• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bu arada dün fırat inan diye bir çocuğun cesedi bulunmuştu ya katili şenolmuymuş?
neden yapmış?mügede açıklama oldumu?

şenol,tolga diye bir çocukla birlikte öldürmüş fıratı..sebebi çok basit birşey dedi müge anlı..mahalle kavgası gibi birşey gençler arasında olurya..zanlılar bunun sesi fazla çıkıyor keselim şunun sesini diye düşünmüş gibi birşeyler dedi müge hanım..en son şenol istanbula getiriliyor şuan yolda falan dedi..fıratın ailesi tolgayı tanımıyormuş.

yusuftan haber yok
cem kimbilir nerede
bir sürü faili meçhul ve kayıp mafoldumben ve yarın program tatile giriyor...

kaydirigubbakcemile3bugün pazarda yanımdan kaderin ercanı geçti kaydirigubbakcemile3
ama geçtikten sonra tanıdım yüzünü ercan olduğunu baştan şeettiremedim
keşke durdurup sorsaydım nasıllarmış dilber hanımlar, kader hanfendiler
yürü git işine kardeşim sizle mi uğraşcam ben der diye çekindimkaydirigubbakcemile3

yarın program tatile girecek ama
müge anlı biz iyi yetiştirdi bizde katil zanlılarını daha önceden tanıyor cinayet nasıl işlenir die fikir yürütyoruz
dilberi ve fıratın katilin sesinden tanıdımm
burda birçok kişide benim gibi biliyor
müge tatile gitsin bir süre programı biz idare edelim kaydirigubbakcemile3

bu münevver olayında annenin tutumunu hiç beğenmedim. mügenin programında diyor ki ben her gece kızımla ve oğlumla sohbet ederdim cemle ilgili konuşurduk diyor. annelik ayrı arkadaş gibi dinlemek ayrı anne orada kızını masal anlatır gibi dinlemiş. hiç kızım sen 17 yaşındasın gece gezmeleri pahalı hediyeler alkol yani cemin yaşam tarzı sana uygun değil senin hedeflerin olmalı dememiş. ya da net bir ifade kullanmamış. zaten münevver de resimleri itibariyle hiç 17 lik gibi durmuyo makyaj full. burdan şu anlaşılmasın hiç bir canlı böyle bi vahşeti haketmez ama anneler sınırları net çizmeli sonuçta yine evladımızı koruyoruz.

bu münevver olayında annenin tutumunu hiç beğenmedim. mügenin programında diyor ki ben her gece kızımla ve oğlumla sohbet ederdim cemle ilgili konuşurduk diyor. annelik ayrı arkadaş gibi dinlemek ayrı anne orada kızını masal anlatır gibi dinlemiş. hiç kızım sen 17 yaşındasın gece gezmeleri pahalı hediyeler alkol yani cemin yaşam tarzı sana uygun değil senin hedeflerin olmalı dememiş. ya da net bir ifade kullanmamış. zaten münevver de resimleri itibariyle hiç 17 lik gibi durmuyo makyaj full. burdan şu anlaşılmasın hiç bir canlı böyle bi vahşeti haketmez ama anneler sınırları net çizmeli sonuçta yine evladımızı koruyoruz.

çok güzel bir konuya parmak bastın canım. anne dediğin gerektiğinde anne gerektiğinde arkadaş olmasını öğrenecek. sürekli arkadaş olarak davranılmaz. yasaklar konulması gerektiğinde bir anne olmalıdırkötükedihüso
ve şuda varki kızın 4 ayda o kadar çok resim çekilmişki mübarak. ben 15 yıllık evliyim bunun yarısının yarısı kadar resimim yoktur:bbo:

yarın program tatile girecek ama
müge anlı biz iyi yetiştirdi bizde katil zanlılarını daha önceden tanıyor cinayet nasıl işlenir die fikir yürütyoruz
dilberi ve fıratın katilin sesinden tanıdımm
burda birçok kişide benim gibi biliyor
müge tatile gitsin bir süre programı biz idare edelim kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

kanal d haberlerde cemin görüntülerini verecekmiş..hayyam garipoğlu ile mününün babasıda kanal d de az sonra..

Son düzenleme:
mynettede cemin testere almaya giderken falan görüntüleri var
güvenlik kamerası görüntüleri imiş
ben izlemedim

tüylerim diken diken. msn yazışmaları, görüntüler. vahşet. başka laf bulamıyorum. aileler lütfen dikkat edelim kızlarımızı koruyup gözetirken bazı şeyleri atlamayalım gerektiğinde olayları babaya yansıtalım saklayarak gizliyerek onu korumuyorsunuz kevlatlarımıza sahip çıkalım kimseye güven yok. mutlaka ama mautlaka arkadaşlarını, ve onların ailelerini tanıyalım. arkadaşların dedikleri doğru hiçbir insan böyle vahşeti haketmez hatta ölüm bile yakışmaz kimseye heleki bir kul cana kıyıyorsa ama aileninde hatası kızlarını çok serbest bırakmışlar, artk bunları konuşmak yersiz. dilerim bundan sonra genç kızlarımız böyle olaylar yaşamazlar allah bizi böyle insanlardan korusun.

