Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Muhammed’in katil zanlısı olarak tutuklanarak cezaevine konulan 6 sanıktan biri olan ve Hurdacı Sinan olarak bilinen Sinan G., tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar ederek yaşamına son verdi.

Türkiye gündemini uzun süre meşgul eden Muhammed Fırtına olayında katil zanlıları arasında yer alan Sinan G., 29 Mayıs 2009 tarihinden bu yana tutuklu bulunduğu Silivri L Tipi Cezaevi’nde intihar etti. ılk etapta kendisini ayakkabı bağı ile asarak yaşamına son verdiği belirlenen Sinan G.’nin cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Hurdacı Sinan olarak anılan Sinan G., 6 yaşındaki Muhammed Fırtına’nın öldürülmesi olayında dini nikahlı eşi, iki çocuğu, küçük Muhammed’in annesi ve müteahhit K.A., ile birlikte gözaltına alınmış, Sinan G. ve diğer sanıklar çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak demir parmaklıklar ardına konulmuştu. Yasak aşkına tanık olan 6 yaşındaki oğlunu öldürdüğü gerekçesi ile tutuklanan anne Dilber F., gözaltında suçlamaları kabul etmemiş, oğlunu Sinan G.’ün öldürdüğünü iddia etmişti. Hurdacı Sinan’ın olayla ilgili olarak henüz ilk duruşmasına dahi çıkmadan hayatına son vermesi akıllarda soru işaretleri yarattı.

Ay kızlar face de cocugun bırı munevverin adına acılan grupta bı duvar yazısı yazmıs nasıl sinir oldum...

Yazdıgı sey de "cem de bu vatanın evladı"

Allahım ya hala su alcak herifi savunanlar var ya...

Serbest bırakılcakları bellıydıkı zaten... Ifade verdıler... hepsı agız bırlıgı etmıs demek ki bıraktılar... Ne dıyım Allah ıslah etsın hepsını...

proğram başladığında ilk konu bencede münevver olur.
inş. sonu gelmeyen konularında devamı gelir

seda sayanda buna benzer bir proğram yapacakmış bakalım nasıl olacak.
sedaya sanki yakışmaz gibi geliyor
bakalım nasıl olacak

sedanın ki reklamından bana mügenınkı gıbı deıl de hanı kendı programına alıyordu ya karısıı kacıp gıdenleri sonra baglanıyodu karısı falan yayına... dayak yıyen kadınlar...o tarz yani... müge gıbı yapabılecegını zannetmıyorum... cunku kapasıtesı müge kadar geniş deıl... Gerçi merakımdan ızlerım yıne de ama müge gıbı olmas gıbı gelıyo..

ozebusum valla banada öyle geldi.
sanki bi ara asuman badak sunuyorduya hani itirazım var gibi bişiydi adı işte ona benzettim daha çok..
iyiler hep iyimi.
kötüler hep kötümüydü vs konuşmalar yapıyor...

ozebusum valla banada öyle geldi.
sanki bi ara asuman badak sunuyorduya hani itirazım var gibi bişiydi adı işte ona benzettim daha çok..
iyiler hep iyimi.
kötüler hep kötümüydü vs konuşmalar yapıyor...

hee evet hatırladım canım...

sanki ayrı olan karı koca olcakta onları bır araya getırıp barıstırcak falan,ya da haksızlıga ugrayan bır kısıyı savunmaya calıscak falan ne bıleyım öle gelıo banada nedense...

o programdakiler oyuncuymuş kızlar, bi gazetede okumuştum, bi ajanstan seçiliyorlarmış, gerçek dışıydı yanii..
Seda sanmıyorum öyle bi hataya düşmez, gerçek duşı tamamıyla kurmaca olaylar olursa anlaşılır ve rating yapmaz sanırım.. o mahkumlarla felan yürütcekmiş programı, birde objektidi sunan kadir çelik vardıya onunla çalışacaklarmışş..

ya aslında ne düşünüyorum...
yani ne bileyım tamam genel ahlaka uygunda olsa,seda sayan hangı programı yaparsa yapsın asıl meslegı sarkıcılık oldugu ıcın bana bu konularda tam işinin ehli deıl gıbı gelıyor..Yani kendısıne göre cok fazla agır böyle bır program onu demek ıstıyorum canımcım...Hep onu allı pullu acık elbıselerle gördük,kadırgalı kımlıgıyle tanıdık her zaman... halbukı bu tarz bı program sedaya cok fazla... ılk zamanlar randımanlı götürsede sonradan cılkı cıkacak gıbıme gelıyor canım...

bencede seda sayanın yapabileceği bir program değil,ama kadir çelik arkasında olunca bi şekil ilerler ama ne kadar bilemem

seda sayan cok sokak agziyla konusuyor..olaylarda hep bir dalgasi var adamin karisi evden gidiyor ondan bile bahsederken sacma sapan seslerle yapiyor..
esra ceyhan senelerce bu isi yapti önceki programlarinda genelde hep bu tür olaylari isliyordu ama simdi onun sonu ne? seda ne kadar hakimki bu tür konulara milletin fakirligini bile kullaniyor tüp bebek icin gelenlere filan ne bileyim insan isterken utanir ama dalga gecer gibi konusuyor

yha münevver olayında dursun artık çözülsün şu olay.

bide ben şu Dilberi merak ediyorum acaba hiç pişmanlık duyuyor mudur bide o eskici vardı yha o ölmüş hapiste yada öldürmüşler

Evet canım haklısın,
BENDE YAKIŞTIRMUIYORUM SEDAYA REALITY Bİ PROGRAM SUNMAYI,
Ama reytingi düşünce böyle bir içerik değişikliği yapmak zorunda kaldı yoksaa, oo bağırsın,şıkkıdı şıkkıdı oynasın, yapmacık yapmacık öpücükler atsın , Böyle programları kültürlü ve ağzı iyi laf yapan biris lazım, bakın mügeye kadın nasılda geliştirdi kendini hukuk bile okuyor..

müge anlı hukuk dalında master yapan biri kimse onunla aynı derecede bu programı yapamaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…