• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ANNE KİMDİR / NEDİR?

Bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış ..

ANNE, dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır. Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir! Ne kadar üzsen de 10 Dakika sonra seni affeden zarif bir memeli türüdür, yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan, kucağına yatıran, öpüp koklayan tek varlıktır,meleğin süt verebilenidir.
Yarasın diye muhallebinin içine ciğer katarak çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır.Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için elindeki tencere ve Tavalarla maymunluk yapabilen kişidir, kafayı çocuklarıyla bozmuş,göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan, sevgi dolu fedakar İnsan dişisidir, bulaşık, ütü, vb yaparken bile otomatik olarak çene çalan, kendi kendine konuşan, kadın dırdır denen mereti erkeklere daha küçükten belletendir . Yemek uzmanı, düzen insani, bilgili, kültürlü her şeyi bilen şahsiyettir, yavrularını yol tarafından değil, kaldırım tarafından yürütendir, Dizi dizi incidir lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir, sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde, "amaaan ben sana daha güzelini bulurum" diyebilen komik bir karakterdir. 'Oğlum aradım yoktun. Bende mesaj atayım dedim sana. Gelince ara beni EMI aslan evladım. Şapkasız çıkma o ka rda.
Kara börülcem benim öptüm annen , şeklinde mesajlar atabilen, teknolojiyi ısrarla reddeden, kabullenemeyen, kafasına göre Yorumlayan bilişim düşmanıdır .. *** AMA ... AMA dünyanın en güzel kucağına sahip, en güzel kokan, harikulade bir varlıktır , olmadık yerlerde iyi ki doğurmuşum Ulen seni!" diyen ve benim hatırıma benimle Freddy mercury dinleyen bir sabır ağacıdır,evlatlarını asla ayırmayan, aynı zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir evde bir yere uzandığınız an orada temizlik yapacağı tutan, temizlik konusunda kayışı kopardığından temizlikçi gelecek diye evi temizleyen balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır,Mutfakta yasayan, evde Herkesi idare Eden bir tür canlıdır. Sevginin güçlerini birleştirdiği sonsuz bakiredir !! oğlunun damat - kızının gelin olduğunu görünce, çocuğu mezun olunca,çocuğu gol atınca,çocuğu hasta olunca, çocuğu askere gidince, asmalı kabağı seyredince, Dolar yükselince velhasil buna benzer bir sürü şeye ağlayabilen, bumesajı okurken duygulanıp - gözleri dolabilen,ağlamaya Meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır senağlama son kiiii üç dört; Uzakta dursa da yakın hissedilen, canı hep istenen, asla
vazgeçilmeyen, Dizinin dibinde olmak istenen, evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği, *** ıslak - kuru AMA heeeep duygulu*** en önemlisi; kıçı başı oynamayan Tek kadın modelidir...
:asigim::asigim:

anne ne demekse sanirim anne insanin kendi annesidir annesini cok seven bir evladim, evladini cok seven bir anneyim anne olunca annemi anladim onu dahada cok sevdim onun icin canli canli gogsumden kalbimi cikarir veririm Allah bu mubarek gunde kimseyi annesinden anneyi yavrusundan ayirmasin annesi hayatta olmayan tum arkadaslariminda annelerine Rahmet eylesin mekanlari cennet olsun :Saruboceq: bu arada annem gul kokulu annem iyiki senin cocugun olarak dogdugum icin Allahima sukurler olsun seni cok seviyorum :asigim:

kadir_gecesi.jpg

kızlar merak ettim. müğe anlı kaç yaşında evlimi
bir kızı var onu biliyorum.

pazardan giyiniyormuş
negüzel kendiyle barışık bir kadın.

Bammbik,öylesine güzel bir tarif ki bu,bir an "acaba beni tanıyor da beni mi anlatmış" diye düşündüm.a.s.

