Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailesi kabul etse ne olacak sanki bu arsız en fazla 2 ay durur sonra başka bi erkeğin peşine düşer yine çünkü küçük yaşta alışmış hala farklı arayışlar içinde birisi gel ben sana şu kadar paraya iş sağlarım desin hemen inanır yarım akıllı
ben bildiğini sanmam nurayım..bilse saklamaz müge..
evet ya ne acı şeyler yaşadı adam rezil etti boşanmak istemedi hatta ozaman şenayla program yapıyordu kanal d de acı acı bağırmıştı ya benim canım tehlikede filan diye..
Ailesi kabul etse ne olacak sanki bu arsız en fazla 2 ay durur sonra başka bi erkeğin peşine düşer yine çünkü küçük yaşta alışmış hala farklı arayışlar içinde birisi gel ben sana şu kadar paraya iş sağlarım desin hemen inanır yarım akıllı
kızlar bu cinayetide işlemediler bugün merak ediyorum sanırım bi gelişme yok...ama cuma günü güzel yerde kalmışlardı.... nerden geldi bu kız şimdi:))))
kızlar bu özentilik neden oluyor acaba ..ben hiç öyle bişi yaşamadım tamam hayallerim oldu fakat bu şekilde aslaa....ve bu şekilde olanlarda nasıl olduğunu merak ediyorum anne babanın hatasımı diye düşünüyorum 7 aylık bir kızım var inşallah özenti peşinde olmaz inş...
Farkındalığı cinsel açıdan yüksek kızların sonu böyle mi oluyor ne ?lmaz:
aminn canım....
kesin öldürüldü o ama nasıl acaba parçaladılarmı kadını yoksa evden nasıl çıkaracaklar...
bence evde yaptılarsa kesın parca parca cıkarttılar ondada kesın taştanın parmagı avrda ıspatlayamıyolar.. lmaz:
dısarda yaptılarsada daha kolay olmustur:1no2:
bence su kazdıkları arazı varya oraya fılan gomduler gıbı gelıyoo:uhm:
çok saçma olur oraya gömdülerse..bence ordan bişi çıkmayacak...bence bu taşdanın başka sevgilisi daha verdı..ve gülizar bunu öğrendi...bunun işin kavga ediyorlardı...ve kaza sonucu öldürdü bence kadını...acaba taşdan karısını dövermiydi??? bence bunu sormaları lazım taşşdanın karısına...