• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kimi arkadaşlar kendi teslim oldu yakalanmadı emniyeti kutlamıyoruz diyor bence yanılıyorsunuz bu kişi köşeye sıkışmasa kolay kolay ortaya çıkmazdı.Hayalet değilya bu elbette bulunacaktı ailesi,çalışanları,hem dinlemedeydi hemde emniyetin gözü üstündeydi kendi teslim oldu çünkü azda olsa ceza indiriminden yararlanmak isteyecekte onda.

zamanında hayyam garipoğlu da sümerbank yüzünden 2 yıl bir evde yaşamış hiç dışarı çıkmadan...2 yıl onu saklayanlar bunu da saklarlar...

Hıcbırı normal deıl zaten garıpogullarında... Hepsının bı pis gecmişi ve ört basları var...
Yargı yoluyla tatmın olamasada karabulut aılesı,ınsallah ılahı adaletle tatmın olurlar...

bencede garipoğlu ailesi mecbur kaldı
aslında bunda medyanın yararı çok olduğunu düşünüyorum
saolsunlar kimseye unutturmadılar olayı.
4 ay saklayan adam daha kaç ay saklardı o çoçuğu
ay birde hiç bir yere gitmemiş güya istanbuldaymış
bakalım daha neler çıkacak.

darısı müğe anlıda bir anne vardı damadı
kızını yanında silahla vurup öldürmüştü
ordan kaçmış daha yakalanamamıştı belki hatırladınız.
umarım oda yakalanır suçlu belli ama ortada yok
.

kızlar bu gün ne oldu mügede

çarşıya çıktım bakamadım

gülizardan haber varmı o çocuğun annesi geldimi ?CADIARZU

kızlar bu gün ne oldu mügede

çarşıya çıktım bakamadım

gülizardan haber varmı o çocuğun annesi geldimi ?CADIARZU

bugün çok şey kaçırdın,cem yakalandı,gelişmeleri gösterdiler
okanın dayısı geldi sonra annesi geldi sarıldılar,ağladılar ayrıca okanın 2 kardeşi varmış onlarla tanıştı

Cem i kim olduğunu tanımadığı birileri,nerde olduğunu bilmediği bir evde saklamışmış....Pehhh..Bu ne be?La Fontene den masallar..ınanan hakim savcı çıkar mı acaba?Töööbe..
O kimliği bilinmeyen kişiler bizim başımız sıkışınca neden bize gelmiyor?..Demek ki böyle hayırsever bir kimliği bilinmeyen kişiler diye bir şey yok..

Cem i kim olduğunu tanımadığı birileri,nerde olduğunu bilmediği bir evde saklamışmış....Pehhh..Bu ne be?La Fontene den masallar..İnanan hakim savcı çıkar mı acaba?Töööbe..
O kimliği bilinmeyen kişiler bizim başımız sıkışınca neden bize gelmiyor?..Demek ki böyle hayırsever bir kimliği bilinmeyen kişiler diye bir şey yok..

hepsi öğretilmiş bebeye ! işin içinde derin devlet gibi derin şeyler var. Garipoğlu ailesi zaten geçmişten de Garip olaylara karışmış. İdmanlılar yani.

Skyturk Tv de Münevverin ailesi ve avukatlar çıktılar . Bir avukat vardıki hele, zehir gibi herşeyi süper irdelemiş. Aile CG nin kemik testini isteyecek yaşını saptamak adına. Hakikatten CG 17 gibi göstermiyor. Zaten kendi adına sahte 18 yaş kimliği çıkartmış.

CG nin çelişkili ifadeleri olduğu söyleniyor. Birileri bu herife söyleyeceklerini öğretmiş fena halde.

şimdi şunu söylemek istiyorum: BU OLAY TÜM KAMUOYUNUN VİCDANINI SARSMIŞ DURUMDA. HERKES KIZINI ÇOCUĞUNU DIŞARIYA GÖNDERİRKEN YANINDAKİNDEN KUŞKU DUYMAYA BAŞLADI. BÖYLESİ HUNARCA İŞLEMİŞ CİNAYETİN HİÇ KİMSENİN KİTABINDA BİR ÖZÜRÜ OLAMAZ !!

yok kıskançlıkmış, yok teslim olduğu için cezai indirim olurmuş, yok 18 yaşından küçükmüş.... hesaplara göre bu insanlık dışı varlık 8 sene bile hapis yatmayacak bu gidişle !!

