• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Bir türlü yakalanamayan Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun Kanada polisi tarafından yakalandığı haberleri internete düşmeye başladı.

Bir türlü yakalanamayan Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun Kanada polisi tarafından yakalandığı haberleri internete düşmeye başladı.

Münevver Karabulut cinayetinin kronolojisi. ışte tüm haberler gelişmeler ve varsayımlar!

Vahşi bir cinayete kurban giden ve cesedi Etiler'de bir çöp konteynırında bulunan Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun Kanada polisi tarafından yakalandığı ve gözaltına alındığı haberi internette yayınlmaya başladı.

ınternette yer alan haberlere göre Kanada'dan Türkiye'deki yakınlarını arayan bir Türk vatandaşının Cem Garipoğlu'nun yakalandığını, haberi Kanada televizyonunda izlediğini belirtmiş. Haberi internete taşıyan kişi Cem Garipoğlu'nun yakalandığı haberlerinin doğruluğu konusunda ısrar ediyor.

ınterneteki yazışmalarda ayrıca, Cem Garipoğlu'nun Gürcistan üzerinden ıspanya oradan da Kanada'ya geçtiği savunuluyor.

Münevver Karabulut'u öldürdüğü iddiasıyla uzun zamandır aranan Cem Garipoğlu'nun yakalandı.
Cem Garipoğlu'nun yakalanmasıyla ilgili haber medya kurumlarında farklı şekilde yer aldı. Kimi gazeteler, iddia diye haberi bir başka kişinin ağzından verdi.
İstanbul Valisi Muammer Güler, dün akşam Kanal D Haber'de konuyla ilgili açıklama yaptı. Mehmet Ali Birand'ın sorularına kısmen yanıt veren Güler, "İpuçları doğrultusunda başarılı bir çalışma yürütülmektedir. 187 gün 197 gün olmayacaktır bunun sözünü veriyoruz. Çok az bir süre kaldı" dedi.
Cem Garipoğlu şu anda Türk Polisinin elinde ve sorgulanıyor. Yurt dışında çok gizli bir şekilde yürütülen ortak çalışma sonunda yakalanan Garipoğlu'nun işlemlerinin bitmesi bekleniyor.

Sonsayfa.com

Nihayet diyorum,çok geç kalındı çünkü..

Babası saçmalamaya başlamıştı doğal olarak..:(

şengül bugün söylediklerini daha önce söylemişmiydi..akşam saat 10 ta taştanı görmüşler gazeteye sarılı birşey varmış elinde..

ıstanbul Valisi Muammer Güler, Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun yakalandığı yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi. Vali Güler, "Devletin verdiği bir söz var ve bu söz yerine gelecektir. Merak etmeyin" dedi.

Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Mehmet Otuzbiroğlu, ıstanbul Valisi Muammer Güler'e nezaket ziyaretinde bulundu. Vali Güler, göreve yeni atanan Koramiral Otuzbiroğlu'na başarılar diledi. Güler, ziyaret sırasında basın mensuplarının Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili sorularını da cevaplandırdı. Cem Garipoğlu'nun yakalandığı yönündeki iddialar olduğunun hatırlatılması üzerine Vali Güler, "Yakalanmış olduğu doğru değil" dedi. Cem Garipoğlu'nun yakalanması halinde gerekli açıklamayı yapacaklarını kaydeden Güler, "Yakalanmasına yönelik yoğun bir çalışma sürdürüyoruz. Bu konudaki hassasiyetimiz sürüyor. Yetkisiz, ilgisiz ve yeterli bilgi sahibi olmadan kamuoyunda bu sürecin yürüyüşünü belki de etkileyebilecek beyanlardan kaçınılması gerekiyor. Bu konu artık her tarafa çekilebilecek bir konu durumuna geldi. Görevimizi en iyi şekilde yaparak takibi sürdürüyoruz." diye konuştu.
Vali Güler, devletin cinayetin çözüleceği yönünde verdiği bir söz olduğunu hatırlatarak bu sözün yerine getirileceğini sözlerine ekledi.