Demekki bütün anneler böylee :asigim:

emniyet olaya el koydu gizli yürüyor herhalde mügede rafa kaldırdı..
Bende böyle düşünüyorum :1ninca:

anne ne demekse sanirim anne insanin kendi annesidir annesini cok seven bir evladim, evladini cok seven bir anneyim anne olunca annemi anladim onu dahada cok sevdim onun icin canli canli gogsumden kalbimi cikarir veririm Allah bu mubarek gunde kimseyi annesinden anneyi yavrusundan ayirmasin annesi hayatta olmayan tum arkadaslariminda annelerine Rahmet eylesin mekanlari cennet olsun :Saruboceq: bu arada annem gul kokulu annem iyiki senin cocugun olarak dogdugum icin Allahima sukurler olsun seni cok seviyorum :asigim:

Bende annemi çok seviyorum birgün konuşmazsam ogün içim buruk oluyor, annem üzgünse ogün içim parçalanır :sinifsinif: daha anne olmadan ben böyleysem anne olunca kimbilir nasıl bağlanırım onu gerçekten anne olunca anlıyacağım galiba ..
Allah kimseyi annesinden ayırmasın :Saruboceq: annem benim herşeyim mis gibi kokuyor anneciğim benim çok mutluyum onun kızı olduğum için :asigim:

kadir geceniz mübarek dualarınız kabul olsun kızlar...

kızlar arif verimli neye sinirlenmiş bi özet geçsenize bana..
komşum geldi kapıya kaçırdım....

kadir geceniz mübarek dualarınız kabul olsun kızlar...

kızlar arif verimli neye sinirlenmiş bi özet geçsenize bana..
komşum geldi kapıya kaçırdım....

canım arif hoca önceden görev yaptığı bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesini aramış ordaki nöbetçi uzmanla görüşmek için yardıma muhtaç birisi için konuşacakmış birkaç kez aramış adam yok dedirtmiş en son aradığındaysa görüşmek istemiyorum dedirtmiş sekreterine arif hoca da buda çok kızmış tv de anlattı

eee ne oldu bugün bu müge bizi oyalıyormu alt yazı geçiyor gülizar öztürke ne oldu diye ayşe hanımın kızı annesiyle görüşmeyi kabul edebilecekmi diye sonuç 0 program bitti ben yine birşey anlamadım..

hep aynı şeyi yapıyorlar :umursamaz:
Sırf Gülizar hanıma ne olduğunu merak ettiğim için izliyorum onuda göstermeyeceğini anlayınca kapatıyorum :umursamaz:

Bence kabul edecektır annesını görmeyı... Mersınde okudu dedıler ama ankara cıktı... ızını kaybettırmek ıcın mıydı acaba? Neysekı cıktı ortaya... Gulızar hanımda gelişmeler var bence ve daha fazla net bılgıler vermek ıcın sımdılık işlenmıyor ama bende onun ıcın acmıstım tv yı... Olmayınca fazla ızlemedım...

Münevver Karabulut'un hayatını konu alan 'Karabulut' isimli filmde, Cüneyt Arkın, Perihan Savaş, Ekrem Bora, Tarık Tarcan, Selçuk Ural, Sümer Tilmaç gibi birçok ünlü sanatçı yer alacak. Filminin basın danışmanı Ali Önal, senaryonun insani değerler üzerine kurulu olduğunu belirtti. Antalya, ıstanbul, Rusya ve Almanya'da çekilecek filmin startına 20 Ekim'de başlayacaklarını kaydeden Önal, Şubat 2010'da filmin vizyona girmesini hedeflediklerini dile getirdi.

mynet haberinde okudum

Münevver Karabulut'un hayatını konu alan 'Karabulut' isimli filmde, Cüneyt Arkın, Perihan Savaş, Ekrem Bora, Tarık Tarcan, Selçuk Ural, Sümer Tilmaç gibi birçok ünlü sanatçı yer alacak. Filminin basın danışmanı Ali Önal, senaryonun insani değerler üzerine kurulu olduğunu belirtti. Antalya, İstanbul, Rusya ve Almanya'da çekilecek filmin startına 20 Ekim'de başlayacaklarını kaydeden Önal, Şubat 2010'da filmin vizyona girmesini hedeflediklerini dile getirdi.

mynet haberinde okudum

bence de çok iyi yaparlar. insanlar izlesin. hissetsin. bu konuda yapılmış iyi bir sinema filmi kitleleri harekete geçirebilir...

