Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

gulizarin kizi lutfen aglamasin kedi boguyormus gibi nasil tiz uyuz bir aglama ayrica bu kizi samimiyetsiz buluyorum

gülizar hanımın kızının samimiyetine inanamıyorum nedense..

bu kızın samimiyetine bende hiç inanmıyorum. zatende çocuklarıyla arası yokmuştu galiba bu kadınınkaydirigubbakcemile2
tamam saçını başını yolmasına gerek yok samimiyetine inanmamız için ama bu kadarda süslenip püslenip podyuma çıkmış gibi olmasınada gerek yok
bir bakıyoruz ağlarmış gibi yapıyor 2 saniyeye kalmıyor hiç ağlamaya yeltenmemiş gibi gibi davranıyormirmirmirmir

Ben su arayan gızemlı kadına takıldım.. Mezarlıkta gülizar adlı bırını gömuyorlardı demıstı ya....

evet canım ben de ona takıldım ve hiç bahsedilmedi tekrar bu konudan hatırlarsanız gülnur olayında da kapıda sigara içen bir vardı denmişti ve sonradan hiç bahsedilmedi o kişiden meğer polis o kişiyi konuşmayın demiş bu da öyle bişey olabilri bence gülizar hanım öldü

ya kizinin sesinden dolayi neden samimi bulmuyorsunuz ki ?yani sonucta anne ve evlat ne olursa olsun ikiside ayrilmaz birbirinden

bencede öldü... Artık bundan nedense cok emın olmaya basladım... Onu duyunca zaten mügede sessızlestı...
ya kizinin sesinden dolayi neden samimi bulmuyorsunuz ki ?yani sonucta anne ve evlat ne olursa olsun ikiside ayrilmaz birbirinden

katılıyorum canım... kızın sesı ıtıcı olabılır yapmacıkta olabılır... ama arada bır musıbet ya da alçakca bısey olmadıktan sonra anne evlat arasına kımse gıremez...

benim samimiyetsiz buluşup ses tonundan değildelmaz: bir anda tavır değişiminden birazda. yoksa tabiki bilinmez içinde neler yaşıyor.

son 1 saatinde carsiya gtimistim aglayan bir adam aramis anlamadim ama onun karisida mi tastanla görüsüyormus :S
ya zaten cok önemli dedigi seyler hep ayni seyler eger bulunmus olsa yarina aciklayacaz,hafta basi aciklaacz demezler gibime geliyor

arayan kişi taştan beyin eski bacanağıymış( resmi nikahlı karısından bacanak ama)
zaten adam ağlamaktan bir şey anlatamadıki.
bizlerde bir şey anlamadık. sadece adam karısından ayrılmış ve hanımı yeni bir evlilik yapmış. bu yüzdende müge adamı konuşturmadı. konuyu zaten biliyormuştu müge. ama biz bilmiyoruzzzkaydirigubbakcemile3

Seda Sayan' izliyormusunuz? Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili bir gazeteci neler anlatıyor ya...

Mügede biliyor bazı şeyleri saklıyor.sırf reytingi artsın diye.
Bizide saf gibi izlettiriyor.herşeyi biliyorum diyip kapattırıyor konuyu.
Bence taştan çıkıcak bu işin altından %90 ama % 10 ihtimal vermiyim hadi.
Zaten o kadın aradığında mügenin yüzü bi değişti bi haller oldu bakalım neler olucak?

Seda Sayan' izliyormusunuz? Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili bir gazeteci neler anlatıyor ya...

evet canım biraz baktım az önce.. yazık ki münevverin babası nı görünce hep içim burkulurdu. taki düne kadar... ben o 3 milyonu münevver adına hayır yaptıracak onun için istiyor sanmıştım meğerse hem 3 milyon euro hem onun adına hastane yapılmasını istiyormuş..yani benim anladığım ölen kızının üzerinden para kazanmak gibi birşey bu bence.. allahım oruçlu oruçlu günah almayayımda....

Reytıng ugruna bazı seylerı hep saklasaydı muge o katıller fink atardı sehır sehır kacarak...
Mügenın bazı seylerı söylememesının nedenı herseyın kamerada söylenmemesı gerektıgındendır,buna daha öncekı cınayetlerde de sahıt olduk ve kendıde acıklamasını yapmıstı...
En azından müge böyle cırkınce bırseye kalkışmaz...

samimi bulmadığımı bende söyledim ama benimkinin sesle alakası yok..kız yapmacık geliyor bana..ilknur cinayetinde orada bir anneyi izledik evladının katilini arayan..şimdide bir evlat izliyoruz akibeti belli olmayan annesini arıyan..bu ikisini mukayese edince söylemek istediğim çıkıyor ortaya..sadece örnek vermek içi ilknuru yazdım arkadaşlar yanlış anlaşılmasın..

sesinden dolayı samimiyetsiz bulmuyoruz canım sadece sesi çok tiz çıkıyor ve hernedense ağlamaktan hemen vazgeçiveriyor 2 dk içerisinde örneğin ben avukatında konuşmasını sevmiyorum çok bağırıyor ama Arif hoca gayet sakin konuşuyor mesela. Bir insan bağırınca onu dinlemekte herkes zorluk çeker ama sessiz sessiz tane tane anlatan insan dikkatle dinlenir. Allah korusun bizim başımıza böyle birşey gelse saçımızı boyatıp süslenip öyle sakin oturabilirmiyiz benim hoşuma bu gitmiyor sadece lmaz:

bence en çok kızı üzülüyor ne yapsın kız sonuçta hayat devam ediyor üzgün olmasa o kadar uğraşmaz birde türkçesi zaten iyi değil ondan olabilir.

Allah kımsenın basına vermesın...
Böyle bır olay herkesın kaldırabılecegı sıradan bır olay deıl...
Anne kayıp ve buyuk olasılıkla ölü...
Kım böyle bırseyı annesıne kondurabılır ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…