gulizarin kizi lutfen aglamasin kedi boguyormus gibi nasil tiz uyuz bir aglama ayrica bu kizi samimiyetsiz buluyorum
gülizar hanımın kızının samimiyetine inanamıyorum nedense..
gulizarin kizi lutfen aglamasin kedi boguyormus gibi nasil tiz uyuz bir aglama ayrica bu kizi samimiyetsiz buluyorum
eve sen diyince hatrldım şimdii
Ben su arayan gızemlı kadına takıldım.. Mezarlıkta gülizar adlı bırını gömuyorlardı demıstı ya....
bencede öldü... Artık bundan nedense cok emın olmaya basladım... Onu duyunca zaten mügede sessızlestı...evet canım ben de ona takıldım ve hiç bahsedilmedi tekrar bu konudan hatırlarsanız gülnur olayında da kapıda sigara içen bir vardı denmişti ve sonradan hiç bahsedilmedi o kişiden meğer polis o kişiyi konuşmayın demiş bu da öyle bişey olabilri bence gülizar hanım öldü
ya kizinin sesinden dolayi neden samimi bulmuyorsunuz ki ?yani sonucta anne ve evlat ne olursa olsun ikiside ayrilmaz birbirinden
son 1 saatinde carsiya gtimistim aglayan bir adam aramis anlamadim ama onun karisida mi tastanla görüsüyormus :S
ya zaten cok önemli dedigi seyler hep ayni seyler eger bulunmus olsa yarina aciklayacaz,hafta basi aciklaacz demezler gibime geliyor
Seda Sayan' izliyormusunuz? Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili bir gazeteci neler anlatıyor ya...
ya kizinin sesinden dolayi neden samimi bulmuyorsunuz ki ?yani sonucta anne ve evlat ne olursa olsun ikiside ayrilmaz birbirinden
bencede öldü... Artık bundan nedense cok emın olmaya basladım... Onu duyunca zaten mügede sessızlestı...
katılıyorum canım... kızın sesı ıtıcı olabılır yapmacıkta olabılır... ama arada bır musıbet ya da alçakca bısey olmadıktan sonra anne evlat arasına kımse gıremez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?