bence cem cinayeti planladı fakat cesedin bavula sığmayacağını düşünemedi..o yüzdende testereyi cinayeti işlediği gün almak zorunda kaldı..yoksa önceki msn konuşmaları ele veriyorda bu adam testere almayı akıl edemiyormu...üstelik testereyi almaya gitmek vakit kaybı cem için, başı kesmeyi kafaya koyan adam bu vakit kaybını göze alırmı..o sırada eve birilerinin gelme ihtimalide düşünülürse..testere işi sonradan çıktı hatta mününün boynundaki bıçak izleri testereye sonradan ihtiyacı olduğunu gösteriyor..belkide başta bıçakla keserim diye düşündü CANı..

bence cem cinayeti planladı fakat cesedin bavula sığmayacağını düşünemedi..o yüzdende testereyi cinayeti işlediği gün almak zorunda kaldı..yoksa önceki msn konuşmaları ele veriyorda bu adam testere almayı akıl edemiyormu...üstelik testereyi almaya gitmek vakit kaybı cem için, başı kesmeyi kafaya koyan adam bu vakit kaybını göze alırmı..o sırada eve birilerinin gelme ihtimalide düşünülürse..testere işi sonradan çıktı hatta mününün boynundaki bıçak izleri testereye sonradan ihtiyacı olduğunu gösteriyor..belkide başta bıçakla keserim diye düşündü CANİ..

benimde okuduğuma göre bu yemek borusunu kesmek çok çok çok zor bişeymiş CADIARZU
onu hesap edememiş olsa gerek
zaten bi çok bıçakla denenmiş bıçaklar kesemeyince testere alınmış

fisfisfis

benim kafama takan bu olayda cem denilen cani bavulu o kadar çok rahat taşıyorki sanki içi boş bavul taşır gibi. oysa maktüle boylu boslu bir kızmıştı.
çok zor taşıması lazım değilmiydi :çok üzgünüm:

zorda tasısa kolayda tasısa o bavulun ıcınde o kızcagız vardı canımcım maalesef... öle ya da böle bu kızı sıkıi pıkış sokmus... lanet olasıca...

benim kafama takan bu olayda cem denilen cani bavulu o kadar çok rahat taşıyorki sanki içi boş bavul taşır gibi. oysa maktüle boylu boslu bir kızmıştı.
çok zor taşıması lazım değilmiydi :çok üzgünüm:

deli kuvveti işte:gitme:
malum bide ölü kendini salarmafoldumben
ama kızda dediğin gibi hem boylu hemde iri yani cinayeti planladıysa nasıl onun bavula sığıcağını düşündü kii fisfisfis

zorda tasısa kolayda tasısa o bavulun ıcınde o kızcagız vardı canımcım maalesef... öle ya da böle bu kızı sıkıi pıkış sokmus... lanet olasıca...

orası öylede tatlım dediğim gibi o kadar rahat yürüyorki sanki çok hafifmiş gibi:gitme:
allah o canininde belasını versin bu kızdan bin beter ölüm nasip etsin inşallah:uhm:
10 dakikada ruhu bedenden ayrılmasın acı çeke çeke gebersinkötükedihüso

orası öylede tatlım dediğim gibi o kadar rahat yürüyorki sanki çok hafifmiş gibi:gitme:
allah o canininde belasını versin bu kızdan bin beter ölüm nasip etsin inşallah:uhm:

zaten katil in resimlerine bakarsaniz uyusturucu kullaniyor gibi hali var
o insandan insan da demiyorum hersey beklenir
kizcagizi kesmis bicmis yani tasimaya ne var
ALLAH bin bir türlü belasini versin onun
insallah en kisa zaman da yakalanir:Saruboceq::Saruboceq:

ınsallah canımmm ınsallah...

delı kuvvetı vardır öylelerınde... kızcagızı kesecek kadar gücü olan taşırda elbıse tasır gıbı o rahatlıkla...

benimde okuduğuma göre bu yemek borusunu kesmek çok çok çok zor bişeymiş CADIARZU
onu hesap edememiş olsa gerek
zaten bi çok bıçakla denenmiş bıçaklar kesemeyince testere alınmış

canım ama adli tıp raporunda testereyle kestiği zaman kız yaşıyormuş denmişti..çekilmeler olmuş derisinde..acaba tam öldürmeden mi çıktı testere almaya? yada bağlı bir halde bıraktı testere aldıktan sonra mı öldürdü?sevgililer günü katliamı videodaymış demişlerdi..
ya da aslında başka bişey alacaktıda evdeki birisi mi öldürdü de aradı cemi testere al diye?
bilemiyorum..

Back