• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

günaydın kızlar uyuyakalmışım yine:oklava:yaa bu kadınn yalan söylüyooo açıkça belli oluyoo kesinnn buda var işin içinde vallaha.gerizekalı emlakçı gece de aklıma geldi sorulanlara direk cevap vermiyo laf değiştiriyo pislik.sabah uyurken sayıklıyomuşum emlakçı öldürdü emlakçı öldürdü diyee eşim başıma dedektif kesildin iyice dedi:roflol:

internetden izle canim.. canli tv diye arattir google emmiye kaydirigubbakcemile4

Kizlar su emlakci kadindan hic hoslanmadim... bakislari cok fena.. bir sag bi sol..
var bunda bir seyler..kesin bu da tastan'in sevgilisi cikacak..cok fena bu kadin belli

Paralarini banyoda saklama sakin -tatlicadiarzu- tastan bulur, burnu sanki kokusunu aliyor gibime geliyor kafamçokkarıştı
çok fecisinz bnce progrmaı bizler sunmalıyızkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar uyuyakalmışım yine:oklava:yaa bu kadınn yalan söylüyooo açıkça belli oluyoo kesinnn buda var işin içinde vallaha.gerizekalı emlakçı gece de aklıma geldi sorulanlara direk cevap vermiyo laf değiştiriyo pislik.sabah uyurken sayıklıyomuşum emlakçı öldürdü emlakçı öldürdü diyee eşim başıma dedektif kesildin iyice dedi:roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok fecisinz bnce progrmaı bizler sunmalıyızkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi fikir vallah, kk'nin bayanlari da seyirci olarak toplanir, bizim cenemizden itiraf ederdi zaten tastan daha fazla dayanamayip -tatlicadiarzu-

Allahim bu pacoz Tastan neyine guveniyordu dul kadinlarin paralarini avliyor igrenc pislik adamin resmi bile ne sevimsiz at hirsizi tipli

Gülizar hanim'in flört'ü mü varmis yani :bbo: y.kaya diye biriyle kacmis diye bir iddia var simdide..

Vay anasini, bu kadin yasiyor be..para desen var, koca desen var, menejer desen var, soför desen var, sevgili desen var...

Yarinde; Gülizar hanim hamileligini gizlemek icin yurtdisinda saklaniyor diyecekler..

Allahim az kaldi sana geliyorumkafamçokkarıştı

herkes dusnmus emlakcının sevgılı olma ıhtımalınıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kadını esnaf ve emlakcı parada var kesın tastanla vardır bırseyler:jeyyar:
ayrıca bu kadın gulızar hanımla
arkadas olduum bana herseyını anlatırdı demıstı..
sıımdı nnıye yan cızerkısengözlerimebaksanab

mutlulukreçetem o idddaa dün de vardı ama gülizarın abileri o adamın komsularıymış ve gidip o adamla konusmuslar öyle bi gercek yok yanii

slogana bakkkpara yoksa
taştan da yok

ayy gercekten korkuyorum hani keçiörende uzak degil bize yanilaelaelaelaelae

eee bu isler böyle... Anasinin parasi olsa anasina bile evlenme teklifi eder bu moloz -tatlicadiarzu-

kiz ne korkuyorsun, tastan'in sülalesi o kadar büyük ki, bütün bayanlari sirayla geziyor, daha sana cok var -tatlicadiarzu-

emlakcıda dedi ya ben insanlık için geldim buraya mecbur degilim filan diye
üstüme gelirseniz ceker giderim dedi kacacak yanii
bu arada taştan suan nerde allah askına

ya bide bu cep tellerde batarya cıksada aradıgınız kişiye ulasılmıyo demiyomuuu
hiç sinyal alamoz diyolar

slogana bakkkpara yoksa
taştan da yok

ayy gercekten korkuyorum hani keçiörende uzak degil bize yanilaelaelaelaelae

sen bari uzakmışın delikafadulden
benim 15 dakika yürüsem gülüzarın evindeyimakannehir
taştanı desen cumartesi gördüm yanındada nazım bey vardıkafamçokkarıştı
yok yok eğer katil çıkarsa bu dünyanın ipi kopmuş demektirsengözlerimebaksanab