Kamuoyu ve halk sıkı takipte... Dedikleri gibi, asıl süreç ŞİMDİ başladı !!!!!!!!!!!

Asıl herşey şimdi başladı. Ortada bir genç, hunharca işlenmiş bir cinayet ve bu cinayeti işleyen zengin bir ailenin çocuğu... Yani çok para sahibi bir aile.
Hani hep diyoruz ya para herşeyi satın alabiliyormu diye... işte şimdi onu göreceğiz biz ! Karabulut ailesi, kayıp olan Video kayıtlarını KENDİ ÇABALARI İLE BULDULAR !
Bu işlenen cinayetin içinde aynı zamanda garipoğlu ailesinin de parmağı var !

Şimdi başladı süreç.... asıl şimdi kanunlarımız ortaya konulacak. Şimdi anayasamızın nasıl işlediğini göreceğiz. Şimdi herkes pür dikkat kesildi.
Ve eğer bu CG hak ettiği CEZAYI alamazsa...

Tüm KK bayanlarına sesleniyorum, bu ülkede o zaman kanun olmadığına kanaat getiriniz ve kendinizi hiç olmadığı kadar kollayınız.
APO ya bile imralıda ADA tahsis edildi. Bugün ona cezai hafifletme öngörülüyor. EYY Türkiyem, nereye doğru gidiyoruz soruyorummmmmmmmmmmm !
:enbuyukkk:

NOT: Ve eğer CG çok hafif bir cezaya çarptırılırsa;

Merak etmeyin magandaların kendi aralarında yaptıkları konuşmalar aynen şöyle olacak:

" yaww oğlum, git kes biç testere ile böl hatta cesedi ye ! Cinnet geçirdim dersin, kendimi kaybettim dersin, kıskançlık yüzünden yaptım dersin, yatarsın 10 sene, çıkarsın, kebap ! "

Ne ala memleket !

Son düzenleme:
NOT: Ve eğer CG çok hafif bir cezaya çarptırılırsa;

Merak etmeyin magandaların kendi aralarında yaptıkları konuşmalar aynen şöyle olacak:

" yaww oğlum, git kes biç testere ile böl hatta cesedi ye ! Cinnet geçirdim dersin, kendimi kaybettim dersin, kıskançlık yüzünden yaptım dersin, yatarsın 10 sene, çıkarsın, kebap ! "

Ne ala memleket !

evet eğer ceza az olursa bunu düşünenler az olmayacak.inşallah hakimler savcılar ağır ceza verirde hakettiğini bulur şu cem canisi.hala da millet ceme acıyorum diyebiliyor ya anlamış değilimkötükedihüso

Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem G., "canavarca hisle tasarlayarak ve çocuğa karşı adam öldürme" suçundan tutuklanması istemiyle sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cem G.’nin savcılıktaki ifadesinde, evde birlikte yemek yedikleri kız arkadaşıyla cep telefonuna gelen mesaj yüzünden tartıştıklarını söyledi. Cinayetten sonra gittiği kafeteryada tanımadığı bir kişi tarafından üzerinin örtülerek 3-4 saatlik bir yolculuktan sonra bir eve gittiğini, aynı kişinin 15 gün boyunca da kaldığı eve yemek getirdiğini ifade etti.

"Olaydan sonra gittiğim bir kafede tanımadığım bir kişi gelip beni arabaya bindirdi ve üzerimi örttü. Böyle 3-4 saatlik bir yolculuk yaparak bir eve gittik. Kaldığım evden hiç dışarı çıkmadım. 15 gün boyunca o kişinin getirdiği yemekleri yedim. Savcının uyuşturucu kullanıp kullanmadığı şeklindeki sorulara, kullanmadığı şeklinde yanıtlayan Cem G.’nin, olaydan pişman olduğunu ve herhangi bir ruhsal bunalımı olmadığını söylediği öğrenildi.

3 Mart’ta kız arkadaşı Münevver Karabulut ile birlikte Bahçeşehir’deki evlerine gidip burada birlikte yemek yediklerini anlatan Cem G., kız arkadaşının mutfaktayken cep telefonunu karıştırdığını gördüğünü ve okuduğu mesajlar üzerine bunların ne olduğunu sorup, tartıştıklarını anlattı. Cem G.’nin ifadesinde, "Mutfaktan aldığım bıçakla Münevver’i bıçakladım, gerisini hatırlamıyorum" dedikten sonra ısrarlı sorular üzerine, cesedi valize sığmadığı için testere ile kesip bir yere attığını söyledi. Daha sonra otobüsle evine döndüğünü belirten Cem G., annesinin evdeki lekeleri sorması üzerine kustuğunu söyleyip lekeleri birlikte temizlediklerini söylediği öğrenildi.

