• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Olan kıza oldu...Ne olursa olsun cemin bunu yapmaması gerekiyordu.Gerekçesi olmayacak vahşi ve üzücü bir olay.Ama ailelere ve en çok da gençlere iş düşüyor.Toz pembe bakmamak gerekiyor olaylara..Msn kayıtlarını okudum da değil sevgili,kız-erkek iki normal arkadaşın bile konuşmayacağı düzeyde muhabbet.Yani cem sinyalleri vermiş.Keşke o güzelim kız çekseydi kendini.
Bir de münevver bazı şeyleri düşünemeyebilir ailesi uyarsaydı.Çünkü günlük yazılarında okudum internette.Kız şunu aldı bunu aldı diyor,her gün sosyeteden dolayı sıkça duyduğumuz kafelere gidiyolar.Çocuğun aldığı şeylerden gözüme çarpan bir şey de kaç bin dolarlık prada çanta.3 ocaktaki günlükte de 52 bin dolarlık saatten söz ediliyor.Aile madem her şeyi biliyordu bir gariplik sezmez mi bu kadar hediyeden.Demek biliyordu ki aile münevver'in annesi kızıyla beraber dışarı çıkıyor bankadan para çekiyor ve birlikte cem'e 300 tl'lik değerde 240 tl'ye ünlü marka bir kalem alıyorlar.O yaştaki orta halli bir aileden gelen kızın o hediyeyi alması zor biraz.Demek anne biliyordu kızına gelen hediyeleri demiştir kızım altında kalmasın kendince kızı utanmasın diye düşünmüştür heralde.Yazık çok üzülüyorum münevvere.Allah bildiği gibi yapsın sorumluları,cem'i.Vahşice yaptığı ,hiç bir şeye sığmaz....

CADIARZUCADIARZUCADIARZU
Olabilir mi ki, diyelim ki duzmece isin icine polis giriyor amaCADIARZU
Arti bu dilber vak'asi o kadar kisinin adi gecti, komsulari, koyluleri konustu
bu kadar kisiyi organize edebilirler mi?:sinifsinif:

vallaaa anlamadımki bendeee.:uhm:.artık müge anlının programına bakınca ordaki konuklardan biri katil ve hangisidir diye hal hareketlerine bakarak bulmaya çalışır oldum:):):):)kaydirigubbakcemile3

evet canım ondan kat kat olanlar var anası babası yok yada ilgisiz
onlara niye bişi olmuyo
çünki böle piskopat biri ile karşılaşmadılar..
bence bu olaydan herkes ders çıkartmalı
şuçu olur olmaz o bizi ilgilendirmez
msn konuşması olsun günlüğü olsun ben bukadar lanse edilmesinede karşıyım
kimseyi ilgilendirmez..
bizi ilgilendiren piskopat caninin bulunması ..

hem de neleri var canım....
evinin yolunu unutan kızlar var...
diskodan bardan çıkmayan kızlar var...

ama cem gibisi çok ama çoooook az var.

neredeyse hırsız suçsuz ilan edilecek...

bundan hiç birşey anlamadım medyanın beyin yıkama operasyonu mudur nedir bu kadar da olmaz yani.

sabah haberlerde izledim kızlar cem i amerikada görüğünü iddaa eden bir güvenlik görevlisi çıkmış, cem le konuştuğunu söylemiş kuru fasulye yemeyi özlemiş beyfendi. herkes bi yerlerde gördüğünü söylüyor ama kimse de bişi yapmıyor anlamıyorum.

sabah haberlerde izledim kızlar cem i amerikada görüğünü iddaa eden bir güvenlik görevlisi çıkmış, cem le konuştuğunu söylemiş kuru fasulye yemeyi özlemiş beyfendi. herkes bi yerlerde gördüğünü söylüyor ama kimse de bişi yapmıyor anlamıyorum.

al işte bi söylenti daaaa.....

cemi birileri görüyor ilk isleri hemen bir medya organina anlatmak oluyor..ya ben hala anlamiyorum acaba bulunmasin diye mi bunlar yapiliyor...eger amerikadaysa bunlari okuyor görüyor kendini daha iyi saklayacak yada baska bir yere gidecek...
yada gördüm gördüm diyorlar bir güvenlik kamerasi yok mu bu yerlerin anca lafta baska birsey degil

hem de neleri var canım....
evinin yolunu unutan kızlar var...
diskodan bardan çıkmayan kızlar var...

ama cem gibisi çok ama çoooook az var.

neredeyse hırsız suçsuz ilan edilecek...

bundan hiç birşey anlamadım medyanın beyin yıkama operasyonu mudur nedir bu kadar da olmaz yani.

bende fikirlerinize katılıyorum ama her olaydan bir ders çıkarmak gerekir
çocuğumuz kimlerle nasıl biriyle gezdiğini bilmemiz lazım
aile alkolik olduğunu .sorunlu olduğunu biliyordu ama
olan oldu inşallah katil de yakalanır.
artık haberler mide bulandırmaya başladı emniyete 200 ihbar verilmiş cemle ilgili
200 den biri doğru ihbar olsa yakalansa bu pislik

Turkiye'de goruldu, Moskova'da goruldu simdi de Amerika ilginc
belkide kafa karistirmak icin mahsus yaptiriliyordur..

