Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kesinlikle haklısın canım bende aynen böyle düşünüyorum...

birde müge celalettin cerrahı çok seviyor ve tutuyor..
babanın en son celalettin cerrahla olan polemiği sebebiyle babaya tavır almış olabilir...
müge için süreyya bey değil celalettin cerrah önemli...

ben konuyu işleyecek die bekliorum tarafsız kendini savunan bir kadın müge neden kırıldı da konuyu işlemiyor .sabah taştan die bir adam ben size güvenip inanamıyorum dedi şimdi kayıp olan 5 trilyonluk kadınıdamı aramayıcak müge lmaz:lmaz:
ben gazetede okudum ve bir kaç kişiden daha duydum konuyu işlemeyeceğini hiç bahsetmedi değilmi münevver olayından

müge işlemezse seda işlio merak etmeyin...bi yerlerde konuşuluo yani.....

Son düzenleme:
seda sayanı dün izlememiştim şimdi tesadüfen gördüm..ibrahim kendirlide orada..bunlar cem bulunursa kahraman olur..müge bırakmışya münevver cinayetini üstüne konarlar..

gulizar hanimda az degil o yasta poposunu bastirip oturmamis boyunca oglun kizin var o kadar malin var git kocanin yegeniyle evlen yok tehdit ediyormus tastan yok adini cikaricakmis kizi cagirmis bas git yanlarina yada yanina al otur oglunu banka islerini oglun yapsin adamada vermisler vekaletname ohhh mis gibi koca oglan oturmus oraya konusuyor annen evlenirken neden engel olmadin cok enterasan dogrusu mal gitmis annede gitmis ama kadinda az degil alirsan genc adami basina hersey gelir seda sayan bile o kadar estetige o kadar paraya mala anca her kocasini 2ser yil yaninda tutabiliyor yazik bence coktan gitti kadin kemikleri bile kalmamistir

Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili gelişme olursa programımda duyurucağım diye okumuştum ben Müge Anlı'nın röportajında. Tavır alacağını sanmıyorum o karakterde bir kadın değil, böyle önemli bir konuda kendi kırgınlığını yada tavrını ortaya koymaz bence.

valla haklısın nuray..
o yaştan sonra aşkı neyleyim..
ben olsam oh para var pul var gezerim tozarım torunumla torbamla yerim...
torunlarımın herbirine bir ev yaparım ki beni minnetle ansınlar..
birde eğitimlerini karşılarım..
bir kaç kuruluşada yardım...
gerisinde gezerim turlara katılırım arkadaşlarımla olurum..
herifin suratta meymenet yok belli para için gelmiş...
kadındada suç var yani sütten çıkma ak kaşık değil...

kızlar ben bugün izleyemedim ama burda okuduğum kadarı ve dünküü izlemlerimden müge hala tatilin etkisinden kurtulamamış ve olaylara hakimiyette bence zorluk çekiyo
çok kekeliyo dağıtıyo konuları
benim fikrim bu

su anada gecen sezondan kaldigi yerden devam ediyor
bugünde hic izleyemedim zaten ama tahmin edebiliyorum neler konusuldugunu
dünkünün aynisisdir mutlaka

bugun seyrettıgımde aynı seyı bende dusundum.ozellıkle erkek kardeslerı para ıcın kadını arıyor gıbı geldı bana

ya kericim bunun disinda siz nasil elin adamina sirf muhasebe tutuyor babanizin yegeni diye umumi vekalet verdiniz kizi diyorki yok annemin gozunde aski gordum ben buna yuh derim oha derim Tastan denen odunun karisi ve 4cocugu ne o zaman ayip degil mi Gulizar yasli ve zengin dul olunca imam nikahli olup kadinin kocasinla ev tutmasi normal mi karsilanmali kimse kusura bakmasin boylesine kizismis belasini aramis denir arkadasin dedigi gibi boyunca evlatlarin var dunyayi gez gor el uzatilacak onca muhtac sahibi var ruhi yonunu bir adama 2.kadin olmakla degil muhtac sehibine coluguna cocuguna el uzatarak yaninda olarak besle sen kasinirsan boyle canavarin birinin eline av olursun oglu kizida hala annelrinin gozunde ask isigini gormeye devam etsin tabi oyle bir goz kaldiysa kurt kus yemediyse yazik ben o yastaki bir hanimdan baska tur bir olgunluk bir insanlik beklerdim gereksiz bir konu kendi kendine bir yapilmis bir kotuluk bununla zaman harcanmadan Munevver konusu ve acilen Yusuf konusu islenmeli vakit kaybi bence orada basi kesilmis bir evladimiz henuz topragina kavusmadi Yusuf deseniz nerde ne yer ne icer hala Umit Hurdaci yok hurdacinin karisinin namusu yok yalvaran mektubu Mugede programinin omrunu doldurmaya basladi zaten tekrara dustu Muhammetten hala prim pesinde biraksinlarda yavrum melaike yerine huzura kavussun

Kımsecıkler yok neden?

Mügenın programının ömrünü doldurmaya basladıgını düşünmüyorum sahsen...opuyorumnanaktan

Ya su tastan denen adam gulızarın tabıkı kara kaşına kara gözüne gıtmedı... Annesı mutlu dıye de adamın nıyetını bıle bıle göz yummak cok yanlıs olmus... Adamın nıyetını sölemek annesıne sırt cevırmek deıldır... Kızı cok duygusal zannımca ama yanlıs yapmıs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…