• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

yaaaa valla ben sonucu beklemekten yoruldum allah çocuklarına sabır versin.ne kadar yavaş ilerliyor aslında taştandan başka gören duyan yok son günde ........ama taştanda tutuklu falanda değil anlamadım gitti .

Dayılar otomatiğe baglamıs gıbı konusuyor hele o buyuk olan gözluklu... Sucları olmasada ablalarını arasalarda ekranda negatıf elektrık verıyorlar...

pek bişey yok canım,Emlakcıların ıkısınıde ank emnıyetı ıfade ıcın almıslar bugun noldu bılmıyoruz,celıskılı konusmuslardı ve de gulızarın kımlıgı emlakcı bırsendeymıs meger... Bırde bag evındekı kazıya cok değindi müge... Dayılardan bırı suphelenınce kazdırmıs ya heryere bakmamıs sanırsam ve de köpekle arama yapılmıs orada ve köpekler bellı bır derınlıge kadar koku alabılıyorlarmıs ona değindi müge... sanırım bu bağ evıyle ve kazıyla ılgılı bıseyler var...

ya hangi katil bu kadar aptal olur insan gidip ertesi gun bilindik bir yere goz gore gore gomer mi bence hedef saptiriyorlar kadini baska bir yere gomdu en azindan bu kadar aptal olamaz ilk bakilacak yere gommen en salak katil odulu verilir Tastan a

Kızlar Trabzondakı yusufla ılgılı facede bır mesaj var...
Yusufun nerde oldugunu aılesı bılıyormus...Yusufun babası ve amcası arasında bır husumet varmıs,arazıyle ılgılıymıs ve koz olarak cocugu kullanıyorlarmıs amcası sanırım...
Bunu yazan kişi Trabzonda Of'ta oturuyormus ve bu söylentı yaygınlasmıs ıyıce...
Of'ta cocuk kacırmak kolay mı dıyo,mutlaka aılevı sorunlardan dıyorlar...
Insallah bulunmustur zavallı yavrucak...

ailesi hiç şüphelenmemiş amcadan demekki mügeye çıktıklarına göre ya da göz dağı vermek için çıktılar..

mugeye cıkmıslardı en son ve o gunde gelınlerınden suphelenmıslerdı.Ertesı gunde müge aılenın yayına cıkmak ıstemedıklerını ve konunun konusulmamasını ıstedıklerını sölemıslerdı...
Insallah dogrudurda bulunmustur yavrucak

Kızlar Trabzondakı yusufla ılgılı facede bır mesaj var...
Yusufun nerde oldugunu aılesı bılıyormus...Yusufun babası ve amcası arasında bır husumet varmıs,arazıyle ılgılıymıs ve koz olarak cocugu kullanıyorlarmıs amcası sanırım...
Bunu yazan kişi Trabzonda Of'ta oturuyormus ve bu söylentı yaygınlasmıs ıyıce...
Of'ta cocuk kacırmak kolay mı dıyo,mutlaka aılevı sorunlardan dıyorlar...
Insallah bulunmustur zavallı yavrucak...

kiz insallah öyledir ya.yazik cok yazik mal icin kendi öz yigenini kullaniyo ya nediyim :olmaz::olmaz:

bu taştan bey neden tv.na hiç çıkmıyor!..ayrıca kadının'da öldürüldüğünü düşünüyorum(inşallah öyle değildir ama...)bu kadar zamandır bulunamadığına göre:(((
daha Münevver'in katili'de bulunmadı malesef :1no2:

ama şu da var arkadaşlar yusufun babasıyla amcası arasında arsa meselesi varsa ben olsam al arsayı ver oğlumu der çıkarım işin içinden böyle birşey varsa insan evladı için neler yapar arsayı vermekmi istemedi acaba yusufun babası..

bu gün birazcık baktım..
şu en başta çıkan hatuna..
sonra dayanamadım uyudum..
gelişmeleri burdan öğrendim kızlar..
sağolun ....

Back