• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

birde farkettiyseniz cem in ailesi bu görüsmeyi kayit etmis süreyya karabulutun haberi olmadan kameraya almis, ortaya cikaracakalr diye kendi acikladi...
ben anlamiyorum onun adina birsey yapilinca ne olacak...Allah esirgesin böyle birsey birinin basina gelince daha ortada katili yok bunlar mi gelir...ya biraz sey geliyor bana simdi bu olay basinda olmasaydi babasi yine ayni seyi diyecek miydi?cem degilde baska biri yapmis olsaydi bu olay simdiye unutulurdu babasi ayni seyi demezdi o paraya okul yaptiracam filan diye...zaten film yapilmasinada sicak bakiyorlardi o zaman biraz adamdan nasi denir sitkim siyrildi..ya takmislar münevver adina okul yapilsin,sanat merkezi yapilsin su yapilsin ya sanki bu basinda olmsaydi bunlari düsüneceklerdi..

günaydın kızlaaaar
bu gün bende buradayım uyumadıııım :sm_cool:
hadi izleyelim yeni konularda var bugün
sengözlerimebaksanab

kızlar galiba bu münevverin babasının para isteme olayını falan feşmekan işte seda sayanda tartışacaklarmış galiba sedanın topikinde bi forumdaşımız öyle yazmış bildireyim size dedim gamyoncuiremsu

ay yaaa bu rahmi beyde programın % 25ini kaplıyor konuşmasıyla yaaa...
uzata uzata sıkılıyorum bazen onu dinlerken.
kanunlardan çok nasihat veriyor....mirmirmirmir

Son düzenleme:
zaten hala da katil bulunsun diyor ilk şartı,şimdi mesela bizim buralarda diyelim birine arabayla çarptın öldürdün cezadan hariç ailen kan parası öder...

gülizar hanımı programın sonuna doğru anlatmaya başlar sonra herzamanki gibi birden bitiverir program
yine bişey anlamayız-yada anlamam:)

kızlar kan parası alınır adam bence haklı,çünkü teslim edilmesini de söylemiş...

kan parasını olayını falan bilmem ama ...
süreyya beyin yaptıgı iş diil..
bgne kadar kızının katili olan aileye demediğini bırakmadı..
şöleler böleler dedimi dedi....
nası olurda öle bi aileden bunu talep eder...
kesinlikle aklımın almadıgı bişi....
yazık o münevvere yazıkki babası kalkıp böle laflar edebilio....

Aile saklarsa suç gizleniyor...

Yaklaşık iki aylık bir aradan sonra sizleri yeniden sevgi ve saygıyla selamlıyorum. atv'de geçtiğimiz hafta başlayan programımızın bu yılki ilk araştırma dosyası, Gülizar Öztürk isimli 56 yaşındaki hanımefendinin akıbetiyle ilgili… Bu konuyla ilgili gelişmeleri yine önce gazetemizde okuyacaksınız. Programımın takipçileri biliyor. ıki yıl önce eşini kaybeden Gülizar Hanım'a yüklü bir mal varlığı kalmış. Okuma yazması olmayan hanımefendi, mal varlığının idaresini ölen eşinin yeğenine vermiş. Bu sırada gönlünü de evli ve 4 çocuklu Taştan isimli bir beye kaptırmış. Ailesi bu ilişkiye başta şiddetle karşı çıkmış. Kardeşleri Gülizar Hanım'a darılmış. Çocukları kabullenmiş görünse de amcalarının oğlu Taştan Öztürk'ün daha düne kadar "Yenge" dediği, kendisinden 8 yaş büyük annelerini sevmediğini, olsa olsa bu ilişkiye menfaat için girdiğini düşünmüşlerdi. ışte birkaç satırla yaşantısını özetlemeye çalıştığım Gülizar Öztürk, 10 Mayıs Anneler Günü'nden bu yana kayıp… Şimdi Almanya'da yaşayan 3 çocuğuyla 2 erkek kardeşi her yerde kendisini arıyor. Bu sır dolu ortadan kayboluşun ardında, yine bolca aşk, ihanet, entrika en çok da yalan var. Ankara Emniyeti'nin üzerinde titizlikle çalıştığı bu konu aydınlandığında yine günlerce konuşulacağa benzer. Çünkü ayrıntılarını okudukça sizlerin de fark edeceğiniz gibi belki de bu olayın içinden bir değil birden fazla suç çıkacak. Ancak bu haberin detaylarına geçmeden önce yazılarımın başlangıcını geçtiğimiz yıl işlediğimiz konularla ilgili en çok merak edilen soruları cevaplayarak yapmak istedim. Yazarken de şunu fark ettim, birkaç olayda mağdur aileler, yakınlarının baskısıyla programa çıkamadı. Üzülerek söylüyorum işlediğimiz konular o an bıraktığımız yerde kalmış, hiçbir ilerleme kaydedilmemiş. Bunu kesinlikle kurumları zedelemek amacıyla söylemiyorum. Altını çizmek istediğim nokta şu; bazı olaylarda ihbar ve iddialar aile bireylerinden birine yöneldiğinde programa katılanlar gelmekten çekindiler ya da gelmemeye zorlandılar. Aile içi suçların birçoğunun cezasız kaldığını söyleyenler meğer çok haklıymış. Şu an biliyorum, bazıları ne yazık ki ya kuşkuyla ya da vicdan azabıyla ama en acısı bazıları da aileleri onları koruyup kolladığı için suçlu oldukları halde ellerini kollarını sallayarak yaşamaya devam ediyor.

