Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sizlerin tersine müge anlıyı çok begeniorum .olduğu gibi bi kadın .programını izlemek için sabahları erkenden uyanmaya çlışıorum .konular hakkında benim duygu ve düşüncelerim nelerse hepsini dile getirdiğini düşünüorumm .magazin olaylrına değil halkın sorunlarına yer verio . ben tebrik ediorum şahsen onu .dilerim bu tavırlarında herhangi bi değişklik olmaz
bide demiş ya beni ipe assalar yınede ben yalan konusmam dıye.. töbe ya rabbim sır kapısı gıbı olay olmus resmen... Yalanda konustu ipede asıldı... yazık... su 3 gunluk dunyada 5 dklık zevk ve para ıcın can almak nıye..
ki birde alınan bir bebek canı değilmi ozebusüm yazıklar olsun böyle insanlara...senağlama
yusufun aılesı mügeye en son cıktıklarında yengeden suphelenıldı ve yayın sonrası hepsını savcılıga götürmüşler.. Ertesı gun ise müge, yusufun aılesının yayına bır daha cıkmama kararı aldıklarını ve konunun kapanmasını ıstedıklerını söyledi... O yuzden yusuf konusunu işleyemıyor maalesef...
Ve yusuf bulunamadı halen kayıp...