:enbuyukkk:

KONYA (ıHA) - Konya'da kaybolduktan 33 gün sonra öldürülüp cesedi sobada yakıldığı ortaya çıkan 4 yaşındaki Beyza Çökekoğlu'nun katili komşu kadının cezasını, adli tıptan gelecek rapor belirleyecek.
Konya'da, boğarak öldürdüğü çocuğun cesedini sobada yaktığı öne sürülen kadının yargılanmasına başlandı.
Konya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk görülen duruşmaya ıstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilen tutuklu sanık Kezban U., katılmadı. Duruşmada, Çökekoğlu ailesi ve avukatlar hazır bulundu.
Cinayet zanlısı Kezban U.'dan şikayetçi olduğunu belirten Beyza'nın annesi Asuman Çökekoğlu, 3 haftalık hamile olduğunu söyleyerek, hamileliğinin müsaade ettiği sürece davalara katılacağını aktardı. Anne Çökekoğlu, kızı Beyza'nın hakkını sonuna kadar arayacağını ifade etti.

KOMŞULARI DıNLENDı
Duruşmada Kezban U. ile aynı apartmanda kalan kişiler tanık olarak dinlendi. Kezban U.'nun ev sahibi Emine Gürbüz, olay günü Beyza'yı elinde poşetle evlerinin bahçesine doğru bakarken gördüğünü söyledi.
Daha sonra Kezban U.'nun kahvaltı yapmak için evlerine geldiğini söyleyen Gürbüz, "Kapıdan içeri girdiğinde Kezban'ın da elinde içerisinde 3 ekmek ve 6 yumurta bulunan bir poşet vardı. Kahvaltı yaptığımız sırada dışarıdan bağrışmalar geldi. Beyza'nın ailesi kızlarının kaybolduğunu söyledi. Kezban da onlarla birlikte Beyza'yı aramak için çıktı." dedi.
Çökekoğlu ailesinin avukatı Hülya Gök ise, sanığın, hal ve davranışlarından akli dengesinin yerinde olduğunun anlaşıldığını savundu.
Cezai ehliyetinin olup olmadığına dair rapor istenmesini yanlış bulduklarını söyleyen Gök, sanığın rapor alınmadan yargılanması gerektiğini dile getirdi. Hülya Gök, "Sanık Emniyet'teki ifadesinde cinayeti detaylarıyla anlatmıştır. Olaydan sonra delilleri nasıl yok ettiğini belirtmiştir. Bu da sanığın akli dengesinin yerinde olduğunun kanıtıdır." diye konuştu.
Beyza Çökekoğlu'nun kendini savunamayacak durumda olduğunu belirten savcı ise, sanık Kezban U.'nun ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasını istedi. Mahkeme heyeti, sanığın cezai ehliyetinin bulunup bulunmadığına dair rapor alınması için ıstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildiğini ifade etti.
Raporun gelmesinin ardından yargılama sürecinin devam edeceğini söyleyen mahkeme heyeti, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

ANNE BAYGINLIK GEÇıRDı
Duruşmanın ardından salondan çıkan anne Çökekoğlu, baygınlık geçirdi. Yakınlarının yardımıyla ayağa kaldırılan Asuman Çökekoğlu, gözyaşlarına boğularak, sinir krizi geçirdi.
Duruşmanın ardından konuşan Çökekoğlu ailesinin avukatı Hülya Gök, sanığın olayı serin kanlılıkla işlediğini ve delilleri karartmak istediğini belirtti. Kezban U.'nun polisteki ifadesini gösteren Gök, şöyle konuştu; "Sanık, Beyza'yı yakarken koku duyulmasın diye odaya parfüm sıkmış. Yakarken cesedin erimemesi için de sobanın hava deliklerinin alt kısmına tepsi koymuş. Çocuğu yaktıktan sonra da eldivenlerini yakarak delilleri ortadan kaldırmak istemiştir. Böyle bir insanın akli dengesi yerindedir."

