• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

canlarim iste kimse kimseye benzemiyor .sahsen bende Allah evlerden uzak etsin o sekilde oturamam..ama sanirim soguk kanli ..ama icindekileri iste biz bilemeyiz o yüzden dedim...kolay degil bende o kizin erkek kardesini cok saf bulmustum yani hani annene kizdin mi tastanla evlenince deyince müge yok ben hic kizmadim annemin gözünde mutlulugu gördüm dedi..ne bileyim hickimse annesini babasindan ayri düsünemez helede amca ogluyla asla o cocuk azicik saf gibiydi..ama iste ne bileyim ben bu tür seylerde herkesin yerine koyuyorum kendimi haa disi degilsede diyorum ki ici eminim cok yaniyordur diyorum yada öyle inanmak istiyorum

Ben su arayan gızemlı kadına takıldım.. Mezarlıkta gülizar adlı bırını gömuyorlardı demıstı ya....

buğün sonuna kadar izleyemedim mutfaga
geçtiğim sırada oldu galiba bu olay.
çok şaşırdım
kadın neler anlattı nerdeki mezarlıkta.

bende kadının öldüğünü düşünüyorum
taştanında bir alakası var gibi

bence olay yavaş yavaş çözülmeye başlayacak
.

Hani dediler ya, Gülizar Hanim ve Tastan bey tartismislar o gün (komsularin gördügü en son gün), bence o tartisma esnasinda gülizar hanim bir kazayla öldü..ve ya öldürüldü.. yoldan gelmisler erzurumdan, belki kadin banyo yapip öyle uyuyacakt.. Ertesi gün de emlakciya gidilecekti, bunun üzerine konustularsa tartisma cikmis olabilir.. ve hani dediler ya o izler banyoda bulundu diye.. kesin banyoda öldü gülizar hanim.. Ama tastan bey onu nasil o evden cikardi nereye götürdü o konu hakkinda bir fikrim yok.. o kadar karisik ki..

Tastan bey'in bu isde bir sucu olmasa idi, sürekli yalan konusmazdi.. Adamda ne diyecegini sasirdi, bi öyle bi böyle konusuyor.. Suclu olmasaydi dürüst olurdu dimi.. Yok badana vardi, yok oglum hastalandi, yok gülizar hanimla görüstüm, yok haber alamadim, yok cocuklara sordum,yok parka gittim, yok su yok bu.. adam o kadar yalan söylüyor ki söyledigi yalanlari hatirlamayip yeni yalanlar uydurmak zorunda kaliyor.. Dogruyu söyleseydi bu kadar celiskili konusmazdi..

ben buğün çok şey kaçırmışım ya
hangi izler canım
banyoda izlermi bulmuşlar

bunu gecen hafta söylediler canim,,, evde kan izlerini bulmak icin bir ilac sIkILiyormus herhalde.. hani temizlenmis olsa bile, sIkILan yerde bir iz cikiyormus.. ve sengül hanim bu izler banyoda var dedi.. yani evde bir cinayet gerceklestiyse, o da banyoda gerceklestirilmistir..

bunu gecen hafta söylediler canim,,, evde kan izlerini bulmak icin bir ilac sIkILiyormus herhalde.. hani temizlenmis olsa bile, sIkILan yerde bir iz cikiyormus.. ve sengül hanim bu izler banyoda var dedi.. yani evde bir cinayet gerceklestiyse, o da banyoda gerceklestirilmistir..

hıı evet canım anladım
kadına birşey oldu ama bakalım ne
bence kesin okadar para pul için yapmışlardır neyapmışlarsa.

eee banyoda kan izleri varsa o evde tastan var yani ilk süpheli olarak onu almalari gerekmiyor mu?
yani olacak sey mi bu hem kan var hem celiskili ifadeler var ama adam disarda..
anlayamiyorm ben

eee banyoda kan izleri varsa o evde tastan var yani ilk süpheli olarak onu almalari gerekmiyor mu?
anlayamiyorm ben

bende bunu proğram başladığı ilk günden beri
düşünüyorum
niye emniyet bu adamla
konuşmuyor
sorguya almıyor
kimsenin günahını almakta istemem ama
çok şüpheli şeyler var ordada.

müğe anlıya mesajmı atsak acaba.
abakalım ne diyecek.

anlayamiyorm ben

rayyancim kizi samimiyetsiz bulanlardan biride benim ama sozum yanlis anlasilmis ben aglamasi ve cikardigi ses cok itici dedim agladigi icin veya sesi icin degil iticiligi yani annesine cok duskun cok uzgun gibi degil sanki dert biraz giden paralar gibi hissettim zaten 2dayi tamamen para pesinde kadin ifadelerinde beden dilinde cok inisli cikisli bir an uzuluyor gibi bir an normale donup guluyor bu yuzden bana samimi gelmiyor

kızı samımıyetsız buldugunu soleyenler var ama bnce ole degıl kesınlıkle bn bır tek ona uzuldum bu olayda
ayrıca o mezarlıkta tastanı gulızar adında bırını gomerken gordugunu soleyen kadın ılgımı cektı acaba dogrumudur...

