• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

gerçekten o taştan mıdır
kayadanmıdır ne haltsa
para uğruna yapamaycağı şey yokmuş onu anladıım bn
ve gülizar hanımda öldüü
gülizarın katili o çıkmasaa bile ne kişilksiz bi insan olduğunu tüm türkiye gördü
ki bana göre de katil o ve bikaç kişi daha

kaydirigubbakcemile3 Allahın tepesindeki Gecekonduya çok güldüm. iyi yaşa emi.

degil mi ama 5trilyonluk mal ve 15milyar kira geliri bes tane beyinsiz dusmus 50milyarlik arsa pesine uzerindede gecekondu varmismis yok 250m2 almismis yok yarisini alsaymislar arsada Allahin unuttgu bir yerde yatirimmi bu simdi yukaridaki adi gecen yatirimlara karsilik abuk sabuk mal alimi yatirim Tastan galiba sadece uckur icin yasasin yatirim isine kafasi pek basmiyor seksi Tastan vahsi cazibe iggggggggggggggg vallahi tikandim midem kalkti Gulizar erkek gormedi sanirim Kivanc Tatlitug Kenan Imirzalioglu gibi mi gorundu gozune bol paca yumurta topuklu Tastan

degil mi ama 5trilyonluk mal ve 15milyar kira geliri bes tane beyinsiz dusmus 50milyarlik arsa pesine uzerindede gecekondu varmismis yok 250m2 almismis yok yarisini alsaymislar arsada allahin unuttgu bir yerde yatirimmi bu simdi yukaridaki adi gecen yatirimlara karsilik abuk sabuk mal alimi yatirim tastan galiba sadece uckur icin yasasin yatirim isine kafasi pek basmiyor seksi tastan vahsi cazibe iggggggggggggggg vallahi tikandim midem kalkti gulizar erkek gormedi sanirim kivanc tatlitug kenan ımirzalioglu gibi mi gorundu gozune bol paca yumurta topuklu tastan

yumurta topuklu taştan mı :)

degil mi ama 5trilyonluk mal ve 15milyar kira geliri bes tane beyinsiz dusmus 50milyarlik arsa pesine uzerindede gecekondu varmismis yok 250m2 almismis yok yarisini alsaymislar arsada Allahin unuttgu bir yerde yatirimmi bu simdi yukaridaki adi gecen yatirimlara karsilik abuk sabuk mal alimi yatirim Tastan galiba sadece uckur icin yasasin yatirim isine kafasi pek basmiyor seksi Tastan vahsi cazibe iggggggggggggggg vallahi tikandim midem kalkti Gulizar erkek gormedi sanirim Kivanc Tatlitug Kenan Imirzalioglu gibi mi gorundu gozune bol paca yumurta topuklu Tastan

ay nurayyy Allahta seni güldürsün emi..:roflol::roflol::roflol:
inan bu konuda yazdığın her yoruma o kadar çok hakveriyorum ki.
ağzına sağlık be arkadaşım...kaydirigubbakcemile5

ama yemin ederim şu anlıntı yaptığım yorumda kahkahalara boğuldum..
Allahta seni güldürsün emi...:roflol::roflol::roflol:

ay nurayyy Allahta seni güldürsün emi..:roflol::roflol::roflol:
inan bu konuda yazdığın her yoruma o kadar çok hakveriyorum ki.
ağzına sağlık be arkadaşım...kaydirigubbakcemile5

ama yemin ederim şu anlıntı yaptığım yorumda kahkahalara boğuldum..
Allahta seni güldürsün emi...:roflol::roflol::roflol:

degil mi ama kadin erkek gormemis demek Tastan i o gozle gordu sanirim artik muge olayi aciklasada kurtulsak vallahi ama Gulizarin oglu Firat yakisikli cocukmus biraz sumsukmus ama cirkin degil annesine bir dur diyememis ben bu cocugun yerinde fiziginde olucam Tastani ta en basta anneme goz koydugunu duydugum an kemiklerini tek tek kirip sakat birakir annemi alip Almanyaya goturur yanimda oturturdum ........................LiL@cim Allah hepimizi guldursun insallah kimse boyle seyler yasamasin

her gün heycanla izledigim program bu
cok kaliteli bir program kutlarım hepsini burdan
bence gülizar hanım öldü
katilide taştannnnn baska kimse degil.evde kan izi filanda görüldü bende inanıyorum
bi de bi izleyici aramıstı mezarlıkta görmüştü filan o nolduu ki

kızlar merhaba bende hergün izliyorum mügeyi bencede şüpheli taştan ve emlakçılarda bu işte cuma günü emlakçı kadın evine gittim zilli çaldım kimse açmadı dedi aradan birkaç dk.geçti müge tekrar bişeyler sordu eve nasıl geldin diye evin önünde kadınlar vardı onlara sordum görmedik dediler bende zili çalmadan döndüm dedi yani benim kafam karıştı niye öyle söyledi acaba arsa sahiplerinin arsalarını sattı gösterip aslında tamamı satılmadıda gülizara hepsini satın aldı gibi gösterip de kadının paralarınamı kondular kadında bunu anladı o yüzden öldürdülermi acaba

valla ben artık herseye ınanırım... Tastanın cıkacagı kesın bu işin altından,adamda her turlu pislik var cunku...Baldızına evlenme teklıf edecek kadar...