OLAY
Konya'nın merkez Meram ilçesinde 30 Nisan tarihinde marketten ekmek ve yumurta alan Beyza Çökekoğlu'ndan bir daha haber alınamamıştı. Polis ekiplerinin 33 gün süren soruşturmalarının ardından komşu Kezban U.'nun küçük kızı boğarak öldürdükten sonra sobada yaktığı ortaya çıkmıştı.

ben bu acı olayın sinamalaştırılmasına karşıyım..
böyle bir olaydan rant sağlanacak!
zaten insanlar kafası kesilen münevver karabulut cümlesine öyle alıştılarki..
ilk duyulduğu kadar ürpertmiyor insanları..
bu film yapılarak dahada kanıksanılacak!
çok basit bir olaymış gibisinden...
ne olursa olsun ben filmin çekilmesine karşıyım...
kimbilir belkide örnek teşkil edecek..
bunun ardından daha acı şeyler duymayalımda...
malüm nette cemin fanatikleride epey almış yürümüş..
facede bile onun adına gruplar kurulmuş...
bu film hiç kimseye bir fayda sağlamayacak tabii yapımcıların,oyuncuların cebini doldurmaktan başka..
inanmıyorum sosyal toplum adına vs vs gibi şeylere...

günaydın arkadaşlar.
müğe başladı
kızını zorla kaçırmış ailede çok acılı ya
Allahım şu mübarek günlerin yüzü hürmetine
kimseyi kötü yola kimseyi kötülerle karşılaştırmasın inş.

ben bu acı olayın sinamalaştırılmasına karşıyım..
böyle bir olaydan rant sağlanacak!
zaten insanlar kafası kesilen münevver karabulut cümlesine öyle alıştılarki..
ilk duyulduğu kadar ürpertmiyor insanları..
bu film yapılarak dahada kanıksanılacak!
çok basit bir olaymış gibisinden...
ne olursa olsun ben filmin çekilmesine karşıyım...
kimbilir belkide örnek teşkil edecek..
bunun ardından daha acı şeyler duymayalımda...
malüm nette cemin fanatikleride epey almış yürümüş..
facede bile onun adına gruplar kurulmuş...
bu film hiç kimseye bir fayda sağlamayacak tabii yapımcıların,oyuncuların cebini doldurmaktan başka..
inanmıyorum sosyal toplum adına vs vs gibi şeylere...

Filimin nasıl çekildiği çok önemli bence. Yaklaşımı çok mühim.
Burada, Playstation ya da Testere isimli filmlerin sırf öldürmekten ve vahşet sahnelerinin ibaretliği ile bunu taklit eden obsessiv kopmulsivlerin ya da şizofrenlerin vakalarından bahsetmiyorum.

ılk seri katil ingiliterede ortaya çıktı bundan 150 yıl önce. O zamanlar da etkilendikleri filmler yoktu.

Didaktik sanat eserleri o kadar çok ki... oyuncular para kazanacak diye böyle bir filme karşı olmak bence yanlış. Bence insanlar Münevver cinayetini kaniksamaya başladılar çünki onlara bu olayı tam anlamıyla hissettirecek ve yaşatacak birşey ortaya çıkmadı. Bunu en iyi başaran habire haber bombaları patladan bir kanal yerine bir filmdir bana göre.

nacizane fikrim.

Sevgiler

Son düzenleme:
Back