Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv
- Konu Sahibi AzRASILAM
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- müge anlı müge anlı izleyenler tatlı sert programı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
bende bu ihbarlara inanmıyorum ihbar edene kadar yakalayın linç edin orada bunlar garipoğlu ailesinin oyunlarıdır cem ortalıktagezecek kadar aptal değildir bukadar gün saklanabildiğine göre bir oyundur bu
türkiyede saklansa nereye giderse gitsin parçalamak isteyen onca kişi var birinede denk gelirdi yakalanırdı
türkiyede saklansa nereye giderse gitsin parçalamak isteyen onca kişi var birinede denk gelirdi yakalanırdı
- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
illallah diorum artık yaniiiii....bu ne ya nası bi adamdır bu yani..kime neye ne için ne sebeble yapmış olursa olsun kesinlikle bunulunp cezasını çekmesi lasım.....kızlar bide benim aklıma biş daa gelio cem acaba öldürülmüş olabilirmi....yani nebilim bukadar süre bulunamadıgına göre o ihbar haberleride asılsızdır die düşünüorum...öfffffffff valla ne düşünecemi bende şaşırdımm
nedense bende bunu düsünüyorum...sanki öldürülmüs gibime geliyor ama o zamnda cikardi diye düsünüyorumda ne bilsinler valla hersey olabilir ama facebooktanda msj atacagini snmiyorum bence öyle bir olayda yoktur
nedense bende bunu düsünüyorum...sanki öldürülmüs gibime geliyor ama o zamnda cikardi diye düsünüyorumda ne bilsinler valla hersey olabilir ama facebooktanda msj atacagini snmiyorum bence öyle bir olayda yoktur
canım bende inanmıorum facebook olayına böle bişiii yapmış olması mümkün diil..kaldıki facebookta çookk da sahte profil kullanılıo
- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
birde dün 32.güne baktimda yurt disinda pazar günü veriyolar..
amcasi diyor;babasi olaydan sonra cemle görüsmüs yani babasi cikarmis evden demis iste güya kötü birsey yaptim beni birak suraya diye ya bi baba cocuguna sormaz mi ne yaptin diye götürüp birakir mi biz 20 yasinda cocugun erkek kardesimin üstüne titriyoruz fazladan para harcasa acaba nere harcadi diyoruz kötü birseye mi alisti filan kumar mi oynadi ne yapti diye arastiriyoz adam götrüp birakiyor anlamiyorum cidden nasil inanilmasini bekliyorlar
amcasi diyor;babasi olaydan sonra cemle görüsmüs yani babasi cikarmis evden demis iste güya kötü birsey yaptim beni birak suraya diye ya bi baba cocuguna sormaz mi ne yaptin diye götürüp birakir mi biz 20 yasinda cocugun erkek kardesimin üstüne titriyoruz fazladan para harcasa acaba nere harcadi diyoruz kötü birseye mi alisti filan kumar mi oynadi ne yapti diye arastiriyoz adam götrüp birakiyor anlamiyorum cidden nasil inanilmasini bekliyorlar
bence Cem Türkiyeye gelmez...
Türkiyede hemen hemen herkes nefret ediyor ondan,mutlaka biri görür,ihbar eder diye gö.ü yemez Türkiyeye gelmeyi...:mymeka:
kesinlikle yemes:kedi:
ay kızlar bende geçen gün fox daydı galıba haberlerde kesık başcınayetı yazmışlar çok tuhafıma gıt nedemek ya bazen haberler çok alaycı yada yanlış başlıkla sunuluyo üzüldüm açıkcası gencecık bır kız busekılde bahsedılmedıde ayrıca kçtu haberın başlıgı kadar içeriğide kötüydü sankı kız suçluymuş gibi vermişler yazık ya insanlar ne hale geldı kımseye güvenemez olduk...
- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
ay kızlar bende geçen gün fox daydı galıba haberlerde kesık başcınayetı yazmışlar çok tuhafıma gıt nedemek ya bazen haberler çok alaycı yada yanlış başlıkla sunuluyo üzüldüm açıkcası gencecık bır kız busekılde bahsedılmedıde ayrıca kçtu haberın başlıgı kadar içeriğide kötüydü sankı kız suçluymuş gibi vermişler yazık ya insanlar ne hale geldı kımseye güvenemez olduk...
hımm bak buna bende katılıyorum orda söz konusu olan gencecik bir kız. ama hiç değeri yok. sadece sansasyon yaratma peişindeler. ne demek kesik baş cinayeti. fox tv bunu çok yapıyor yazık olan bir cana olmuş biraz daha saygı.
canım nedense döndü dolaştı malum şahısın piskopatlığı unutulup gözardı edilip 17 yaşında başında kavak yelleri esen deli gibi aşık bir genç kız günah keçisi ilan edilmeye başlandı...
münevverin yaşıtı milyonlarca genç kızdan hiç bir farkı yoktu...tek farkı ve talihsizliği karşısına bir psikopatın çıkması.
