Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

üfffffffffffffff çok sıkıcı bir programdı doğrusu, ben bu kızın konusunda çok sıkıldım çünkü yaptıklarının ve söylediklerinin hiç biri tutarlı değil ve ayrıca bu gülizar hanımın konusunu çok yavaştan alıyorlar ve uzatıyorlar artık bu kadının akibetini açıklasınlar yaa!!açıklayamayacağımız şeyler var deniyor ama o zaman bunu da söylemesinler boş yere oyalanmış hissine kapılıyor insan.Bir de devam edeceğiz efendim denmesi benim de hiç hoşuma gitmiyor tam o anda bende değiştiriyorum.

niye böyle düşünüyorsunuz.ortaya çıksa elbette açıklarlar.üstelik açıklanmaması gerekenler vardır polis bazı şeylerin takibindedir

hani bugunku kiz ilk canli yayina baglandiginda Muge costu yardim sozu verdi ya bu kendini cakal sana yarim akilli dedi simdi ben bu programda iki aglar sizlanirim ailemide istemem ya bir hayir sahibi ya muge bana bir ev verir para verirler ben o yollarda devam ederim milletin vicdaninla oynar evi kaparim diye dusundu ama kadin siginma evi lafi cikinca yuzu degisti hayalleri suya dustu her yalani cikti bazi insanlari psikolojik sorunu olabilir,cocukluk travmasi olabilir,aile ici sorun olabilir ama bu kiz resmen katir gibi akli yerinde bu isleri istekle yapmis onune gelenle yasamis kizin hayalleri bile gezip tozma icki icme bara bar surtme o adam senin bu adam senin gezme bizde o yaslardan gectik hic boyle abuk sabuk hayallerimiz olmadi bir okula girelim diye ders calisirdik bar falan degil cafe bile belirli zamanlardaydi benim annem calisan bir kadindi gece nobetleri olurdu babam sehir disinda calisirdi ama bizim evde yinede disiplin bozulmazdi anneannem teyzem dedem bizde olurdu birde onlari atlatip bara gezmeye cikicaz SIKardi biraz ..............bence bu kizla igrasmaya gerek yok sal ipini gitsin giden atin basi tutulmaz o yolunu gayat bilincli cizmis gerisi zaman kaybi

ayyyy ben geldim sonunda
offf net olmayınca ne sıkıcıymış meğerse hayat be...
eee gelelim eleştirilere...
anacım bu kız paranın sıcaklığını seviyor öyle anne manne hikaye
bak annesi de çağırdı ablasıda ama mnalesef... o ablasının yanında da çok kalmaz.

ama şu gülizar ablaya çok üzülüyorum... allah korusun inşallah bi yerlerden kötü haberi gelmez....

Son düzenleme:
benimde yeni birşey aklıma geldi biraz saçma olabilir ama...bir kadın taştanı mezarlıkta birisini defnederken görmüşya...aslı yokmuş gömülmesi için nüfustan silinmesi gerekiyormuş...bu kadar usülsüz tapu falan almaya çalışan insanlar sahte kimlik çıkartmış olamazmıfisfisfisbu sahte kimlikle başkası öldü gibi gösterip nüfustan sildirip gömmüşlerdir belki:uhm:tabi ben filmlerden izlediklerimle böyle bir kanıya vardım

yürrü nuray kimse tutamaz seni. aynen katılıyorum !

niye böyle düşünüyorsunuz.ortaya çıksa elbette açıklarlar.üstelik açıklanmaması gerekenler vardır polis bazı şeylerin takibindedir

Öyle düşünüyorum çünkü iki hafta evvel haftaya şok gelişmeler var dediler hatta meraktan çatladık ama bişey açıklanmadı ve sonraki hafta da sürekli şok gelişmeler deniyor ama açıklanan bişey yok o zaman şok bir gelişme yok,tamam polis anlatmayın demiş olabilir bunda tabiiki haklılar ama izleyiciyi de o zaman sürekli şok yaratacak olaylar açıklanacakmışcasına heyecanlandırmasınlar,zaten kadına çok üzülüyoruz.Yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz.Buna karşıyım ben.:1closedeyes:

neden yok acaba? çok şaşırdım... dün yok diye birşeyde söylemedi... yoksa ben mi duymadım....

kanala ulaşamadılar galiba basın ekspres yolu kapalı ya

istanbulu vuran sel sebebi olabilirmi ki acabaaaa:umursamaz:
miilletin gelip gitmesi yada yooları kapalıysa diyorum sadece bir fikir ama

ya ama akşamdan beri aklımda, nolcak bu gün bişey buldularmı diye; harbi tv çıktı olmaz ama ya((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…