• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bir de münevverle ilgili alt yazı geçmiş galiba...katil zanlısı sevgilisi diye..açıklama yapıldı mı?
cemin arkadaşı çıkacaktı programa?öyle kaldı aklımda..

canım kokmuş zaten ölen çocuğumun eşyalarını yakıyorum demiş

çok saçma değil mi inandılarsa?anlamaları lazımdı..
yanık et kokusuyla eşya kokusu arasında bariz fark vardır..hatta yanık saç kokusu da bariz kokardı bence..anlaşılmaması tuhaf yani...

artık yorum yapmıyorum çünkü yapacak kafa kalmadı.....ne akıl ne mantık hepsini durdurdu bu caniler....Allah kahretsin..:Saruboceq:

tşk ederim canım bir de çok merak ettiğim birşey polisler işi gücü yok koşun koşun mügenin programı başladı diye onumu izliyorlar ki bu kadın programlarında sık sık emniyet yetkililerinin bizi izlediğini biliyorum diyor tecrübeli polislerimizi uzman cinayet dedektiflerini küçümsemek değilmidir bu onlar düşünemiyo sorgulayamıyor da bu müge hanım olayları çözüyo öylemi komik valla müge hanım giderken onlar o yollardan dönüyorlardır herkes ne derse desin başarı Türk Polisimizindir ben asıl büyük özverilerle çalışan polisimizi kutluyorum
:1rolleyes:bu yazınada sonuna kadar katılıyorummm turkbayragi

çok saçma değil mi inandılarsa?anlamaları lazımdı..
yanık et kokusuyla eşya kokusu arasında bariz fark vardır..hatta yanık saç kokusu da bariz kokardı bence..anlaşılmaması tuhaf yani...

güzelim haklısın ama polisin elinde arama emri yokmuş ve bütün mahellede çocuğun kıyafetinin yandığına inanmış

ya kac gündür evde yokum ara ara izliyorum ama neler olmus yahuuu...

sobada yakanlar, şişeyle dograyanlar..vs

Allah ıslah etsın hepsını....

Sonumuz nereye variyor bilemicem, ama cok kotu sona variyoz orasi kesin, ay yarabbim seytanin serrinden korusun bizleri, vallaha cok korkuyorum artik ya :((
oglumu okulla hayvanat bahcesine yolladim, burdan 80 km daha 4 yasinda, boyle seyler gorunce okula goturmeye korkuyorumn, rabbim sen onlari koru :(((

dünyanın sonu geliyor galiba insanlar endi bebelerine namuslarına göz koyuyo allahım sonumuzu hayır et

ALLAHim hepimizin yavrularini böyle canilerden korusun insALLAH ben simdi herseyden korkar kizimi herseyden sakinir oldum daha yasi kücük imdilik dizimin dibinde oturuyor ilerdede böyle olur insALLAh benim ailem benim herseyime izin vermezdi
okadar serbest büyümedim ben ve hep kizardim aileme neden böyle yapiyorar diye cok sitem etmisligim vardi ama simdi onlari cok iyi anliyorum
[/B][/B]

Ben öğretmenım bu yıl ucretsız ızınde oldugum ıcın her sabah ızlıyorum..

bır cok ınsan sabah programlarını ızlemez..

Bu proğram sayesınde cok şeyler ogrendım..
Bır annenın kendı oz cocugunu oldurmeye tesebbus edıp onu tarlaya attıktan sonra 35 gun proğrama cıkıp otelde gununu gun edebılecegını..Boyle anneler kendı cocugunu acımıyorsa etrafındakılere neler yapabılcegını..

Trabzon Of gıbı cok kucuk yerlerde bıle cocukların kayboldugunu..

Kendı koyunuz bıle olsa kucuk cocukların kız veya erkek tek baslarına bır sanıye bıle bırakalamıyacagını...

Ikı kucuk cocugun fıdye ıcın kacıracak kadar en yakın akrabalarından bıle suphelenmen gerektıgı..

Cocukları herkesten koruman gerektıgını...
Herkesın cocuk sahıbı olmaması gerektıgını..

Her ne olursa olsun..herkes hayatına devam edıyor..Olan cocuklara oluyor...

Cocuklarımıza egıtım vermenın ne kadar onemlı oldgunu...

Back