• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

program yeni başladı kızlar
ara soğukluğu var.
daha yeni şeylerle gelir.
inş cinayetler olmaz..
sedayı izledim çok yapmacık geldi öğlen
yakışmıyo ciddi işler seda hanıma..

ben sizlerin tersine müge anlıyı çok begeniorum .olduğu gibi bi kadın .programını izlemek için sabahları erkenden uyanmaya çlışıorum .konular hakkında benim duygu ve düşüncelerim nelerse hepsini dile getirdiğini düşünüorumm .magazin olaylrına değil halkın sorunlarına yer verio . ben tebrik ediorum şahsen onu .dilerim bu tavırlarında herhangi bi değişklik olmaz

aynen arkadasim katiliyorum super bir program yapiyor ya

ya bıde sıyah takım gıymıs kı cıddı olsun dıye program... Bence ılk zamanlar böyle olur ama ilerleyen zamanlarda seda hala böle agır ve sakin olamaz...

ewet sedaya ağırlık hiç yakışmamış
bide kosla reklamı yapıyor.
eksi tarafı yayın canlı deil o kopukluk yapıyor ve tat vermiyo.
her zman canlı yayınlar tutulur hangi akla hizmet ediyo.
bugün müge yardımmı dagıtıyordu kutularda ne vardı ben kaçırdım..mafoldumben

bugun muge anlıyı ızlerken sevınç cıglıgı attım evde belkı tuhaf gelıcek sıze ama sınan ın ölmesıne çok sevındım o kucuk savunmasız yavruya yapılanlar ilahı adalet bu olsa gerek muhammet topraga verılmeden sınan gomuldu hıçbır zaman yapılanlar yerde kalmıyo ıste bu sekılde kendını asarsın ötekı dunyanıda boyle mahvedersın intihar edenlerın ahırettekı yerlerı ebedı cehennemdır darısı dılber ve kemalın basına

bencede ölüm kurtuluş onlae için cenaze namazına sadece camidekiler ve kardeşleri gitmiş sinanın millette bakmış çevreden iyi böyle vicdanın cenaze namazı kılınmış tçvbe yarabbimm günaha sokuyolar mübarek günde bizide

bide demiş ya beni ipe assalar yınede ben yalan konusmam dıye.. töbe ya rabbim sır kapısı gıbı olay olmus resmen... Yalanda konustu ipede asıldı... yazık... su 3 gunluk dunyada 5 dklık zevk ve para ıcın can almak nıye..

bide demiş ya beni ipe assalar yınede ben yalan konusmam dıye.. töbe ya rabbim sır kapısı gıbı olay olmus resmen... Yalanda konustu ipede asıldı... yazık... su 3 gunluk dunyada 5 dklık zevk ve para ıcın can almak nıye..

ki birde alınan bir bebek canı değilmi ozebusüm yazıklar olsun böyle insanlara...senağlama

yusufun ailesinin programa çıkmama kararını ilk defa duydum garip yani millet bulunsun diye çıkar bunların korktuğu birşeylermi var acaba..

bu ümiti bir daha çıkarmasın diye imza toplıycam neredeyse o kadar sinir oluyorumki..tvnin içinden çıkıp adamın boğazına yapışmak istiyorum..antepte duramamış neymiş iş vermiyorlarmış millet mecbur sanki buna iş vermeye..bunu sınırdışı etsinler ya..kovsunlar ülkeden nereye giderse gitsin..

bende bugün çok farklı bekliyordum programı reklamlar,tekrarlar derken birde baktım bitmiş..

günaydın arkadaşlar

yusufun ailesi niye tv ye çıkmıyor acaba
var birşey ya.
bu olayıda merak ediyorumdum nasıl sonuçlanack
diye.

yusufun aılesı mügeye en son cıktıklarında yengeden suphelenıldı ve yayın sonrası hepsını savcılıga götürmüşler.. Ertesı gun ise müge, yusufun aılesının yayına bır daha cıkmama kararı aldıklarını ve konunun kapanmasını ıstedıklerını söyledi... O yuzden yusuf konusunu işleyemıyor maalesef...

Ve yusuf bulunamadı halen kayıp...

özebuşum açıklamış

ümiti bende istemiyorum,sanki sütten çıkma ak kaşıkkötükedihüso

Back