Paralarini banyoda saklama sakin -tatlicadiarzu- tastan bulur, burnu sanki kokusunu aliyor gibime geliyor kafamçokkarıştı
internetden izle canim.. canli tv diye arattir google emmiye
Kizlar su emlakci kadindan hic hoslanmadim... bakislari cok fena.. bir sag bi sol..
var bunda bir seyler..kesin bu da tastan'in sevgilisi cikacak..cok fena bu kadin belli
çok fecisinz bnce progrmaı bizler sunmalıyızkaydirigubbakcemile3Paralarini banyoda saklama sakin -tatlicadiarzu- tastan bulur, burnu sanki kokusunu aliyor gibime geliyor kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar uyuyakalmışım yineklava:yaa bu kadınn yalan söylüyooo açıkça belli oluyoo kesinnn buda var işin içinde vallaha.gerizekalı emlakçı gece de aklıma geldi sorulanlara direk cevap vermiyo laf değiştiriyo pislik.sabah uyurken sayıklıyomuşum emlakçı öldürdü emlakçı öldürdü diyee eşim başıma dedektif kesildin iyice dedi:roflol:
iyiki yumurta topuklu taştan diye sayıklamamışım,taştan kim lannnn:mymeka:Çok üzgünüm çoook:roflol:
Paralarini banyoda saklama sakin -tatlicadiarzu- tastan bulur, burnu sanki kokusunu aliyor gibime geliyor kafamçokkarıştı
çok fecisinz bnce progrmaı bizler sunmalıyızkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olsa tükkan senin :teytey::teytey:
o zaman hic korkma anacim, paran yoksa tastan'da yok sositososito
hadi iyisin vereliniortak-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
slogana bakkkpara yoksa
taştan da yok
ayy gercekten korkuyorum hani keçiörende uzak degil bize yanilaelaelaelaelae
mutlulukreçetem o idddaa dün de vardı ama gülizarın abileri o adamın komsularıymış ve gidip o adamla konusmuslar öyle bi gercek yok yanii
slogana bakkkpara yoksa
taştan da yok
ayy gercekten korkuyorum hani keçiörende uzak degil bize yanilaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?