Münevver Karabulut’un öldürülmesinin üzerinden 6 ay geçmesine rağmen katil zanlısı Cem Garipoğlu’na hâlâ ulaşılamadı.

Cinayetle ilgili birçok iddia ortaya atan ve iki aile arasında ‘aracılık’ yapan Cemil Baran gözaltındaki ifadesinde tüm iddialarından vazgeçti. Cemil Baran’ın çektiği gizli kayıtların kendilerinde olduğunu söyleyen programcı Kadir Çelik’se “Hakkımda çıkan haberleri duyunca eşim kalp krizi geçirdi” dedi.
3 MART’ta cesedi başı kesilmiş halde bir çöp konteynerinde bulunan Münevver Karabulut’un bir numaralı katil zanlısı Cem Garipoğlu için ‘Ermenistan’da yakalandı’ iddiasında bulunan Cemil Baran dün gözaltına alındı.
Hayyam Garipoğlu ile Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut arasında aracılık yapan ve elinde görüşmelere dair kasetler bulunduğunu da söyleyen Cemil Baran’a Cinayet Büro Amirliği’nde önce Cem Garipoğlu’nun Ermenistan sınırında olduğu yönündeki iddiaları soruldu. Baran, Kartal’dan bindiği bir belediye otobüsünde kendisini tanıyarak yanına gelen yaşlı bir adamın kendisini ateşe olarak tanıttığını belirterek, “Ondan aldığım bu bilgiyi basınla paylaştım” dedi.
‘Gazetede okuduklarımı söyledim’
Baran, polisin Cem Garipoğlu’nun Hayyam Garipoğlu’nun yanında çalışan Ahmet adlı bir kişinin yardımıyla kaçtığı iddialarını da yanıtladı. Ahmet adını Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut’tan duyduğunu söyledi.
Eski ıstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’ın amca Hayyam Garipoğlu ile görüştüğünü iddia eden Baran, bu konuda da, “Ben sadece gazetede okuduklarımı paylaştım” dedi. Baran için, soruşturmayı sürdüren ıstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından bir gün ek gözetim süresi verildi. Baran’ın yanında taşıdığı bir valizde ele geçirilen 12 kamera ile 9 ayrı kaset ve CD de incelemeye alındı.
‘Eşim kalp krizi geçirdi’
Cemil Baran’ın gözaltına alınmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelen Objektif programının yapımcısı Kadir Çelik, “Benimle ilgili bir yayın kanalında ‘Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Cemil Baran’ın çektiği gizli görüntülerin bulunduğu Objektif programı şirketine baskın düzenledi’ diye bir
haber yapıldı. Böyle bir şey yok. Bunu yapan insanlar, dünyanın en haysiyetsiz insanlarıdır. Eşim bu haberi izliyor ve kalp krizi geçiriyor. Ona bir şey olursa, hesabını sorarım” diye konuştu. Çok sinirli olan Kadir Çelik “Buraya gelmemizin nedeni, Cemil Baran’ın çektiği gizli kamera görüntüleridir. Asayiş’ten arkadaşlar bunları bizden istediler. Kasetleri hazırlatıyorum” dedi.
Yerel bir gazetede çalışan Cemil Baran, “Cem Garipoğlu Ermenistan’da yakalandı” demişti. Baran dün gözaltına alındı.

şengül bugün söylediklerini daha önce söylemişmiydi..akşam saat 10 ta taştanı görmüşler gazeteye sarılı birşey varmış elinde..

bende duymadım daha önce onu ilk defa duyuyorum şaşırdım.
iyice suyu çıktı.besbelli taştan bence bu işi yapan yada yaptıran.
ama ne bekleniyor onu çözemedim.haftayada çıkmazsa bir şey artık merak etmiycem.
(öyle diyorum ama insanında aklından çıkmıyorki :kedi:)

Back