• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Zanlının, 17 Eylül 2009 saat 00.45 itibariyle ıstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde gözlem altına alındığı kaydedildi. Zanlının, ailesi tarafından avukatına teslim edildiği belirtildi ve Bahçelievler'de polise verildiği kaydedildi.ıstanbul Valisi Güler, "Zanlıyı avukatı Bahçelievler'de teslim etti. Nerede saklandığına dair henüz bilgiler yok" dedi.

Cem Garipoğlu, doktor kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilecek.Konuyla ilgili açıklama, ıstanbul Valisi ve Emniyet Müdürü tarafından yapıldı.

ZANLI GÖZALTINDA
ıstanbul Valisi Muammer Güler, 'Zanlı gözlem altında' dedi ve şöyle devam etti:"Cinayetle ilgili 165 ihbar değerlendirilmiştir.... Devlet sözünü yerine getirmiştir. Bundan sonrası yargının görevi. Türk adaletinden kimse kurtulamaz. Öncelikle konuyla ilgili sıkı takip ve özel yürütülen çalışmalar nedeniyle il emniyet müdürü ve arkadaşlarını kutluyorum. Celalattin Cerrah ve çalışma arkadaşlarını da kutluyorum" dedi.

Vali Güler, "Failin yakalanmasına yönelik ıçişleri Bakanı ve Başbakan'ın da takipleri vardı. Zaman zaman bilgi aldılar. Gözaltına alındığı bilgisini onlara da verdik. Polisin yakalama, ele geçirme ve adliyeye çıkarma işi tamamlanmıştır. BUndan sonrası yargının" dedi.

ÇAPKIN: ARKADAŞLARIMI KUTLUYORUM
ıstanbul ıl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Başta ıstanbul Valisi olmak üzere çalışma arkadaşlarımı kutluyorum. Faillerin yakalanması devletin görevidir. Olayın başından beri polis teşkilatı yoğun çalışmaya girişti. Kriz masası ve diğer birimlerle Türkiye'deki polis teşkilatında tedbirler alımıştı. Daha önce söylendiği gibi son bir haftada çember daraltılmıştı. Bunun sonucu da bugün şüpheli yakalanmıştır. Arkadaşlarım sorumluluklarını yerine getirdiler. Görev alan bütün arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

"Şüpheli yakalandı. Ailenin acısı dinmez elbette ama umarız belli miktarda hafifler" diyen Çapkın, "Pekçok ihbar olmuş, bazıları asılsız çıkmış, böyle olacağı düşünülmesine rağmen hepsi değerlendirilmiştir. Arkadaşlar her şeyi değerlendirerek bugüne gelliler.Basın olarak, olayı sıcak tutarak çözüme destek olduğunuzu düşünüyorum. Sizlere de teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

OLAY
Münevver Karabulut, 3 Mart 2009 tarihinde Beşiktaş'ın Etiler ilçesindeki bir çöp konteynırında, vücudu başından ayrılmış şekilde bulunmuştu.Katil zanlısı Cem Garipoğlu, o günden sonra aranmaya başlanmıştı.

ıSTANBUL - Karabulut ailesini avukatı Altan Altınyurt, Cem Garipoğlu'nun yakalanmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Altınyurt, "Henüz aile ile göşümedim. Sevindik tabi ancak Vali ve Emniyet Müdürü'nün açıklamalarına bakınca, bana tiyatro oynanıyor gibi geliyor. Aile teslim etti deniyor ama baba hapiste anne Amerika'da. Hangi aile teslim etti? Emniyet bunun cevabını vermeli. Bugüne kadar kim saklıyordu...

Süreyya Bey'in aylardır sürdürdüğü mücade olmasaydı acaba teslim edilecek miydi? Aile teslim etti deniyor. Emniyet ve Vali'nin açıklamarını dinledim. Olmayan bir aile teslim ediyor.

Kim teslim etti? Teslim edenler bu çocuğu 6 aydır koruyanlar ve besleyenlerdir. Bunların ortaya çıkarılması için yetkililer bir şeyler yapacak mı? Ben tiyatro seyreder gibi seyrediyorum..." şeklinde konuştu.

kızlar yakalanmasına çok sevindim,ama tabiiki kaç gün önce yakalandı herkes biliyor.yakalandığı yalanlanınca birşeylerin olduğunu herkes az çok tahmin etti.çok şeyler yazmak istiyorum ama...........olmuyor içimden geçenleri neyse allah herkesi bildiği gibi yapsın.evet baba ne dediyse çıktı.baba könuşuyor diye resmen babayı suçladılar.baştaki herkes dahil.adamı delirttiler.ne oyunlarla para meselesini ortaya attılar.babayı milletin gözünden düşürmek için çabaladılar.şimdi sözde teslim oldu.ne senaryolar yazıldı kimbilir.babayı suçlayanlar olduğu gibi bu senaryolar sonunda gene denecekKı MÜNEVVER ÖLDÜRÜLMEYı HAKETMıŞ.allah büyüktür.inşallah düşündüğüm gibi sonuçlanmaz.ama ...........aması var neyse allah büyüktür

inşallah canım ama ben şartlı teslim olduğuna inanıyorum.eminimki en az cezayı alması için uğraşılıp, senaryolar kurulmuştur.öyle şeyler açıklayacaklarki herkes münevveri suçlamaya başlayacak haketmiş denecek:sinifsinif:akannehir

yakalanmış pislik..teslim oldu diyolar yaa şimdi buna az ceza vermesinler.idam etmiyolar bari ömür boyu sürünsün hapishanelerde hücrelerde...

inşallah canım ama ben şartlı teslim olduğuna inanıyorum.eminimki en az cezayı alması için uğraşılıp, senaryolar kurulmuştur.öyle şeyler açıklayacaklarki herkes münevveri suçlamaya başlayacak haketmiş denecek:sinifsinif:akannehir
diğer topikte başlamışlar bile
biz nasıl bi toplumuz
yok kız aylık 1000 euro alıyormuş
sanki yanlarınmdaydıılarkötükedihüso

yakalanmış pislik..teslim oldu diyolar yaa şimdi buna az ceza vermesinler.idam etmiyolar bari ömür boyu sürünsün hapishanelerde hücrelerde...

evt idam kalktı bari
ama ağırlaştrlmış müebbet olsun isterim şöle 5 10 yılını hücrede geçririp kafayı yesin

offfffff hala c.g diyorlar.cem garipoğlu cem garipoğlukaydirigubbakcemile

kızlar sonunda beklenen oldu.umarım en kısa zamanda cezalandırır ve içeriden çıkamaz o pislik

şimdi gördüm kızlar süreyya karabulutun gözü ve münevverin annesinin gözü aydın...saçı sakalı birbirine karışmış at hırsızına dönmüş...sonunda kurtulduk darısı tüm faili kaçaklara...

pişmanım bile demiyor ve hala bu adama acıyorlar

Back