• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kızlar, bu gulizar olayında herşey ortadaymış gibi görunmuyormu? Taştan kadını öldurmuş gibi sanki demi..

:çok üzgünüm:ayyy bugün uyuyakalmışım yaaa nasıl fırladım yataktan neyse birazdan tekrarını izlerim netten.yusufun annesi pazarda rgayet rahat geziyomuş hatta demişler yusuf noldu diye bişey olduğu yok demiş.sizin gelin belki çocuk doğduktan sonra gider demiş annesinin evine giderse gitsin demiş.yusufu soran kişiyede gönülsüz cevap veriyomuş var bunda bi iş keşke ele alsalar ortaya çıkar sıkıştırınca offf çok merak ediyorum yaa:çok üzgünüm:

:çok üzgünüm:ayyy bugün uyuyakalmışım yaaa nasıl fırladım yataktan neyse birazdan tekrarını izlerim netten.yusufun annesi pazarda rgayet rahat geziyomuş hatta demişler yusuf noldu diye bişey olduğu yok demiş.sizin gelin belki çocuk doğduktan sonra gider demiş annesinin evine giderse gitsin demiş.yusufu soran kişiyede gönülsüz cevap veriyomuş var bunda bi iş keşke ele alsalar ortaya çıkar sıkıştırınca offf çok merak ediyorum yaa:çok üzgünüm:

yaa nereden öğrendin canım..bunlardada var bir iş..

aa nerden öğrendin hakkaten ya

yusuf ne oldu hakkaten ben bir mail atayım bakayım müge anlı ne diyecek

zengin kadinin sonuda pek farkli degil sanirim tastan denen kisi normal bir insan olarak bile urkutucu bir tip birde kadinin kizi ve erkek kardesi sanki mal varligi icin bu isi didekliyorlar gibi geldi hani fakir kimsesiz bir kadin olsaydi bu derece annem ablam diye pesinde olurlarmiydi kizi oglu falan bana samimi gelmedi ne yalan soyliyim mubarek gunde

yazmadan yapamiycam artik mail mi atmali imza mi toplamali bilmiyorum Umiti kesinlikle yayinda gormek istemiyorum midemi bulandiriyor o yamuk agzina agzina vurmak istiyorum nasil bir mahluktur bu adam ne yuzdur ki hala cemkiriyor pislik yavrum ne kadersizmis Muhammed cilesi bitmedi masumun

adam kabul etmiyor imam nikahlı olduğunu kadın rahatsızmış zaten çöp topluyormuş

olabilir canım ama kadın ya saklanıyorsa ne olacak çok garip bir durum

kızlar müge münevver cinayeti ile konuşmayacakmış artık. babanın tutumu yüzündenmiş
cellaletin cerrah ve bazı basın olayın üstünü kapattı dierek mügeyi kastetmiş müge anlıda konuyu işlemior artık
ben öle bilorum

kızlar müge münevver cinayeti ile konuşmayacakmış artık. babanın tutumu yüzündenmiş
cellaletin cerrah ve bazı basın olayın üstünü kapattı dierek mügeyi kastetmiş müge anlıda konuyu işlemior artık
ben öle bilorum

öyle olmus olsa bile cok yanlıs
adam tabıı kı bole bı durumda herkesi suclayacak cıgerı yanmıs cunku..
müge anlının insanlık namına
ne olursa olsun konuyu gündeme getirmesi gerekiyor..
bencillik yapmamalı..

Back