Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

nesrin111 kullanıcısından alıntı
ilknur gökhanla çok konuşuyor yaaa belki bir sırrını anlattı ,eşi de bilmemeli idi ,şantaj falan yaptı , o da direnince,kocama sölerim diyince ,öldürdü...

evet bu çok mantıklı fakat cinayetin mantığı yok tabiki :KK43:(

katıl hırsızlık ıcın gırdıgını soylemıs aksam haberlerde ızledım ama bende hırsızlık ıcın oldugunu dusunmuyorum bence baska bır nedenı vardı bırde katıl gulmesı benı delırttı ya sankı yaptıgı marıfetmıs gıbıguluyor bıde ALLAH boyle ınsanların be.....versın

gökhanın kardeşini koruduğuna eminim....

cinayetten sonradan da olsa haberi olduğuna inanıyorum

anahtarıda gökhanın evinden aldı bence ilknurun katilllerini eve aldığını sanmıyorum....

julietcim zaten ilk önce bunu savundum...fakat varsayalım ki aldı kötü birşeyler aramak yalnış diyorum

gokhanın haberı vardı bence cınayetten belkıde oda yardım etmıstır cunku tahsın katılı ılknurun bır defa gordugunu soylemıstı bence gokhanda kardesıyle beraber yukarı cıktı ılknur gokhanı gorunce kapıyı acmıstır of ALLAH IM ya ne kadar kotu ınsanlar var bu dunyada o cocuklara nasıl kıydılar ya

Bu okan denen çocuk büyük ihtimalle madde falanda kullanıyor olabilir..

şekli ve bahanesi ne olursa olsun pis pis sırıtması beni delirtti Allahım tv yi parçalamak geldi içimden

Kızlar ben de geldim. Kızımı yedirdim onu tv karşısına koydum ben de mutfakta izliycem.
Umarım İlknur'u suçlayıcı tarz bişeyler çıkmaz ortaya da annesi daha fazla perişan olmaz senağlama
Merakla bekliyorum.
Allah bin bel.. versin Okan hangi nedenle yaptıysan şer....siz o sırıtarak bakan suratına .... :mymeka:
Hem bu dünyada hem ahirette ödiycek bunun hesabını arkadaşlar senağlama Artık iki yakası biraraya gelmez tüm Türkiye'nin ahını, bedduasını aldı.

Son düzenleme:
Kızlar bu Okan küçük olan değilmiş onun büyüğüymüş. Askere gidip gelmiş 22 yaşındaymış :mymeka:

o sırıtması benide çileden çıkardı vallaa gurur duyar..gibi allaha nasıl hesap verecek acaba.....

evet zaten hiçte 18 yaşında gibi gözükmüyordu..bende önceden bu büyük demiştim

Mezarlıktaki halleri çok üzücü ya..allah sabır versin insanlara..

X