• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

pazartesi zledim intahar eden sinanmş dilberi söyledilermi ne yapıyor diye

içim burkuldu çocuğun mezarı yok diyince 10 kaburgası kırılmış adli tıptan rapor bekliyolarmış

müge münevveri bıraktmı gerçektn

bu dilber olayından sonra kimseye güvenim kalmadı..herkesten şüphelenir oldum.sadece taştan denen adam değil öbürleride menfaatleri için oradalar bence..

offffff taştanın suçlu olduğu nasılda belli herşeyi de inkar ediyo tartışma olmuş şiddetli bidaha kadının sesi duyulmamış olay apaçık ortada öldürdü ve kadını ortadn kaldırdı bence günahı kendinesenağlama

ya bu tastan bıseyı dgru duzgun anlatamıyor karıstırıyoren son kavga ettıklerı pazartesıden berı kadının telefon sınyalı yokmus tastan carsamba bulusmus guya cok sacma geldı bana
polıs bu ısı kısa surede cozer ıns sonuc bellı gıbı

bence münevver olayı mügeyi aştı arkadaşlar zaten katil belli yani interpol falan da işin içinde
ama yinede cemi saklıyolar yani

insan bikaç saat birini bulamayınca hemen polise gidermi yalancı adam,en az kaybolduktan birgün sonra polise gidilir

bitti yinee bu iş kısa sürede çözülür bu taştan kaldırmış kadıncağızı ortadan kadınında aşk meşk neyineyse kızıda takmış takıştırmış çıkmış yine taamam üzülüyodur tabi ama insanın annesi kaç aydır ortada yok ve öldüğü ortada gibi ne bilimm insanın aklına süslenmek gelmez allah başımıza vermesinde.kardeşleride küslermiş dertleri para gibi ha bire tapudan maldan paradan bahsediyolar,hemen çözülsede şu olay keşke yusufu ele alsa

top oynayan çocuklara sormuş bu müge iyi dayanıyor ben olsam telefon kablolarının içinden geçip o taştan denen adamın boğazına yapışmıştım..

ya kızlar aklıma geldi bir adam vardı tefecilik yapıyordu cesedi bulunmuştu..çocukları çıkmıştı yayına eskişehirde geçmişti olay galiba..ne oldu çözüldümü bu konu..

Back