10 Ocak 2009'da 00.31'de kayıtlı görünen yazışma şöyle:
M:Kamera dedin ya evde var o günü siler misin canım,ne olur ne olmaz görmesin kimse
C:Tamam silerim merak etme.Kimse bakmıyor zaten geçmişe.Sadece kaybolan eşyalarımızı bulmada yardımcı oluyor
M:Yattık uyuduk,film izledik ,yemek yaptık yine de kimse görsün istemem anlıyorsun değil mi canım.
C:Kimse görmez bende göstermek istemem zaten.Her şeyim sır hayatta.
M:İster istemez görülür ama bakarken geçmiş kayıtlara.Durmasın bebeğim ya lütfen.
C:Ya da ne bileyim oraya istersen şifre de koyabilirim.
M:Koyma dikkat çeker direkt sil.Teşekkür ederim.Çaktırmadan silersin.Annen baban veya abin görsün istemem .
C:Ben de hiç istemem bebeğim merak etme
M:Tamamını silersin gece sil.Kimse görmesin sildiğini.Güzeldi beğendin mi?
C:Mükemmel rüya gibi bir gündü.Seninle benim her günüm mükemmel zaten.
M:Film izlemedik ama yine.Gittim demem o filme.Konusu ne dese biri ne diyeceğim
C:Filmi izledim anlamadım dersin
M:Salk değilim ya.Çok cabuk bitiyor ama film.MSN'den cıkacağım birazdan çok uykum var.
C:Benim de çok uykum var.
M:Yatacak mısın?Gözlerin kızardı zaten.Yorgunsun.Sohbet de süperdi.
C:Benimle ilgili bir sırrımı daha öğrendin.Sana nasıl anlattım ,ben de anlamadım walla.
M:Niye canım benim:
C:Normalde hep kısa kesip atardım
M:Art yavaş yavaş anlatırsın ne zaman istersen.Yerim ama ben seni.Burnun çok acıdı mı bugün çarptım.Öpeyim derken yine vurdum.
C:Canım yatalım mı artık ne diyorsun.
M:Yatalım.Beraber uyudugumuz yatakta yat.
C:Sen de yatarken güllerimi yanına al da yat.Onları bir kokla.Belki Cem kokar güller.
M:Senin kokun ayrı.Ara beni hadi 5 dakika konusup yatalım

alıntıdır....

yani film izlemeye yada sinemaya diye çıkıp cem in evine mi gidiyolarmış nie bu kadar rahatsız olmuşki kamera olayından?

yani film izlemeye yada sinemaya diye çıkıp cem in evine mi gidiyolarmış nie bu kadar rahatsız olmuşki kamera olayından?

ya evet çok haklısın...vereliniortak
bende hep o kamera olayına takılıyorum...CADIARZU
acaba Cem'in anne veya babası görsün istemiyormudu ?CADIARZU
Cemin anne babası evde buluşmalarına kızıyorlarmıydı ?CADIARZU
Yada Münevver babasının duyacağından mı korktu ?CADIARZU
Şuda var münevverin babası nasıl duyacaktıki ?

Tabi bu düşüncelerim sadece teori...

yani aklıma tek gelen şey eve gidip başka şeyler yapmaları ölmüş insanın arkasından da konuşmak gibi oluyor günahını da almayım ama aklıma başka şey gelmiyor yoksa oturup film izlemekten neden bu kadar rahatsız olsunki. yada okuldan v. s den kaçtığı için korkuyor.

ABD’nin California eyaletine bağlı Monterey kentinde görüştüğümüz Ünal Matsu, Türkiye’de yaşanan cinayeti bilmesine karşın kendisi ile konuştuğu sırada Cem Garipoğlu’nu tanıyamadığını söyledi. Matsu “Akşam evimde Türk televizyon kanalında haberleri dinlerken sabah konuştuğum genci karşımda görünce tüylerim diken diken oldu. Kendi kendimi suçladım tanımadım diye. Daha önceden ben bu olayı biliyordum fakat hiç aklıma gelmedi, dikkatle bakmadım. Bir anda işten gelip de bir daha o resmi böyle yakın pozisyondan gösterince dondum kaldım” dedi.

Matsu, Cem Garipoğlu ile San Francisco’nun 160 kilometre güneyindeki Monterey’de 10 Haziran Çarşamba günü sabah saat 09.00 sıralarında çalıştığı turistik tesisin ana kapılarından birinde görev başında iken karşılaştığını söyledi. Yaklaşık 19 yıldır California’da Pebble Beach adlı özel bir mülk alanında, içinde golf sahaları, otel ve alışveriş merkezleri ile villaların bulunduğu turistik tesiste güvenlik görevlisi olarak çalıştığına değinen Ünal Matsu, tesisin beş ana giriş kapısından birinde görevli olduğu çarşamba sabahı 06.00’da işe gittiğini, işbaşı yapmadan önce de arkadaşlarıyla sohbet ettiğini anlattı.