DıLBER NEREDE?
Açıkçası, kiminle karşılaşsam, genç-yaşlı, kadın- erkek, ilk sorusu Dilber'le ilgili oluyor. Kayınvalidesinin zoruyla "Kaybolan oğlumu bulun" diyerek stüdyoya gelip, çelişkili ifadeleriyle milyonları çileden çıkarmıştı Dilber… Dile kolay 45 gün aramıştık küçük Muhammet'i… Sağ bulmayı umut ederken, minik çocuğun cesedi evlerinin yanı başındaki bir tarladan çıkmıştı. Katil zanlısı olarak 5 kişiyle birlikte annesi Dilber de gözaltına alınınca şoke olmuştuk. Evet yalan söylüyordu da bu kadarı olabilir miydi?

AYAKKABI BAĞIYLA ıNTıHAR ETTı
Aradan geçen süre içinde ilk bilgi hurdacı Sinan olarak tanıdığımız Sinan Gök'den geldi. Sinan Gök, cezaevinde intihar etti. Ayakkabısının bağıyla kendisini astığı söyleniyor. Sinan Gök ardında bir de intihar mektubu bırakmış. Mektup savcıda… Konuyla ilgili soruşturma sürüyor. Hurdacı Sinan'ın beraber yaşadığı Fadime S., kızı Kader S., oğlu Kadir S., müteahhit Kemal E. ve Dilber F.'nin tutuklulukları ise sürüyor. Soruşturmayı yürüten savcı, zanlıları ne birbirleriyle ne de yakınlarıyla görüştürmedi. Sanırım böylelikle aralarında yazacakları yeni senaryoları önlemeye çalıştı.

GÖZLER RAPORDA
Şimdi gözler Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporda… Bu raporda küçük Muhammet'in ne zaman ve nasıl öldürüldüğü ortaya çıkacak. Çünkü zanlılar verdikleri ilk ifadede Muhammet'in Kemal ve Dilber'i uygunsuz bir biçimde gördüğünü, gördüklerini babasına anlatmaması için bir tokat atıldığını ve ölümün bu tokatla gerçekleştiğini iddia etmişlerdi. Anlaşamadıkları tek nokta tokadı kimin attığıydı. Yani Kemal "Tokadı Sinan attı" diyordu Sinan da "Ben değil Kemal attı." Ancak gelen ilk bilgilere göre küçük çocuğun 10 kaburga kemiği kırık… Eğer Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek rapor, bu ön bilgiyi doğrularsa olayın şekli muhtemelen değişecek. Davanın önümüzdeki ay görülmesi bekleniyor.

zaten hala da katil bulunsun diyor ilk şartı,şimdi mesela bizim buralarda diyelim birine arabayla çarptın öldürdün cezadan hariç ailen kan parası öder...

şekerim senin o dediğin kazala ilgili...
fakat bu bile bile vahşice işlenmiş bir cinayet..
kaza değil yalnışlık değil bile bile....
neden bahsediyorsun sen!:olmaz:
ne kan parası ne can parası..
bu bir can evlat canı parayla ölçülürmü hiç..
para çok büyük 6 trilyona tekabül ediyor bu para verildiği taktirde süreyya efendi davadanda çekilir üzüntüsünüde siler bu gidişle...
ben artık bu adama saygı duymuyorum kimse kusura bakmasın....
yok okul yaptırcakmış yok yardım kuruluşu bla bla bla......
yürüsün ordan adam tepki almamak adına çeşitli kuruluşlar yaptıracağını söylüyor....
ben artık hiç güvenmiyorum süreyya efendiye..
sadece zavallı kızcağıza üzülüyorum....

gerek bu topicde gerekse diğer topiclerde süreyya beyin kendi diliyle kendini haksız duruma düşürdüğünü söylemiştim..
ama hep tepki aldım..
beni haklı çıkardıgı için süreyya beye teşekkür ediorum..
kendi yanında olan halkı karşısına aldıgı için napıcak merak ediorum..
lütfen bu ahberle alakalı haberlerin yorumlarını bi okuyun nedemek istediğimi ozaman anlıcaksınız...

bende haberlerde seyrettım sok oldum.....once katıl hapse gırsın ..

benım evladım ıcın dunyalar verılse yınede helal etmem

adamin bastan bile niyeti belliymis zaten bir kizi bu derece bos birakip o yasta bu yasamina goz yummasi hatta ve hatta Cem Garipoglu ile arkadasligina goz yummasi bile para icin bence sureyya efendi hrkezi kendi gibi sanmasin bircok hayir kurumu o parayi bile istemez kan bulasmis para aklim hala almiyor dusunun bir kac gece Munevveri dusundum nasil korktu nasil yalvardi o pislige nasil canini yakti kimbilir bagirta bagirta kesti kizi hep bunlari dusundum bir baba bunu gozunu kapadiginda hicbir sey dusunmedimi nasil rahat uyudu simdi bunu kizina yapan o insanlardan para almakta ne demek dunyayi verseler ne yazar gelirmi geri kizin sac teli bile hem kimin hakki kime bagislancak hak helali verecek kisi mezarda babasi nasil verir helallik

Back