• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

gülüzar hanımın konusuna geçseler bu konu çok sıkıcı

tecavüzcüsünün adını koluna yazdırmış ne alaka
kız sevdi heralde karşılık alamayınca da şikayet etti galiba

Allahim asla kinamam kizim var buyuk konusmamak lazim Allah akil versin fikir versin boyle kisilik sorunlari kesinlikle mutsuz ailelerin cocuklarinda cok SIK goruluyor sevgisiz ilgisiz duyarsiz aileler cocuklarini saliyorlar cayira yazik ondan sonra bu insanlar tedavi olup yaralari sarilmadan topluma karisiyor

ayyyyyyyyy utanmadan birde gülüyor

HAMZAA:roflol::roflol:alkisalkisalkisiii dedi valla şuna bak ya bi havalarda bacak bacak üstünde arif hocanın yanında hareketlere bakk bu kız tam yolunu bulmuş malllki ne malll :kızgın:laelaelaelaelae

bu kız ablasının da başını yer

Müge ne kadar mantıklı konuşuyo ya valla ne kadar uğraşıyo kızın hayatının normale dönmesi için ama bu kızın aklı hala başka yerlerde ablasınında başını belaya sokmasın sonra onlarada yazık inş düzelir ne diyelim

müge çok iyimser
geçmişinden kurtulmak istese kendi o telefonları kapatırdı
bu kız beklentiyle geldi ama emeline kavuşamadı

dehşete düştüm ya bu yaşta neler görmüş neler yaşamış.Allah aşkına ne işin var dışarda git ailenın yanında yaşa.kızın psikolojisi bozuk bellı.yalan söylüuor buda çok net anlaşılıyor.
yazık kı ne yazık kendı hayatını mahvetmışş...
Rabbım doğru yola soksun.akıl fikir versın....

emlakçı bakalım neler anlatacak
gerçi ben emlakçıya inanmıyorum ama

rahmi bey kızı çözdü evet:)))))

bu emlakçı diyecekki ben çarşamba günü verdim taşdana diyecek..taşdanda bana öyle bişi verilmedi diyecek..birbirlerini yiyecekler:)))))

ya bnce bu tarz kızlar uslu durmaz ablasının ynına gondersınler yıne kacar gıder boleelerını bızım gıbı monoton hytlar tatmın etmez ınsallah duzelır Allah ıslah etssın ne dıyelım

he yaa bende email atmıştım bak sorun varmış postasında fakıs okuyo..CADIARZU
buranın linkini atmıştım mügeye bi ara uğra diye...
vallayi billayi :delphin:

ya bnce bu tarz kızlar uslu durmaz ablasının ynına gondersınler yıne kacar gıder boleelerını bızım gıbı monoton hytlar tatmın etmez ınsallah duzelır Allah ıslah etssın ne dıyelım

bencede bu kız hayatı çok hızlı yaşamış,istese bitirir ama bu kız istemiyor

aman yarabbim halime bir kez daha şükrettim bu kızı gördükten sonra
ne insanlar var ya mideleri nasıl kaldırıyo bu rezillikleri anlamıyorum

ya bu kadının mevzusunuda uzatmasınlar artık yaa ne biliyorlarsa söylesinler allah allahh
hiç hoşlanmıyorum 2 gündür izlemekten

taştanın foyaları ortaya çıkıyor kızlar yavaş yavaş çözülüyor herşey...
taştandadır kesin gülizarın kimliği...

Back