Kizlar az once esimle sohbet ediyorduk konuyla ilgili bir fikri yok bende netten bugunku programi seyrederken kulak misafiri oldu onunda fikri su kadini basina birsey vurup kuvete yatirip uzerine bir tur asit doktumu curume koku olmadan kadini eritir kimsenin ruhu duymaz bile dedi sizce olabilir mi bana ucuk gibi gelsede imkansizda degil gibi geldi

Valla bogduktan sonra sobada yaknıda duyduktan sonra ve de öldürdükten soonra öluyu kırecleyıp saklayanı duyduktan sonra eşinizin dedıgı bana sacma gelmedı dogrusu... Kuvettekı kan lekelerınınde bır acıklaması olmalı zaten..

Valla bogduktan sonra sobada yaknıda duyduktan sonra ve de öldürdükten soonra öluyu kırecleyıp saklayanı duyduktan sonra eşinizin dedıgı bana sacma gelmedı dogrusu... Kuvettekı kan lekelerınınde bır acıklaması olmalı zaten..

yani kadinin bir kac gunu var ptesi kaybolduysa ayni gun polise gidilmedi kadini birkac saatte eritecek kimyasallar var 1haftada izi kalmaz foseptige karisir gider ceset yoksa suclanamazda tastan elini yikarken dikkatsiz davrandi lavoboda iz birakmis olabilir

yada bu adam kadını banyoda kesip doğradı poşetleyip çıkardı bağ evinin orayada gömdü lavabodada izler var ellerinide orda yıkadı bide benim kafam şey takıldı dün bi bayan aradıya mezarlıkta taştana benzeyen birinden bahsetti acaba başkası yokmuydu taştanın yanında cenazeyi tek başına mı kaldırdı bu adam tabutu falan taşıması nasıl oldu çözemedim keşke okdaın tekrar arasada anlatsa çünkü sanki kadının anlattıklarını pek ciddiye almadı müge yada yayında öyle davranıyo

yada bu adam kadını banyoda kesip doğradı poşetleyip çıkardı bağ evinin orayada gömdü lavabodada izler var ellerinide orda yıkadı bide benim kafam şey takıldı dün bi bayan aradıya mezarlıkta taştana benzeyen birinden bahsetti acaba başkası yokmuydu taştanın yanında cenazeyi tek başına mı kaldırdı bu adam tabutu falan taşıması nasıl oldu çözemedim keşke okdaın tekrar arasada anlatsa çünkü sanki kadının anlattıklarını pek ciddiye almadı müge yada yayında öyle davranıyo

bence bunu yapsa kan golu olur banyo polis illaki lekeleri lavobodakiler gibi bulurdu bence o mezarlik iside arastirildi bos cikti muge dediki her soylenilen ihbar gibi inceleniyor dedi demekki o telefon gercekten fos cikti

ya o mezarlıkta gören kadın 2 kişi vardı dedı...Bırı mezarın yanında bırı uzakta... uzakta duran ıcın tastan bey dedı.... mezarın yanındakı adamada kımın gömuldugunu sormus...oda gulızar ısmınde bırının,cocukları yurt dısında oldugu ıcın kımsesız oldugunu sölemıs... Tekrardan arastırılacaktı ama bılemıyorum bende bu konuda takıldım yanı bu kadar mı tesaduf olur...

Kizlar az once esimle sohbet ediyorduk konuyla ilgili bir fikri yok bende netten bugunku programi seyrederken kulak misafiri oldu onunda fikri su kadini basina birsey vurup kuvete yatirip uzerine bir tur asit doktumu curume koku olmadan kadini eritir kimsenin ruhu duymaz bile dedi sizce olabilir mi bana ucuk gibi gelsede imkansizda degil gibi geldi

nuray canm bence tastan o kadar düsünmez ama hic bellide olmaz..
canm ya netten nerden izliyorsun ??
hergün sanirim konuluyor öyle mi ?

bence bayıltıp evden çıkardılar kadını başka yerde öldürdüler...yoksa bütün ev kan olurdu.parçalayıp çıkarsalar münevverin olayı gibi kan heryere sıçrardı...taştan o evi tek başına temizleyemez...

Ya bıde küvette öldürse ne bıleyım kuvetın içi falanda kan olmaz mıydı ya..Gercı bulunan kan lekelerıde normal sekılde deıldı ama?

kizlar bence gülizar hanim öldürüldü ama tastan bey tarafindan degil.emlakcinin bi parmagagi var bu iste oda yanlislikla olmusdur.sadece altinlari ve parayi almak istemisler gülizarda direnmisdir ve canindan olmusdur kafamçokkarıştı pasaportu olan bi kisi niye pasaport cikaricagim almanyaya gidicem diye anlatsin emlakciya kafamçokkarıştı

cok alemsın ya gece gece guldurdun benı nnurayy

Back