Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

emlakçıya ulaşamıyorlarmıymış

ya bumuymuş yani şok gelişme...
valla haklısınız kızlar bende sıkıldım iğneyle kuyu kazılıyor resmen...

iğneyle kuyu kazarak inşallah sonuca ulaşacaklar kızlar
üstelik bu nüfus cüzdanı da az bişey değil yani

ben son anda birşeyi anlamadım..gülizar hanımın telinden sinyalmı alınmış kaybolduğu salı günü bağ evinden dedi..benmi yanlış anladım..

emlakçıya ne oldu niye ulaşamadılar acaba

ben son anda birşeyi anlamadım..gülizar hanımın telinden sinyalmı alınmış kaybolduğu salı günü bağ evinden dedi..benmi yanlış anladım..

taştan beyin telefon sinyali salı günü gece 11 de bağ evinin oradan geliyormuş dediler. bende böyle anladım

kızlar ya eve yeni geldim buğün izleymedim.
gülizarla ilğili bir gelişme varmıymış
ölü olduğumu ortaya çıktı yoksa kadının
anlatırsanız sevinirim.

yok cakırgözlum daha ölü mü sag mı cıkmadı ortaya ama emlakcıyla ılgılı bıseyler cıkıor... Satın aldıkları arsanın sahıbı baglandı bugun teket teker anlattı valla adam helal olsun... Netlesıyor bıseyler...

kızlar ya eve yeni geldim buğün izleymedim.
gülizarla ilğili bir gelişme varmıymış
ölü olduğumu ortaya çıktı yoksa kadının
anlatırsanız sevinirim.

gelişme yok canım zaten programın yarısından fazlası yine dünkü kıza ayrıldı..ondan öncede başka bir konu vardı..

sadece gülizar hanımın kimliğinin nerede olduğu konuşuldu o kadar..taştandamı emlakçıdamı emlakçının telefonuna ulaşamadılar..o kadar..

bu kız nıye cıkmıs ekrana anlamadım amacı unlu olmak galıba.annemı ozledım dıye agladı sımdıde ıstemıyorum dıyor.bu kız bu saatten sonra baglasan durmaz normal hayatta.artık alısmıs yaptıgı ıse ve hayata,normal hayat sıkar onu.zaten nıyetıde yok anladıgım kadarıyla.ıkı gundur bosuna ugrasıyorlar onunla

anladım canım inş. yarın o kızı çıkarmaz inş. müğe
ben gülizarı merak ediyorum.
mesela kiliste bulunan kızları merak ediyom
ailelerini gitmek istemiyorlarmış ya

sevda denen kızada Allahım yardım etsin
ama kız rahmi beyin dediği gibi neyapmak istediğini bilmiyor
.

artık bizde uyandık son reklama girerken kapatıyorz

hayır biticeğini biliyoruz .insan bi iyi günler der kapanırken
zaten artık hergün izliyenler biliyor bittiğini ama ne gerek devam edicez efendim demeye lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…