Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ifadesinde ilk olarak bi anlık oldugunu söylemiş ve keşke ben ölseydim demiş...
yurtdışına hiç çıkmadıgını bu süre içinde hep istanbulda dolaştıgını söylemiş...

ifadesinde ilk olarak bi anlık oldugunu söylemiş ve keşke ben ölseydim demiş...
yurtdışına hiç çıkmadıgını bu süre içinde hep istanbulda dolaştıgını söylemiş...

keske ben ölseydim demis! eee öldüreydi ozaman napmis bu 197gün kendini hergün rahat rahat öldürebilirdi

keske ben ölseydim demis! eee öldüreydi ozaman napmis bu 197gün kendini hergün rahat rahat öldürebilirdi

evet madem pişman öldüredi kendini münevverden sonra kaçıp saklanacağınakötükedihüso

i$te sacma sapan konu$uyo cocukya ondandir heral

ama süreyya bey bu kadar olayin pesine düsmeseydi cözülürmüydü acaba???

teslım oldugunda karnı acmıs onceden yedıklerıne say bencıl ınsan hala acındırıyolar yaa acmısmıss zıkkımınkokunu yesınturkbayragi

bızdede babaanın böyüğünü yesın derler ondanda yesın :))

Cem Garipoğlu'nu polise teslim eden avukat Aytekin Kaya "Teslim edildikten sonra amcası Ayhan Bey'i aradım haber verdim. Yaşı 18'den küçük olduğu için Ceza Muhakeme Kanunu'ndaki esaslara göre yetişkinlerden biraz daha farklı sorgusu olacak. Savcı tarafından sorgulanacak. Mahkemeye sevkedilecek.
Babasının verdiği notlar vardı ama çocuğa okutamadım. Babası da yüzleşmesini istiyor. Baba baştan beri üzgün. Baba iki defa üzgün haksız yere içerde olduğu için ve çocuğu için üzgün. Bir de hayatını kaybeden bir genç kız var bunu unutmuş değiliz bunları dratik olsun diye söylemiyorum" dedi.Kaya Cem'in teslim olduğunda karnının aç olduğunu söyledi. Avukat Kaya Cem'i, E-5 Karayolu'nda bir bağlantı yolunun kenarından teslim aldığı sırada yalnız olduğunu yanında kimsenin olmadığını söyledi. Kaya kendisini arayan kişinin aileden olmadığını ancak anne-babanın önerisiyle aramış olabileceğini belirtti. Kaya ayrıca vekaletini bir gün önce babasından aldığını sözlerine ekledi. Kaya teslim alan polislerin oldukça profesyonel davrandıklarını,duygularından arınmış ve işlerine odaklanmış oldukları tavırlarının babayı tutuklarkenkinden oldukça farklı olduğunun vurgulanması gerektiğini de sözlerine ekledi.

GAZETECıLER.COM (ÖZEL) - Sıradan bir cinayet değidi. Ya da önceden her cinayet gibi işlenmiş, zavallı, hayat dolu bir genç kız, sevdiği ya da sevildiğini sandığı bir delikanlı tarafından öldürülmüştü.
Belki cinayet, "bir genç kızın öldürülmesi" olmakla kalsa, "vahşet"e dönüşmeseydi medya bu işin bu kadar üstünde durmayacaktı ama...
Cinayeti işleyen delikanlı, belki panik, belki de filmlerden öğrendiği özenti sonucu genç maktulenin cansız bedenini testere ile parçalara ayırp da bir çöp konteynırına atınca; cinayet, "vahşet"e dönüştü...
Ve...
Cinayeti işleyen Cem Garipoğlu tam 197 gün, ıstanbul emniyetinden kaçmayı başardı(!)..
Elbette yakalanacaktı...
Yakalanmaması mümkün değildi çünkü böyle bir cinayetin zanlısı ya ömrünü bir başka dört duvar arasında geçirerek zaman aşımını bekleyecekti...
Ya da "cezaevinde daha az yatarsın çık gel" diyenleri dinleyip teslim olacaktı.
Teslim oldu.
Ve hatta büyük ihtimalle teslim alındı.
Ve yine çok daha büyük ihtimalle, yapılan kimi pazarlıklar sonucu "teslim edildi"...
Öyle ya da böyle, günlerce polisimizi zan altında bırakanların aslında ne kadar haksız olduklarını gördük...
Geçtiğimiz hafta sonu "Cem Garipoğlu yakalandı" haberini bütün gazete ve televizyonlardan önce verdiği için neredeyse kimi çevrelerce "medya linçine" uğrayan ıNTERNETHABER.COM haklı çıktı...
Neyse...
Umarız Türkiye artık kendi gerçek gündemine döner.
Umarız bundan sonra yapılacak "asparagas" haberlerle savcılık etki altına alınmaz.
Çünkü medyamıza düşen çok daha önemli habercilik konuları var. Bunlar, hemen her gün işlenen milyonlarca topumsal (sosyal) cinayetlerdir. Toplumun ruhunun ve geleceğinin katl edilmesidir.
GAZETECıLER.COM olarak, ıstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın şahsında bütün emniyet teşkilâtımızı kutluyor, kendilerine kimi meslektaşlarımız tarafından yapıştırılmaya çalışılan "Rüşvetçi Polis" imajı nedeniyle bütün medyamız adına özür diliyoruz.

ya nasıl sevindim ama nasılda sinir oldum 18 yaşından küçükmüş beyfendi pişmanmış benim annem adliyede çalıştı şimdi bende onun sayesinde avukat oldum gibi bence bunu yakaladılar ama pişmanlık yasasından yararlansın die teslim oldu dediler ve bence yurt dışındaydı bu adam (adam diorum asla 18 den küçük olduğnu düşünmüyorum ) yok bilmediğiniz çok şey var demiş bilmem ne şimdi münevverin başı döndü duran testerenin üzerine düştü benim suçum yokta der 10 sene yatar çıkar dio annem hem yaşı küçük hem teslim oldu ! hem pişmanım dedi tek söleyeceğim var
YAZIKLAR OLSUN

inşallah kemik yaşını isterler cem garipoğlunun

cg nin teslim olmasına sevindim
ama basında, haberin ,cg yakalandı diye ifade edilmesi yanlış çünkü yaklanmadı ,kendisi teslim oldu
eğer ki kendisi teslim olmasa idi daha çokkkkkkkkkkkkkkkk kendisini ararlardı
ben konuda emniyeti kutlamıyorum.....
bayram öncesi münevverin ailesinide sevindirdiği iyi oldu

kızlar evet herşey ayarlanmış,münevverin teğmenle mesajlaşması bunun için ortaya atılmış,kıskançlık denip hafifletilecek,anlık denecek vah gidene

ya zaten aile deneyimli imiş..zamanında hayyam garipoğlu sümerbank yüzünden mi ne,bir evde 2 yıl hiç dışarı çıkmadan yaşamış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…