Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bence sonuca cok yaklastiklari zaman mügeye cikiyorlar
süphelendikleri kisileri tekrar konusturuyorlar canli yayinda
cünkü bazilari celiskili ifade veriyorlar kendilerini bir sekilde ele veriyorlar

aman kaç ay olmuş çoçuk öleli
Allahım annesine sabır versin.

bencede medyaya çıkınca polis daha çok düşüyor sanki.

ben hala şu oflu çoçuk yusuf vardı ya
onu merak ediyorum bir gelişmede olmadı.

çok üzüldüm.Allah ailesine sabır versin. Bu arada neler oluyor aklım almıyor 2 tane evladım var 7 ve 2 yaşlarında nasıl yetiştireceğim onları bilemiyorum

offfffffffffff allahım,allah çoluk çocuğumuza akıl fikir versinmafoldumben

ayy bir haftadır evdeyim ,izliyorum sürekli...insan kimseye güvenmemeli valla..

herkesten şüphe eder olurum ben şimdi :bbo:

kızlar yaa fırat kim,kaç yaşında?şenol kim?
ben duymadım bu olayı?ne zaman oldu?
işyerinde olduğumdan izleyemiyorum..nerede oldu?
bilgi verirseniz sevinirim kızlar...öptüm

kızlar yaa fırat kim,kaç yaşında?şenol kim?
ben duymadım bu olayı?ne zaman oldu?
işyerinde olduğumdan izleyemiyorum..nerede oldu?
bilgi verirseniz sevinirim kızlar...öptüm

canım fırat 16 yaşında 6 aydır kayıpmış şenol fıratın arkadaşı ve onu en son gören kişi aynı zamanda katil zanlısı

ya arkadaşlar saygısızlık yapmak istemem ama bir durun düşünün bu çocuğun o gün değilsede birgn başına birşey geleceği geçen seneden belliymiş.yani düşnün vatandaş öğretmenine bıçak çekmiş bunun için okuldan atılmış ama aile bu geçen senenin konusu hem orada fırat haklıydı diyor varmı böyle birşey ya

Kızlar keşke bu programda Çağla olayı da konuşulsa bidahaki sezonda ..9 yıl geçti yaa...Annesi hergün ölüyor zavallı..Mutlaka bişeyler hatırlayan çıkar o güne dair ve bağlanır yayına yada bi mail filan atar üstüne düşüerlerse yeniden..Katil yada katillerin çevresinden mahallesinden birileri bişeyler sezdiler belkide ama söylemediler.üstünden de bu kadar yıl geçince kimse karıştırmak istemedi kendini bence..ınşallah Çağla da konu olur seneye..

evet canım izin verilmiyor ve müge de sık sık bunu dile getiriyor "polisimiz çok şeyi biliyor fakat biz burda bunları konuşamayız" diyerek...

evet canim gercekten ALLAH sabir versin bide güc versin polislerimize
eminimki canla basla calisiyor hepsi alkisalkisalkis
müge nin proramini da seviyorum ben bazen müge inisler cikislar yapiyor ama
ben konunun bu yaniyla ilgilenmiyorum
önemli olan burda gördügümüz olaylardan kendimize ders cikarmak
bazi seylerin farkina varmak herkese güvenmenin yanlis oldugunu bilmek
bakiyorumda olan olaylarda %90 alileden icinden tanidiklardan komsulardan
kötülük geliyor ALLAH hepimizin karsisina dogru insanlar cikartir insallaha.s.

bir insan para icin kacirilsa mutlaka aile aranir,yaralansa basina birsey gelse yine bir sekilde ailesine ulasir ,direk ilk anda olse yine aileye bilgi verilir ama bir kisi kacirilip uzerinden 90gun 2ay 4ay gecip hala haber alinamiyorsa o kisi yasamiyordur oldurulmustur ben Firattan daha dun umidi duydugumda kesmistim simdide Yusuf icin ayni seyi dusunuyorum oda oldu

uffff ne fena fırat öldürülmüş...ayy çok üsüldüm yaaa.....peki katili kim kızlar ben takip edemedimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…