• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Kızlar Trabzondakı yusufla ılgılı facede bır mesaj var...
Yusufun nerde oldugunu aılesı bılıyormus...Yusufun babası ve amcası arasında bır husumet varmıs,arazıyle ılgılıymıs ve koz olarak cocugu kullanıyorlarmıs amcası sanırım...
Bunu yazan kişi Trabzonda Of'ta oturuyormus ve bu söylentı yaygınlasmıs ıyıce...
Of'ta cocuk kacırmak kolay mı dıyo,mutlaka aılevı sorunlardan dıyorlar...
Insallah bulunmustur zavallı yavrucak...

ben yusufu çok merak ediyordum
amcasındaymış demek.

bakalım buğün neler olacak.

arkadaşlar ben şok içerisindeyim
bu tuğçe midir nedir tv deki kız
15 yaşındaymış yaaaaaaaaa
ben bu kızı 20 falan sandım..daha yeni 8 bitmiş liseye başlayacakmış
o ne kıyafet o ne saç makyaj öyle
bu kız şimdiden böyle ise ilerisini düşünemiyorum ben
yazık diyorum kızaaaa

15 yaşında ama maşallah.ne şaşırdım o saçlar sapsarı,kaşlar incecik.ben lise 1 e giderken zar zor aldırdım kaşlarımı o da sadece kalın tüyleri şekil bile verdirtmemiştim yani..

kıza bak yaa daha 15 yaşındaymış.kızın haline bak.ailesi nasıl göderiyo bu kızları aklım almıyo hiç..yazıkkkkkkkkkk.........

bu nasıl 15 yaş yahu... bu anne bu kıza bu yaşta bu kadar makyaja nasıl izin veriyor anlamdım gitti.. sanki moda katoloğundan fırlamış manken gibi
bu ne ya azıcık annelerin böyle şeylere dikkat etmesi lazım.
bu yaşta bu kadar makyaj yapan 20 sinde ne yapar merak ediyorum doğrusu...

kız bi manken ajansıyla 5 yıllık sözleşmem vardı dedi dimi?hayali manken olmak herhalde.daha bu yaşta yaa.ben o anneye de diyim şimdi.böyle böyle gidiyo genç kızlar işte.çok yazık çokk......

Back