• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

müge her halta tatil yapıyo ya bugün izmirin kurtuluşu diye tatil yapmıştır belki-tatlicadiarzu-

şaka bi yana yollar kapalı olabilir.sel var heryerde...

nnurayy, azra_sila, Biricik, Dora, fffatma, flamekiss, maibeyaz, saturnn, sena52, YELıZ ve 4misafirle kalabaligiz herkeze Gunaydin bugun dune gore Ingilterede gunes var biktiydik yagmus yagmur

vallahi bugunde o sevdamidir nedir onu islerlerse yuh artik resmen sisirme amacli Gulizar konusuna donsek

bencede canım ya, insanları kandırmaya çalışan saçma sapan birisi yüzünden gülizar olayına dönemiyorlar; öylesini hiç adını bile anmayacaksın, kız bana tecavüz etti diye adamı dava ediyo, sonra adını koluna yazdırıyo, bence ablası da almasın onu yanına , ablasının da başına iş açar o kız, ablasının da başını yakmadan sığınma evine gitsin bnce,, çünkü o kız hayatta rahat durmaz..
gülizar olayına dönsünler artıkkk :enbuyukkk:

öylemi iyi bari başlıyackmış
ay nasıl alışmışız dimi kızlar
ben sabah uyandım ortalığı topladım
aklımda aman işim bitsinde tv başına geçeyim diyorum
.

aynen canım biz de annemle ortalığı topladık, saatini zor bekliyoruz kaydirigubbakcemile5
ama başlamayınca hayal kırıklığına uğradık mafoldumben

ben az önce bir alt yazı gördüm kıslar harbi tv'den snra diye ama:S bence ist.daki selden dolayı geç kalmışlardır

vallahi bugunde o sevdamidir nedir onu islerlerse yuh artik resmen sisirme amacli Gulizar konusuna donsek

Şeniz ayy o kız kesinlikle manyamış.......:oklava:
onun anne abla kokusuna neyim ihtiyacı yok onun anca para kokusuna ihtiyacı vardır. oda onda zaten kolayca mevcutturdelikafaduldendelikafadulden
allah hayırlısını versin diytorumm::çok üzgünüm:

nnurayy, azra_sila, Biricik, Dora, fffatma, flamekiss, maibeyaz, saturnn, sena52, YELİZ ve 4misafirle kalabaligiz herkeze Gunaydin bugun dune gore Ingilterede gunes var biktiydik yagmus yagmur

antalyadan güzel güneşli bir günden herkese günaydıııınnn....a.s.

Şeniz ayy o kız kesinlikle manyamış.......:oklava:
onun anne abla kokusuna neyim ihtiyacı yok onun anca para kokusuna ihtiyacı vardır. oda onda zaten kolayca mevcutturdelikafaduldendelikafadulden
allah hayırlısını versin diytorumm::çok üzgünüm:

bencede; zaten anne abla istese, kapıdan da kovsalar o konsomatristlik bilmem ne yapmak yerine annesinin ablasının kapısında sürünür, gene de öbür tarafa gitmez, o alışmış bi kere, gelemez artık sıkıya :oklava:

Back