TANIMADIĞIM BıRı GELDı, ÜZERıMı ÖRTTÜ, 3-4 SAAT YOLCULUK YAPTIK
Nerede kaldığı sorulan Cem G., "Olaydan sonra gittiğim bir kafede tanımadığım bir kişi gelip beni arabaya bindirdi ve üzerimi örttü. Böyle 3-4 saatlik bir yolculuk yaparak bir eve gittik. Kaldığım evden hiç dışarı çıkmadım. 15 gün boyunca o kişinin getirdiği yemekleri yedim. Savcının uyuşturucu kullanıp kullanmadığı şeklindeki sorulara, kullanmadığı şeklinde yanıtlayan Cem G.’nin, olaydan pişman olduğunu ve herhangi bir ruhsal bunalımı olmadığını söylediği öğrenildi.

KORKTUĞU ıÇıN TESLıM OLMAMIŞ
ıfade sırasında Cem G’nin yorgun olduğunu, kafasının karışık olduğunu ve babasına üzüldüğünü söylediği belirtildi. 8 saat süren ifade sırasında sık sık ara verilmesi nedeniyle Cem G.’nin savcılara toplam 4,5 saat ifade verdi.

Cem G’nin, daha önce neden teslim olmadığı şeklindeki soruya ise korktuğu için teslim olmadığı şeklinde cevap verdiği öğrenildi. Olayın vahameti ile ilgili olarak herhangi bir cinsel istismara maruz kalıp kalmadığı sorulan Cem G.’nin, daha önce böyle bir olaya maruz kalmadığını, geçmiş hayatı ile ilgili bir sorunu olmadığını söylediği öğrenildi.

"MESAJLARDA ŞAKA YAPMIŞ"
Kız arkadaşı ile daha önce yaptığı MSN görüşmelerinde, "Yarın akşam senin için müthiş planlar içindeyim. Tarihin en büyüklerinden. Duyunca ağzın açık kalacak. (...) önce sana sarılırım, sonra başlarım sıkmaya... boğana kadar..." şeklindeki yazışmaları ile ilgili olarak sorulan soruya ise Cem G.’nin, şaka yaptığını söylediği öğrenildi. Cem G.’nin, Münevver ile ciddi bir ilişki içinde olduğunu, basında yansıtıldığı şekilde biri olmadığını belirttiği öğrenildi. Cem G.’nin kısa olduğu dikkat çeken saçlarını ise kendisinin kestiğini söylediği öğrenildi.

BARLARA GıRMEK ıÇıN SAHTE KıMLıK YAPMIŞ
Sahte nüfus cüzdanı ile ilgili olarak ise Cem G.’nin bu kimliği barlara girmek için kendisinin yaptığını söylediği ifade edildi.

dünden beri izliyorum arkadaşlar..
kimliği belirsiz birileri beslemiş güya bu zengin bebesini:delphin:
hiç görmemiş kapıdan erzak bırakıyorlarmış vay beee olaya bak seneryoyu iyi ezberletmişler...
istanbuldan hiç çıkmamış ama teslim olduğunda gayet açmış.
buda uzak bir yerden geldiğine delaletmiş...

şu anda teslim olmasının sebebi resmi olarak 18 yaşını doldurmak üzereymiş.
dolmadan teslim olayımda cezadan yırtarım diye düşünmüş :delphin:

ve malesef çok az bir ceza alacak....
ve yine diyorum ki apo şerefsizi gibi bunuda bi güzel besleyeceğiz....:kızgın:

7 audır daha inandırıcı bi senaryo beklerdim...
bula bula bunu mu bulmuşlar....

