hani bugunku kiz ilk canli yayina baglandiginda Muge costu yardim sozu verdi ya bu kendini cakal sana yarim akilli dedi simdi ben bu programda iki aglar sizlanirim ailemide istemem ya bir hayir sahibi ya muge bana bir ev verir para verirler ben o yollarda devam ederim milletin vicdaninla oynar evi kaparim diye dusundu ama kadin siginma evi lafi cikinca yuzu degisti hayalleri suya dustu her yalani cikti bazi insanlari psikolojik sorunu olabilir,cocukluk travmasi olabilir,aile ici sorun olabilir ama bu kiz resmen katir gibi akli yerinde bu isleri istekle yapmis onune gelenle yasamis kizin hayalleri bile gezip tozma icki icme bara bar surtme o adam senin bu adam senin gezme bizde o yaslardan gectik hic boyle abuk sabuk hayallerimiz olmadi bir okula girelim diye ders calisirdik bar falan degil cafe bile belirli zamanlardaydi benim annem calisan bir kadindi gece nobetleri olurdu babam sehir disinda calisirdi ama bizim evde yinede disiplin bozulmazdi anneannem teyzem dedem bizde olurdu birde onlari atlatip bara gezmeye cikicaz SIKardi biraz ..............bence bu kizla igrasmaya gerek yok sal ipini gitsin giden atin basi tutulmaz o yolunu gayat bilincli cizmis gerisi zaman kaybi
niye böyle düşünüyorsunuz.ortaya çıksa elbette açıklarlar.üstelik açıklanmaması gerekenler vardır polis bazı şeylerin takibindedir
yürrü nuray kimse tutamaz seni. aynen katılıyorum !
istanbulu vuran sel sebebi olabilirmi ki acabaaaa:umursamaz:
miilletin gelip gitmesi yada yooları kapalıysa diyorum sadece bir fikir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?