- 30 Mart 2009
- 438
- 7
- 118
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa ben anlamıyorum..kokmaz mı soba yanınca dışarıda ve evde?
canım kokmuş zaten ölen çocuğumun eşyalarını yakıyorum demiş
:1rolleyes:bu yazınada sonuna kadar katılıyorummm turkbayragitşk ederim canım bir de çok merak ettiğim birşey polisler işi gücü yok koşun koşun mügenin programı başladı diye onumu izliyorlar ki bu kadın programlarında sık sık emniyet yetkililerinin bizi izlediğini biliyorum diyor tecrübeli polislerimizi uzman cinayet dedektiflerini küçümsemek değilmidir bu onlar düşünemiyo sorgulayamıyor da bu müge hanım olayları çözüyo öylemi komik valla müge hanım giderken onlar o yollardan dönüyorlardır herkes ne derse desin başarı Türk Polisimizindir ben asıl büyük özverilerle çalışan polisimizi kutluyorum
:1rolleyes:bu yazınada sonuna kadar katılıyorummm turkbayragi
çok saçma değil mi inandılarsa?anlamaları lazımdı..
yanık et kokusuyla eşya kokusu arasında bariz fark vardır..hatta yanık saç kokusu da bariz kokardı bence..anlaşılmaması tuhaf yani...
artık yorum yapmıyorum çünkü yapacak kafa kalmadı.....ne akıl ne mantık hepsini durdurdu bu caniler....Allah kahretsin..:Saruboceq:
senin ikislerinmi var kısssssss
durduralım durdurmasına da seni değilde bu vahşileri canileri indirelimklava:off off durdurun dünyayı inecek var..
durduralım durdurmasına da seni değilde bu vahşileri canileri indirelimklava: