zengin kadinin sonuda pek farkli degil sanirim tastan denen kisi normal bir insan olarak bile urkutucu bir tip birde kadinin kizi ve erkek kardesi sanki mal varligi icin bu isi didekliyorlar gibi geldi hani fakir kimsesiz bir kadin olsaydi bu derece annem ablam diye pesinde olurlarmiydi kizi oglu falan bana samimi gelmedi ne yalan soyliyim mubarek gunde
kızlar müge münevver cinayeti ile konuşmayacakmış artık. babanın tutumu yüzündenmiş
cellaletin cerrah ve bazı basın olayın üstünü kapattı dierek mügeyi kastetmiş müge anlıda konuyu işlemior artık
ben öle bilorum
ben konuyu işleyecek die bekliorum tarafsız kendini savunan bir kadın müge neden kırıldı da konuyu işlemiyor .sabah taştan die bir adam ben size güvenip inanamıyorum dedi şimdi kayıp olan 5 trilyonluk kadınıdamı aramayıcak mügeöyle olmus olsa bile cok yanlıs
adam tabıı kı bole bı durumda herkesi suclayacak cıgerı yanmıs cunku..
müge anlının insanlık namına
ne olursa olsun konuyu gündeme getirmesi gerekiyor..
bencillik yapmamalı..
birde müge celalettin cerrahı çok seviyor ve tutuyor..
babanın en son celalettin cerrahla olan polemiği sebebiyle babaya tavır almış olabilir...
müge için süreyya bey değil celalettin cerrah önemli...
müge işlemezse seda işlio merak etmeyin...bi yerlerde konuşuluo yani.....
bide konuyu güzel işleyebilse
gulizar hanimda az degil o yasta poposunu bastirip oturmamis boyunca oglun kizin var o kadar malin var git kocanin yegeniyle evlen yok tehdit ediyormus tastan yok adini cikaricakmis kizi cagirmis bas git yanlarina yada yanina al otur oglunu banka islerini oglun yapsin adamada vermisler vekaletname ohhh mis gibi koca oglan oturmus oraya konusuyor annen evlenirken neden engel olmadin cok enterasan dogrusu mal gitmis annede gitmis ama kadinda az degil alirsan genc adami basina hersey gelir seda sayan bile o kadar estetige o kadar paraya mala anca her kocasini 2ser yil yaninda tutabiliyor yazik bence coktan gitti kadin kemikleri bile kalmamistir
kesinlikle haklısın canım bende aynen böyle düşünüyorum...
bugun seyrettıgımde aynı seyı bende dusundum.ozellıkle erkek kardeslerı para ıcın kadını arıyor gıbı geldı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?