‘Burası neresidir’ diye sordu

Matsu, “10 Haziran günü saat sekiz buçuk dokuz arası, ya da dokuzu çeyrek geceydi. Bir şahıs geldi ‘Burası nedir’ diye sordu bana. Ben de kendisine burasının Amerika’nın en meşhur golf sahaları, oteller, at yetiştirme merkezi ve 17 millik (yaklaşık 27 km) doğal manzaralı bir sürüş yolu bulunan özel bir mülk olduğunu, herkesin gelip burada araba kullandığını söyledim” diye konuştu.

9 dolar 25 senti bile ödemek istemedi

Karşısındaki gençle ıngilizce konuştuğunu ve tesise giriş ücretinin 9 dolar 25 sent olduğunu söylediğini belirten Matsu, gencin giriş ücreti ödemek istemediğini anlattı. Matsu şöyle devam etti: “Tamam, teşekkür ederim dedi, dönmeye kalktı. Çok güzel, benim ıngilizcemden bin kat iyi ıngilizce konuşuyordu. Konuşmamızın sonunda kendisinin Ortadoğu insanı olduğunun farkına vardım, ‘Afedersiniz nerelisiniz’ diye sordum ‘Türkiye’liyim’ yanıtını verdi. Bu yanıt üzerine Türkçe sohbet etmeye başladık. ‘Öyleyse karşıya park edin. Yan taraftan dolaşıp gelin, biraz konuşalım’ dedim. Geldi, başladık konuşmaya. Yirmi beş yaşlarında görünüyor-du, iki üç santim uzunluğun-da saçları, üç dört günlük sakalı vardı. Avurtları çökmüş vaziyetteydi.”

Dünya turuna çıkmış

“Bana Türkiye’den çıktıktan sonra Moskova’ya gittiğini anlattı. ‘Türkiye’de ne iş yapardın?’ dedim, ‘Hyundai’de çalışıyordum’ yanıtını verdi. Dünya turuna çıktığını söyledi. Moskova’ya gittiğini, Moskova’dan Prag’a geçtiğini, Prag’dan Thailand-Bangkok’a gidip bir süre kaldığını söyledi. Sonra Burma ve Laos’a gittiğini, buralarda da kaldığını söyledi ama ne kadar kaldığını söylemedi.”

Otomobilde yattı

“ABD’de ilk önce Los Angeles kentine gelmiş. Araba kiralayarak daha kuzey kesimde bulunan San Francisco’ya geçmiş. Çarşamba sabahı karşılaştığımızda tekrar Los Angeles’a dönüş yapacağını söyledi. ‘Akşam nerede kaldınız’ dedim. Skylight Forest’ta, benim çalıştığım kapıya bir mil (1.6 km.) uzaklıktaki Skylight Forest Gaziler Anıt Parkı’nda kampta kaldığını söyledi. Çadırın var herhalde dediğimde de ‘Yok arabanın içinde yatıyorum’ dedi. Ben de Allah Allah, enteresan dedim.”

‘Gitmem lazım’ dedi

Matsu, Cem Garipoğlu’na Türkiye’yi özleyip özlemediğini sormuş. “En çok kuru fasulye ve rakıyı özledim” yanıtını alınca, Matsu, “Evde rakı var, akşam kalırsan bir rakı içiririm sana” demiş. Gencin yanıtı, “Yok gitmem lazım, bir arkadaşımın arkadaşı var” olmuş.

ya evet çok haklısın...vereliniortak
bende hep o kamera olayına takılıyorum...CADIARZU
acaba Cem'in anne veya babası görsün istemiyormudu ?CADIARZU
Cemin anne babası evde buluşmalarına kızıyorlarmıydı ?CADIARZU
Yada Münevver babasının duyacağından mı korktu ?CADIARZU
Şuda var münevverin babası nasıl duyacaktıki ?

Tabi bu düşüncelerim sadece teori...

yani her ne kadar bu tarz ilişkilere karşı olsamda evde olduklarına göre çokda remi durmamışlardır birbirlerine karşı aynı yatakta sırtı sırta yatmadılar herhalde yada biri yemek yaparken diğeri salata yapmadı herhelde iki sevgilli aynı evdeyse biraz vıcık vıcıktır o yaşanan zaman dilimi eh bu durumda kim olsa erkek arkadaşının ailesinin görmesini istemez.yani böyle bir durumda izlenmek çokda hoş olmasa gerek

haberi şimdi bende okudum adam çok emin konuşuyor gerçekten o mu acaba? yada bakın ailesi yardım etmiyor perişan halde imajı vermek için uydurulmuş bir şaşırtmacamı?

Back