- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
Ben su arayan gızemlı kadına takıldım.. Mezarlıkta gülizar adlı bırını gömuyorlardı demıstı ya....
ben buğün çok şey kaçırmışım ya
hangi izler canım
banyoda izlermi bulmuşlar
bunu gecen hafta söylediler canim,,, evde kan izlerini bulmak icin bir ilac sIkILiyormus herhalde.. hani temizlenmis olsa bile, sIkILan yerde bir iz cikiyormus.. ve sengül hanim bu izler banyoda var dedi.. yani evde bir cinayet gerceklestiyse, o da banyoda gerceklestirilmistir..
hıı evet canım anladım
kadına birşey oldu ama bakalım ne
bence kesin okadar para pul için yapmışlardır neyapmışlarsa.
eee banyoda kan izleri varsa o evde tastan var yani ilk süpheli olarak onu almalari gerekmiyor mu?
yani olacak sey mi bu hem kan var hem celiskili ifadeler var ama adam disarda..
anlayamiyorm ben
eee banyoda kan izleri varsa o evde tastan var yani ilk süpheli olarak onu almalari gerekmiyor mu?
anlayamiyorm ben
anlayamiyorm ben
canim nefis kötü birsey para bir yerlerdn gelecekse onuda düsünüyor..
cüneyt özdemirle kitaptan gelecek paranin nasil paylasilacgini sormus düsün o baba bunu sorabiliyor cüneyt özdemir ben gece uyuyamadim diyor..
illaki cem i bagrlarina basacak degiler ama buda yanlis hele ortada 17 yasinda bir kizin kesilip cöp e atilmasi var.
rayyancim kizi samimiyetsiz bulanlardan biride benim ama sozum yanlis anlasilmis ben aglamasi ve cikardigi ses cok itici dedim agladigi icin veya sesi icin degil iticiligi yani annesine cok duskun cok uzgun gibi degil sanki dert biraz giden paralar gibi hissettim zaten 2dayi tamamen para pesinde kadin ifadelerinde beden dilinde cok inisli cikisli bir an uzuluyor gibi bir an normale donup guluyor bu yuzden bana samimi gelmiyor
rayyancim kizi samimiyetsiz bulanlardan biride benim ama sozum yanlis anlasilmis ben aglamasi ve cikardigi ses cok itici dedim agladigi icin veya sesi icin degil iticiligi yani annesine cok duskun cok uzgun gibi degil sanki dert biraz giden paralar gibi hissettim zaten 2dayi tamamen para pesinde kadin ifadelerinde beden dilinde cok inisli cikisli bir an uzuluyor gibi bir an normale donup guluyor bu yuzden bana samimi gelmiyor
haklisin canim ya dedim ya ben öyle düsünmek istemedigimden..ben cok üzülüyorum böyle annesine babasina karsi icinde böyle seyler olmayanlara benim ablam türkiyede yalniz yasiyor aradigimda cevap vermesin nete gelmesin inan kafayi yiyecek oluyorum anne ortadan kayip bu duygular yetrli olmaynca üzülüyorum..gülizar hanimada cok kiziyorum ama her insan hata yapar aman Allah bizleri güzel düsündürsün iyi seyler yaptirsin ne diyelim
Müge Anlı nın söylediği bir söze takıldım ben.
Bu olaylar babanızın mezarının açılmasına kadar gider, gibi bir söz etti.
Olay çözülürse çok şey çıkacak altından...:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?