• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Sureyya efendi o essek bigi aniran dilini kokunden testereyle kesipte supriz yapsa nasil bagirarak konusuyor acgozlu embesil kizi umrunda degil parayi alip ailece Amerikaya yerlesicem deyip Cemil baran denen adama soylemis birde surekli adama para Balat is bankasi hesabima yatmadi mi diyede SIKIStirip durmus nasil bir yasam formu bu ya insan demiyorum bile

Sureyya efendi o essek bigi aniran dilini kokunden testereyle kesipte supriz yapsa nasil bagirarak konusuyor acgozlu embesil kizi umrunda degil parayi alip ailece Amerikaya yerlesicem deyip Cemil baran denen adama soylemis birde surekli adama para Balat is bankasi hesabima yatmadi mi diyede SIKIStirip durmus nasil bir yasam formu bu ya insan demiyorum bile

akannehirakannehir

Sureyya Bey tamam acısını cok fazla gözler önunde yasıyor,ediyor ama ne de olsa ölen onun yavrusu canı...Para mevzusunda da bende cok sasırmıstım kızmıstım kendımce ama yavas yavas acıga cıkıyor...Haksız oldugu yerlerde cok bu arada ama ben yınede acılı bır babanın acısı kımsenın başına gelmedıkce kımse anlayamaz dıyorum...Allah kımsenın başına vermesın düşmanımın bile ama cok zor cokk...

süreyya beyin kafayı yemesi bence çok normal.
kafası kesilerek işkence görerek öldürldü kızı.
bunu her düşündügünde insan kafayı yer. ya
bide açıklık getirildizaten münevverin annesi.
ben bu parayı alsam bile dedi bogazımdan geçmez die
kızım gedri gelmez dedi..
süreyyanın akıl saglıgı iyce bozulmuş çok takıyor kafaya sanırm. adamcagız..

Sureyya Bey tamam acısını cok fazla gözler önunde yasıyor,ediyor ama ne de olsa ölen onun yavrusu canı...Para mevzusunda da bende cok sasırmıstım kızmıstım kendımce ama yavas yavas acıga cıkıyor...Haksız oldugu yerlerde cok bu arada ama ben yınede acılı bır babanın acısı kımsenın başına gelmedıkce kımse anlayamaz dıyorum...Allah kımsenın başına vermesın düşmanımın bile ama cok zor cokk...

bende adamın artık sağlıklı düşündüğüne inanmıyorum allah başa vermesin ama seda saynda konuşmaları gülerek izliyor, söz verilincede bağıra bağıra anlatıyor valla ben bu olaydan sonra adam siyasete atılır die düşünüyorum mitinglerde particiler konuşma yapar aynen öyle olayları anlatıyor konuşuyor

her ınsan acılarını farklı yasar,kaldı kı bır anne baba nasıl bagırmasın nasıl ısyan etmesın... Keske bıraz daha sessız kalabılselerdı dıyecegım ama bu kadar pesınde olmasalar bu kadar hızlıda bazı calısmalara baslanmazdı...

ya kızlar ben bu adama birileri tartafından tuzak krulduğuna inanıyorum ne bilim yada inanmak istiyorum.sorun gündem değiştirmek.baksanıza olaylar nasılda tersine döndü.bence bilinçli yapılmış işler var

her ınsan acılarını farklı yasar,kaldı kı bır anne baba nasıl bagırmasın nasıl ısyan etmesın... Keske bıraz daha sessız kalabılselerdı dıyecegım ama bu kadar pesınde olmasalar bu kadar hızlıda bazı calısmalara baslanmazdı...

haklısın canım bende öyle düşünüyorum

ay kutunun içinde kanlı testere varmış acaba o testere gercek testeremi kendimi almış kanlamış getirmiş acaba olay testeremiki merak eddim :S

baska bir sitede okudum kirmizi boyali testere diyor kani temsil etsin diye sanirim...
ben birsey anlamadim bu olaydan..sanirim para konusunda hayyam garipoglu yaptirmis ama bu neden parayi istedi anlayamadim ve bide o adam araci olan adam simdi hayyama kiziyor birde o adamda hic dogru biri degil gibi..sanirim 25 eylülde teslim edilecek filan dedi simdi garipoglu ailesiylede arasi acik gibi yapacak iste bize iftira atiyor diyecekler..aman millet olmus bir dansöz valla artik olaylara yetisemiyorum..
o araci adamada uyuz oldum

Ya aracı olan adama hayyam sanırım para karsılıgı yaptırdı bu işi... Tuzak bır nevi sureyya beye.. Ama parasını alamayınca hayyama saldırmaya basladı...Ondan aracı bırden okları hayyama cevırdı...