canim nefis kötü birsey para bir yerlerdn gelecekse onuda düsünüyor..
cüneyt özdemirle kitaptan gelecek paranin nasil paylasilacgini sormus düsün o baba bunu sorabiliyor cüneyt özdemir ben gece uyuyamadim diyor..
illaki cem i bagrlarina basacak degiler ama buda yanlis hele ortada 17 yasinda bir kizin kesilip cöp e atilmasi var.

kitap olayınıda biraz önce okudum ..şok oldum diyemicem
beklediğim bir şeydi çünkü

rayyancim kizi samimiyetsiz bulanlardan biride benim ama sozum yanlis anlasilmis ben aglamasi ve cikardigi ses cok itici dedim agladigi icin veya sesi icin degil iticiligi yani annesine cok duskun cok uzgun gibi degil sanki dert biraz giden paralar gibi hissettim zaten 2dayi tamamen para pesinde kadin ifadelerinde beden dilinde cok inisli cikisli bir an uzuluyor gibi bir an normale donup guluyor bu yuzden bana samimi gelmiyor

haklisin canim ya dedim ya ben öyle düsünmek istemedigimden..ben cok üzülüyorum böyle annesine babasina karsi icinde böyle seyler olmayanlara benim ablam türkiyede yalniz yasiyor aradigimda cevap vermesin nete gelmesin inan kafayi yiyecek oluyorum anne ortadan kayip bu duygular yetrli olmaynca üzülüyorum..gülizar hanimada cok kiziyorum ama her insan hata yapar aman Allah bizleri güzel düsündürsün iyi seyler yaptirsin ne diyelim

ilk günden beri bende bakiyorum kizi bende samimi bulmuyorum
cok rahat hareket ediyor belki yapisi öyledir diyecem ama yinede pek normal gelmedi
bide hep gülüyo ortada bisey yokken sinir oldum insan tebessüm eder ama
bununki tebessümden biraz fazla gibi

haklisin canim ya dedim ya ben öyle düsünmek istemedigimden..ben cok üzülüyorum böyle annesine babasina karsi icinde böyle seyler olmayanlara benim ablam türkiyede yalniz yasiyor aradigimda cevap vermesin nete gelmesin inan kafayi yiyecek oluyorum anne ortadan kayip bu duygular yetrli olmaynca üzülüyorum..gülizar hanimada cok kiziyorum ama her insan hata yapar aman Allah bizleri güzel düsündürsün iyi seyler yaptirsin ne diyelim

Allah kolaylik versin herkeze artik normal bir yasam surmek anormal oldu cevre oylesine kotu olmuski ablan icin her endise edisinde haklisin Allah kotulerle karsilastirmasin bizi ve sevdiklerimizi Gulizar hanim zaten sopalik diycem ama olduyse arkasindan konusmayayim kac yasinda yuva bozmaktan geri kalmamis o bunak haliyle simdi arkadasindan gercekten uzulen herkez icin cok zor

:uhm:
Müge Anlı nın söylediği bir söze takıldım ben.
Bu olaylar babanızın mezarının açılmasına kadar gider, gibi bir söz etti.
Olay çözülürse çok şey çıkacak altından...:uhm:

mügenin demek istediği adamın kalpten öldüğü söyleniyor...
ama kadının taştanla ilişkisi adamın yaşadığı dönemdede olabileceği varsayılıyor..
mügenin düşüncesi acaba adamdamı öldürüldüde kalp krizi süsü verildi :uhm:

bu münevverin babasının bağırarak konuşmasından nefret ediyorum....:kızgın:
bu gün bir ara sedayı açtım.
baktım yine barım barım bağırıyor kapadım zaten adama saygım kalmadı sesine tahammül edemem...akannehir
bağırarak neyi bastırmaya çalışıyosun be adam gerçek yüzünü sergiledin işte Türkiye'ye...:olmaz:

bende internetten susma ya baktim Yarabbim bu Sureyya bey demiycem mahluk diyecegim nasil bir insan evladidir nasil bir pisliktir ya tum derdi paraymis simdi gercek yuzuyle seyredince ne kadar cirkin bir adam o yuzunden adilik akiyor kan parasi istermis eger okul hastane yaptirmazlarsa onunda parasini bana versinler demis dusunebiliyormusunuz 3milyonon uzerine okul parasinida cebe indirecek nasil bir adam bu ya insan insanligindan utanir

münevverin annesi bugün show haberdeydi psikolojisi bozuldu süreyya beyin diyor..sekeri var diyor,dünyayi verseler hakkim helal degil dedi..bir adamda vardi oda dedi biraz süreyya bey kanal kanal gezmesin show a dönüsmesin dedi bilmiyorum ya bu insanlari anlamak zor..belki 3 milyon euroyla zengin olacak ama o kiz gitti gelir mi?

Back