canım malesef medyanın en sevdiği şey rating bayıla bayıla haberin boyutunu şeklini sunumu değiştirirler yaterki ilgi çeksin münevver cinayeti dese belkide bakmazsın dikkatini bile çekmez kesik baş diyecekki merak edeceğiz yani o kızın bir ailesinin olmasının ne önemi var her dakika hatırlatmak lazım başının gövdesinden ayrıldığını.aslında suç sadece medyada değil o kanalları yinede izleyen bizlerde birşeyi beğenmedikmi izlemeyeceğiz onlarda böyle yapınca olmuyormuş deyip yayıncılık anlayışını düzeltecekler
canım nedense döndü dolaştı malum şahısın piskopatlığı unutulup gözardı edilip 17 yaşında başında kavak yelleri esen deli gibi aşık bir genç kız günah keçisi ilan edilmeye başlandı...
münevverin yaşıtı milyonlarca genç kızdan hiç bir farkı yoktu...tek farkı ve talihsizliği karşısına bir psikopatın çıkması.
evet canım ondan kat kat olanlar var anası babası yok yada ilgisiz
onlara niye bişi olmuyo
çünki böle piskopat biri ile karşılaşmadılar..
bence bu olaydan herkes ders çıkartmalı
şuçu olur olmaz o bizi ilgilendirmez
msn konuşması olsun günlüğü olsun ben bukadar lanse edilmesinede karşıyım
kimseyi ilgilendirmez..
bizi ilgilendiren piskopat caninin bulunması ..
evet canım ondan kat kat olanlar var anası babası yok yada ilgisiz
onlara niye bişi olmuyo
çünki böle piskopat biri ile karşılaşmadılar..
bence bu olaydan herkes ders çıkartmalı
şuçu olur olmaz o bizi ilgilendirmez
msn konuşması olsun günlüğü olsun ben bukadar lanse edilmesinede karşıyım
kimseyi ilgilendirmez..
bizi ilgilendiren piskopat caninin bulunması ..
canım bende her ne kadar münevverin bazı konularda hata yaptığını ailesininde bazı hataları olduğunu savunsamda ki hala böyle olduğunu düşünüyorum.yinede ölmüş bir kızın heleki o yaştaki bir kızın bütün özel hayatının yazılı ve sözlü basın aracılığıyla hergün afişe edilmesinden açıkcası bende çok rahatsız oluyorum nede olsa bunların hepsi sadce polis için faydalı bilgiler bizi çokda bağlamıyor kızın hakkında sürekli konuşupta ailesinide rencide etmenin ne anlamı var aslında pekde anlamış değilim.
- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
canım bende her ne kadar münevverin bazı konularda hata yaptığını ailesininde bazı hataları olduğunu savunsamda ki hala böyle olduğunu düşünüyorum.yinede ölmüş bir kızın heleki o yaştaki bir kızın bütün özel hayatının yazılı ve sözlü basın aracılığıyla hergün afişe edilmesinden açıkcası bende çok rahatsız oluyorum nede olsa bunların hepsi sadce polis için faydalı bilgiler bizi çokda bağlamıyor kızın hakkında sürekli konuşupta ailesinide rencide etmenin ne anlamı var aslında pekde anlamış değilim.
evet canm daha öncede yazmistim bunu tamam illaki yayinlasinlar hergün unutulmasin ama msn konusmalarindan millete ne,aile zaten bunlari okumustur etmistir ama ne diye herkese duyuruluyor o konusmalardan cem surda filan cikmiyor,cikmis dahi olsa zaten bunlardan haberi olur oradanda giderdi,,
birde en cok tuhafima giden haberlerde kesik bas cinayeti bu ne ya o kadar sinirleniyorum ki böyle denilmesine...yani sirf manset olsunda ne olursa olsun kesit bas böyle birsey var mi sanirim sadece bizim ülkemizde böyle isimler takarlar anlamkta güclük cekiyorum
evet canm daha öncede yazmistim bunu tamam illaki yayinlasinlar hergün unutulmasin ama msn konusmalarindan millete ne,aile zaten bunlari okumustur etmistir ama ne diye herkese duyuruluyor o konusmalardan cem surda filan cikmiyor,cikmis dahi olsa zaten bunlardan haberi olur oradanda giderdi,,
birde en cok tuhafima giden haberlerde kesik bas cinayeti bu ne ya o kadar sinirleniyorum ki böyle denilmesine...yani sirf manset olsunda ne olursa olsun kesit bas böyle birsey var mi sanirim sadece bizim ülkemizde böyle isimler takarlar anlamkta güclük cekiyorum
ve ne hikmetse cem pikopatının hiç bir foyası pisliği dökülmüyo ortaya
hep müvver şöleymiş böleymiş..
gitsinler cemin ne halt yedini bulup yazsınlar..
- 5 Aralık 2007
- 5.220
- 960
- 363
ya bu programda neden oraya katılanların içinde katil olan çıkıyor anlamadım gitti..bir düzmece oldugunu düşünmeye başladım artık bu programında..
CADIARZUCADIARZUCADIARZU
Olabilir mi ki, diyelim ki duzmece isin icine polis giriyor amaCADIARZU
Arti bu dilber vak'asi o kadar kisinin adi gecti, komsulari, koyluleri konustu
bu kadar kisiyi organize edebilirler mi?:sinifsinif: