Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o tarladaki halini zerre kadar samimi bulmadım
yok yok evladını kaybeden baba böyle olmaz.. böyle duramaz..
Ya bu Kemal'in ailesi yok mu? Kemal'in o kadar adi gecti neden cikipda bir cift laf etmiyorlar
bu adamin colu cocugu yok mu, bu nasil is?
sinanında 3 çocuğu daha varmış yok canım millet dilini yuttu herkes sus pus oldu..
100 kere dedim bir 100 kere daha derim bunları kısırlaştırsınlar...
artık sıktı bu ümit...ne arıyo hala orda anlamadım...özürlü olduğuna ben de inanıyorum...bu salağın bi daha evlenip yine çocuk yapmasına kim engel olabilir...bu konu çözümlenmediği sürece bu tip olaylara daha çok tanık olacağız..yazık bu masumlara.... senağlama
arkadaşlar bu balta olayı nedir ben tv izleyemiyorumda buradan okudum çocuğa bişey mi yapmışlar y oksa
arkadaşlar bu balta olayı nedir ben tv izleyemiyorumda buradan okudum çocuğa bişey mi yapmışlar y oksa
kemal denen adamın evinde kanlı bir balta bulunmuş canım. muhammetle alakası olup olmadığı araştırılacak..
kızlar aklıma muhammetin 6 aylıkken çekildiği fotoğraf geldi.. muhammetle ümit in kafa şekilleri aynı.. yani çocuk ümitten çıkacak dna da...
kemal denen adamın evinde kanlı bir balta bulunmuş canım. muhammetle alakası olup olmadığı araştırılacak..
kızlar aklıma muhammetin 6 aylıkken çekildiği fotoğraf geldi.. muhammetle ümit in kafa şekilleri aynı.. yani çocuk ümitten çıkacak dna da...
bu olay git gide dahada çirkinleşiyo balta falan yoktur inş :1no2:
oo pis pis gülüşünü gördünüz mü kızlarrr var ya kesinlikle assınlar bu pisliğiiii kötükedihüso