- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile3 Allahın tepesindeki Gecekonduya çok güldüm. iyi yaşa emi.
degil mi ama 5trilyonluk mal ve 15milyar kira geliri bes tane beyinsiz dusmus 50milyarlik arsa pesine uzerindede gecekondu varmismis yok 250m2 almismis yok yarisini alsaymislar arsada allahin unuttgu bir yerde yatirimmi bu simdi yukaridaki adi gecen yatirimlara karsilik abuk sabuk mal alimi yatirim tastan galiba sadece uckur icin yasasin yatirim isine kafasi pek basmiyor seksi tastan vahsi cazibe iggggggggggggggg vallahi tikandim midem kalkti gulizar erkek gormedi sanirim kivanc tatlitug kenan ımirzalioglu gibi mi gorundu gozune bol paca yumurta topuklu tastan
yumurta topuklu taştan mı :)
degil mi ama 5trilyonluk mal ve 15milyar kira geliri bes tane beyinsiz dusmus 50milyarlik arsa pesine uzerindede gecekondu varmismis yok 250m2 almismis yok yarisini alsaymislar arsada Allahin unuttgu bir yerde yatirimmi bu simdi yukaridaki adi gecen yatirimlara karsilik abuk sabuk mal alimi yatirim Tastan galiba sadece uckur icin yasasin yatirim isine kafasi pek basmiyor seksi Tastan vahsi cazibe iggggggggggggggg vallahi tikandim midem kalkti Gulizar erkek gormedi sanirim Kivanc Tatlitug Kenan Imirzalioglu gibi mi gorundu gozune bol paca yumurta topuklu Tastan
ay nurayyy Allahta seni güldürsün emi..:roflol::roflol::roflol:
inan bu konuda yazdığın her yoruma o kadar çok hakveriyorum ki.
ağzına sağlık be arkadaşım...kaydirigubbakcemile5
ama yemin ederim şu anlıntı yaptığım yorumda kahkahalara boğuldum..
Allahta seni güldürsün emi...:roflol::roflol::roflol:
Valla bogduktan sonra sobada yaknıda duyduktan sonra ve de öldürdükten soonra öluyu kırecleyıp saklayanı duyduktan sonra eşinizin dedıgı bana sacma gelmedı dogrusu... Kuvettekı kan lekelerınınde bır acıklaması olmalı zaten..
yada bu adam kadını banyoda kesip doğradı poşetleyip çıkardı bağ evinin orayada gömdü lavabodada izler var ellerinide orda yıkadı bide benim kafam şey takıldı dün bi bayan aradıya mezarlıkta taştana benzeyen birinden bahsetti acaba başkası yokmuydu taştanın yanında cenazeyi tek başına mı kaldırdı bu adam tabutu falan taşıması nasıl oldu çözemedim keşke okdaın tekrar arasada anlatsa çünkü sanki kadının anlattıklarını pek ciddiye almadı müge yada yayında öyle davranıyo
Kizlar az once esimle sohbet ediyorduk konuyla ilgili bir fikri yok bende netten bugunku programi seyrederken kulak misafiri oldu onunda fikri su kadini basina birsey vurup kuvete yatirip uzerine bir tur asit doktumu curume koku olmadan kadini eritir kimsenin ruhu duymaz bile dedi sizce olabilir mi bana ucuk gibi gelsede imkansizda degil gibi geldi
degil mi ama 5trilyonluk mal ve 15milyar kira geliri bes tane beyinsiz dusmus 50milyarlik arsa pesine uzerindede gecekondu varmismis yok 250m2 almismis yok yarisini alsaymislar arsada Allahin unuttgu bir yerde yatirimmi bu simdi yukaridaki adi gecen yatirimlara karsilik abuk sabuk mal alimi yatirim Tastan galiba sadece uckur icin yasasin yatirim isine kafasi pek basmiyor seksi Tastan vahsi cazibe iggggggggggggggg vallahi tikandim midem kalkti Gulizar erkek gormedi sanirim Kivanc Tatlitug Kenan Imirzalioglu gibi mi gorundu gozune bol paca yumurta topuklu Tastan