2 gündür uyumuyormuş dengesini kaybetmiş çok çok acı

Adami kinamamak lazim..

ne demek ya, kizin öldürülüyor, hemde cok cok cok cok kötü bir sekilde..

Allah düsmanima vermesin bu ne demek ya..

Münevver benim ne arkadasimdi, ne akrabagim, ama bu sekilde öldürülmesi tüylerimi diken diken ediyor düsündükce.

Ben böyle kötü olurken, kendi öz babasi nasil olsun? Her gün, her saat, her dakika bunu düsünürken, adam ne yapsin? Nasil kafayi yemesin?

Adam ne yapacagini sasirmis, akli yerinde degil ki..

Saglikli düsünemedigi zaten konusmalarindan belli, millet kafayi 3milyon Euro'ya takmis.

MS dernegine bagislayacaktim diyor, sisli subesinin haber varmis daha önceden.

Para konusu beni acikcasi pek fazla ilgilendirmiyor, ben adamdaki caresizligi gördüm ya bu bana yeter olaylari yorumlamak icin.

Bir kisi cikiyor, olur olmaz laflar ediyor, bizlerde hemen "eyvah eyvah" demeye basliyoruz.

Her lafa inanir olduk, yarin bir gün biri yeni bir sok iddia ile gelse, ona da inanacagiz.

Ama kimse kendini bu adamin yerine koymuyor.

Sengül hanimi konusuyorduk ya, hani kimine göre cok soguk kanli davraniyor diye..

Alin size bir diger örnek.. Süreyya bey..o da bu duruma gelmis..Acisini gün be gün, her saat, her dakika yeniden yasiyor..

Allah göstermesin, ben bu acilari yasamis olsaydim, yasayamazdim belkide.

O yüzden kimseyi kinamamak lazim, bagiriyorsa caresizligindendir..Saglikli düsünemedigindendir..

Niye anne öyle bagirmiyor.. Süreyya bey belki de kendini cok sucluyordur, nede olsa bir erkek, korumaliydim kizimi demistir belki icinden.. Bilemeyiz ki...

Adami kinamamak lazim..

Münevver benim ne arkadasimdi, ne akrabagim, ama bu sekilde öldürülmesi tüylerimi diken diken ediyor düsündükce.

Ben böyle kötü olurken, kendi öz babasi nasil olsun? Her gün, her saat, her dakika bunu düsünürken, adam ne yapsin? Nasil kafayi yemesin?

Saglikli düsünemedigi zaten konusmalarindan belli, millet kafayi 3milyon Euro'ya takmis.

Para konusu beni acikcasi pek fazla ilgilendirmiyor, ben adamdaki caresizligi gördüm ya bu bana yeter olaylari yorumlamak icin.

Bir kisi cikiyor, olur olmaz laflar ediyor, bizlerde hemen "eyvah eyvah" demeye basliyoruz.

Her lafa inanir olduk, yarin bir gün biri yeni bir sok iddia ile gelse, ona da inanacagiz.

Sengül hanimi konusuyorduk ya, hani kimine göre cok soguk kanli davraniyor diye..

Alin size bir diger örnek.. Süreyya bey..o da bu duruma gelmis..Acisini gün be gün, her saat, her dakika yeniden yasiyor..

O yüzden kimseyi kinamamak lazim, bagiriyorsa caresizligindendir..Saglikli düsünemedigindendir..

Niye anne öyle bagirmiyor.. Süreyya bey belki de kendini cok sucluyordur, nede olsa bir erkek, korumaliydim kizimi demistir belki icinden.. Bilemeyiz ki...

olayı başından beri takip ediyorum.ama hiç bugün ki kadar etkilenmemiştim. arkadaşım yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum.sadece bir an o babanın yerine kendimizi koyalım .offf çok büyük acı rabbim katlanma gücü versin

söylediklerine katiliyorum
bu adam simdiye kadar gayet düzgün konusmalariyla bizleri göz yasina bogan adam degilmi ne olduda bir günde kafayi yedi durdu durdu simdimi kafayi yedi BIZDE YEDIK!!

Adami kinamamak lazim..

Kelıme kelımesıne katılıyorum...

Back