• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kızlar bu arada bıraz once netten hurrıyetı okurken gordum munevverın babasıyla hayyam garıpoğlu arasında aracılık yapan gazetecının soyledıgıne gore cem garıpoğlu 25 eylulde teslım olacakmıs

niye 25 ini beklesinler teslim olacaksa şimdide olur amaaaan artık hiçbirşeye hiçkimseye inanmıyorum...

ya o mezarlıkta gören kadın 2 kişi vardı dedı...Bırı mezarın yanında bırı uzakta... uzakta duran ıcın tastan bey dedı.... mezarın yanındakı adamada kımın gömuldugunu sormus...oda gulızar ısmınde bırının,cocukları yurt dısında oldugu ıcın kımsesız oldugunu sölemıs... Tekrardan arastırılacaktı ama bılemıyorum bende bu konuda takıldım yanı bu kadar mı tesaduf olur...

Dilber olayında tele bağlananlar ne demişti.Bu çocuğu otobüste gördük adı aynıydı hatta babam hapiste demişti.Yani tarifler o çocuğa tıpa tıp uyarken çocuğun sonda ölü olduğu ortaya çıktı.Cins cins insanlar var ya sırf tvye çıkmak için böyle olayları kullanıyorlar yada ölenelrin ruhları bazı insanlara birşeyler anlatmaya çalışıyor.
Benim senaryomda Taştanla emlakçının ilişkisi var .Taştan öldürdü emlakçı ve bilimum adamları olayı ört bas etti.Onu çanakkalede gördüm diyende büyük olasılık emlakçının kendisi yada tanıdığı.Emlakçıda Taştanda sorulara uzun uzun düşünerek cevap veriyor.Çünkü herkes Dilber gibi hızlı hızlı yalan üretemiyor.

Kızlar hemen kızmayın vardır onun altında da birşey.Ortamı yumuşatıyorlar.Yani Ceme duyduğumuz nefreti babaya kaydırıyorlar.Cem teslim olduğunda ceza evinde öldürüceğini biliyorlar.Birşekil yapıyorlar bence...

İyi de canım...Cem'in sapık olduğu,katil olduğu herkes tarafından biliniyor...Kim nasıl yumuşar bir genç kızı kesen birine karşı?
KIzdığım,baba sıfatını taşıyan birinin böyle bir durumdan para beklemesi:(Buna inanamıyorum!!

Adam film için bile pazarlık yapmış bir dolu.
Durum ortada dedim ya olan kızcağıza oldu.

Öyle avaz avaz bağırmakla aklayamaz kendini.Allah ergeç herkesin gerçek yüzünü meydana çıkarıyor işte...

bna bırakın trilyonu şu ülkeyi verseler kızım yavrum ciğerim gitmiş bn neyleyiim
şu yalan dünya bana cehennem olmuş bn neyleyiiim
hmde öle böle değil hunharca katledilmiiiş
yaa bu kız çocuğu başı gövdesinden ayrılarak öldürüldü
ve raporlardaa boyunu kesilince daha yaşadığı belliymiş
allah kimsenin başıan vermesin
bi sn sadece 1 sn o anı düşünn ve siz olduğunuzu düşünn
dehşet verici değilmi!!!!!!

gülizar hanima ne oldu acaba...
insallah bulunur ama bu kadar celiskide insanin kafasi karisiyo yaa...
of Allahim...kimsenin basina böyle dertler verme...

bu gün gerçekler açığa çıkacakmı dersin..

sanki biraz daha uzatacaklar gibime geliyor.. daha kazi islemleri var..

bide ben sunu düsünüyorum, eger ki bu gün aciklasaydilar direk konuya girerlerdi.. Aciklar diye düsündüm fakat su an kayip bir kizi konusuyorlar.. büyük bir gelisme olsaydi zaten hemen konuya girerlerdi bence..

bilmiyorum ya benimde kafam karisti -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

birde bulunsa gülizar hanimin aileside orada olmazdi..
eger öldürülmüsse net haberleridne olur mügeyede ciktigi icin

şu kayıp kızkardeşlere ne diyorsunuz.
bu kızlara ne oluyor yaaakötükedihüso
yazık kadın ağladıkça benimde içim ağladı:gitme:
kadir babaymış
tükürem senin babalığına adiiiiiii......................kötükedihüso

sevgili cıkarmı cıkar valla bunlardan herşe beklenir
ya biide ben korkmaya basladım geceleri ankarada oldugumdan belkide tuvalete bile zor cıkıyorum nalet taştan

sevgili cıkarmı cıkar valla bunlardan herşe beklenir
ya biide ben korkmaya basladım geceleri ankarada oldugumdan belkide tuvalete bile zor cıkıyorum nalet taştan

Paralarini banyoda saklama sakin -tatlicadiarzu- tastan bulur, burnu sanki kokusunu aliyor gibime geliyor kafamçokkarıştı

Back