7 audır daha inandırıcı bi senaryo beklerdim...
bula bula bunu mu bulmuşlar....

bencede..birde sarhoşmuş olay anında..ya madem kendini kaybedecek kadar sarhoşsun nasıl oluyor da gidip testere alıyorsun..testere almaya kesmeye hali var ama..sarhoşsa ,kız bir iter kaçardı değilmi?madem sarhoştu bu kız nasıl oğlanla eve gitti ?nasıl oğlan bu kızı almaya geldi..tuaf..ne biliyim sarhoş insan ,kolunu kaldırıp beni kesene kadar ben onu keserim ayol

evet söyleyeceklerini iyi ezberletmişler ama çok saçma olmuş

aman bu müge anlı da bi tuhaf hee...
hala yakalandı teslim edildi kısmında işin...
teslim edilmiş işte daha ne...
tmm emniyet çok uğraştı ama yakalayamadı...
hala neyi ispatlamaya çalışıyosun...

yalannnnnnnnnnn yalannnnnnnnnnnn cemin yalanları
babasını aklamaya çalışıyor

evet müge güzel bir soru sordu nerden biliyorlardıda pankartı oraya astılar

ısminin açıklanmasını istemeyen üst düzey Emniyet yetkilisinin verdiği bilgilere göre, Cem G.’nin bulunabilmesi için ailesi, arkadaşları ve yakınlarından toplam 47 kişiyi teknik takibe alan polis, Cem G.’nin teslim alınmasından bir hafta önce “üst makamlardan” gelen talimat doğrultusunda takibi durdurdu.

Takip sırasında şüpheli kişilerin telefonları dinleniyor, evleri ve işyerleri izleniyor, kimi zaman polis araçları ve memurlarıyla yakın takip gerçekleştiriliyordu. Ancak tüm takip ve izleme faaliyetleri bir hafta önce durduruldu, Cem G.’nin izi bu bir hafta boyunca sürülmedi. Polisin teknik takibine, Cem G.’nin babası Nida G.’nin şirketlerinden birinde çalıştığı ve sevgilisi olduğu ileri sürülen “Şükran” isimli bir kadın da takıldı. Teknik takip sırasında elde edilen verilere göre bu kadın, cinayetten hemen sonra eve götürdüğü temizlikçilerle birlikte kan lekelerini temizleyen kişi.

ŞıFRELı MESAJLAR VERDı

Polisin ulaştığı bilgilere göre, Cem G. cinayeti işledikten sonra panikle Münevver’in cesedini parçalayıp çöp konteynerine attı ve babasını aradı. Baba Nida G. de “Şükran” adlı bu kadını arayıp, temizlikçi kadınlarla birlikte eve gitmesini istedi.

Cem G. ile ailesi arasında bağlantı kurulduğundan şüphelenen polisin “Şükran” adlı kadını yakın takibe aldığı, ancak kadının polis tarafından izlendiğinden şüphelenerek telefon konuşmalarında şifreli mesajlar verdiği de öğrenildi. Kadının, bir telefon görüşmesinde “Birazdan oraya geleceğim ancak konvoyla geliyoruz” diyerek polis ekipleri tarafından takip edildiği mesajı vermeye çalıştığı belirtildi.

Alınan bilgiye göre, Cem G.’nin ağabeyi Levent G. de teknik takip listesindeydi. Ancak polis, katil zanlısının ağabeyinin eğlence mekânlarından çıkmadığını tespit etti. Sabahlara kadar eğlendiği saptanan Levent G.’nin, zaman zaman polis ekiplerini atlattığı da öğrenildi. Bu arada, teknik takip sırasında elde edilen veriler ışığında, baba Nida G.’nin burs verdiği 6 üniversite öğrencisi kızla yaşadığı aşk ilişkisinin de ortaya çıktığı öne sürüldü.

(HABERTURK)

ne bekliyodunuzki kızlar iyi ezber yaptırmışlar işte tektim tanımıyodum vs vs vs
çocukmuş sakalı çıkmış bir çocuk:)

şerefsiiiz şerefsiz işte oraya o pankartı asan.
başka ne ki....:olmaz:
gerçekten bu cinayetin arka bahçesi var...
bizim bilmediğimiz çok dolaplar dönüyor kızlar.
eminim bu cem maymunu hapis yatmayacak krallar gibi tatil yapacak...
25-30una gelmedende çıkacak..
zaten zengin bebesi geçecek holdinglerinin herhangi bir bölümüne...
hayatından hiç bir şey eksilmiycek...
kaldığı yerden yaşamını sürdürecek rahat rahat...
müge diyor iki gençinde hayatı karardı..
biri ceza evinde biri mezarda...
yok mügecim be!
olan münevvere oldu...
cem'e hiç bişiycik olmaz biraz yatar çıkar ver elini amerika,avrupa....:delphin:

Back