• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Sen yazınca aklmıa geldi .Ümit dedi yaa.Tamrciye borcumuz vardı karşılığında Dilber gitti dedi.Sonra orad temizlik yapıyordu dedi.Anlayan alnadı artık.Ümit herşeyi biliyor.

evet canım bende onu demeye çalıştım işte madem bu ümit efendi motosiklet tamir ediyodu da niye hanımını(!) gönderdi motosikletçiye çalışmaya
ayrıca kim kime sadece toz alma karşılığında para veriyor
millet işin kolayını bulmuş valla hayata bak herkes kaba tabirle eşek gibi çalışsın dilber yaratığı bi toz almayla para kazansın işe bak ayy eşeledikçe bişiler çıkıyor bunlardan yaa
müge anlınında aklına gelmedi bu motosiklet mevzusu keşke sorsa bakalım ne dicek ümit

gazetede okudunuzmu bu dilberin daha 3 çocuğu daha varmış

ayyy inanmıyorum yaa:kızgın:
yaa 23 yaşında 5 çocuk demektir bu :kızgın:
yaa şunları bi kısırlaştırsınlar bişey yapsınlar yaaÇok üzgünüm çoook

arkadaşlar bide şunu düşündüm

bildiğiniz gibi çocuk kıyafetlerinden teşhis edildi ve kıyafetler arasında ayakkabıları da vardı
bu ne demek oluyor çocuğun ayağında ayakkabı vardı yanii;
bu hurdacı sinanlar evde ayakkabı ile dolaşıyo olamaz yaa
yani çocuk odaya daldı ve öylelikle gördü olamaz
öyle olsa ayağında ayakkabı olmazdı

hurdacının evi programda gördüğümüze göre alçak bi yer evi
cam yere çok yakın yani çocuğun rahatlıkla gözetleyebileceği yükseklikte
demek ki çocuk aslında camdan gözetliyordu
çocuk onları gözetlediği esnada kadire yakalanmış ve kadir muhammedi sürükleye sürükleye içeri sokmuş olmalı
anne ve babasının anlatıma göre gayet hiperaktif bi çocuk profili çizilen muhammed anne ve sevgilinin yaptığı işin(!) kötü olduğunu ayırt edebildiğinden o an hemen kaçardı
çocuk kaçamadan tabiri caizse ensesinden tutulduğu gibi çeke çeke içeri sokulmuş ayakkabıları bile çıkarılmadan

ve dilberle ve kemal sevişiyolardı haliyle de çıplaklardı yani kemal çocuk bizi gördü dicek sonra giyincek gitcek çocuğa tokat atıcak oooo bunlar olana kadar çocuk yine kaçardı

dişi kırılacak kadar dövülen duvardan duvara vurulan bi çocuk onca dayaktan sonra kalkıpta sadece bi tokatla mı ölecek o da tabi muamma

arkadaşlar bide şunu düşündüm

bildiğiniz gibi çocuk kıyafetlerinden teşhis edildi ve kıyafetler arasında ayakkabıları da vardı
bu ne demek oluyor çocuğun ayağında ayakkabı vardı yanii;
bu hurdacı sinanlar evde ayakkabı ile dolaşıyo olamaz yaa
yani çocuk odaya daldı ve öylelikle gördü olamaz
öyle olsa ayağında ayakkabı olmazdı

hurdacının evi programda gördüğümüze göre alçak bi yer evi
cam yere çok yakın yani çocuğun rahatlıkla gözetleyebileceği yükseklikte
demek ki çocuk aslında camdan gözetliyordu
çocuk onları gözetlediği esnada kadire yakalanmış ve kadir muhammedi sürükleye sürükleye içeri sokmuş olmalı
anne ve babasının anlatıma göre gayet hiperaktif bi çocuk profili çizilen muhammed anne ve sevgilinin yaptığı işin(!) kötü olduğunu ayırt edebildiğinden o an hemen kaçardı
çocuk kaçamadan tabiri caizse ensesinden tutulduğu gibi çeke çeke içeri sokulmuş ayakkabıları bile çıkarılmadan

ve dilberle ve kemal sevişiyolardı haliyle de çıplaklardı yani kemal çocuk bizi gördü dicek sonra giyincek gitcek çocuğa tokat atıcak oooo bunlar olana kadar çocuk yine kaçardı

dişi kırılacak kadar dövülen duvardan duvara vurulan bi çocuk onca dayaktan sonra kalkıpta sadece bi tokatla mı ölecek o da tabi muamma

Bu kadar basit olmemistir bu cocuk cezalarini hafife indirgemek icin
atilan bir yalan bu bu cocugu cok daha vahsice oldurmedilerse
cok daha baska seyler yoksa ben adimi degistiririmkötükedihüso

Bu kadar basit olmemistir bu cocuk cezalarini hafife indirgemek icin
atilan bir yalan bu bu cocugu cok daha vahsice oldurmedilerse
cok daha baska seyler yoksa ben adimi degistiririmkötükedihüso

evet muhakkak ki bu kadar kolay ölmemiştir kii zaten mahallede ufak çocukta sesleri duyduğuna göre bagajdan gelenmafoldumben

yaa dediğim gibi çocuk o an içeri öyle sokulduysa komşular hiç mi görmemiştir yani sonuçta öyle mahallelerde herkes tüm gün kapı önünde oturuyor
kii o gün kemalin arabasının da evin kapısının önünde olduğunu muhabir ile kemalin röportajını izlediğimizde anladık yani mahalleli onu da gördü belki de

aynı şekilde olayı gören başka çocuklarda olabilirdi dediğim gibi camdan gözetlendiyse olaymafoldumben
zaten küçük kızda bunların işlerine hep şahit olmuş belki başka çocuklarda şahit oldu ve psikolojileri bozuldu yavrularınmafoldumben

yaa bide bugün haberi bir kez daha okurken neye içim çok ama çoookk yandı biliyomusunuz

yavrunun cesedini battaniyeye sarıp atmışlar yaa
malum orda battaniye olduğu söylenmedi
yanii pislikler çocuğu battaniyeden çıkarıp çocuğu atmış battaniyeyi almışlarmafoldumben

dilber yavrusunu atarken elin karısı battaniyesini geri almayı düşünmüş yaa ne diyim yaamafoldumben

oha demicem 3 çocuğu için ...
13 olsa yine yaşmam mütahiti hurdacısı arabacısı kömürcüsü ....ile düşüp kalktığından normal
o çocuklar nerde? bundan kimsenin haberi yokmuydu aileden daha önce

kızlar peki ümit
dilberin bu çevirdiği dolaplardan haberdar ise
yani ümit bilyorsa oru... çocuk söyler korkusuyla neden öldürülsün :1no2:

Hani ufacık bebeğe tecavüz eden bir yaratık vardı,aynı o olayda ki kadar yaktı bu olay da beni.....rabbim çoluğumuzu çocuğumuzu bizleri böyle insanlarla karşılaştırma.......

evet katılıyorum sana daha dun esıme aynı seyı ben demıstım allah kahretsın bunları..

dilber ümite beni hapiste ziyarete gelmiş yuhhhhhhhhhhhh
yeni gelişme çocuk tek bir tokatla ölmemiş
bugün bu konuyu işleyecek mügeanlı

dilber ümitin hapise ziyarete gelmesini istiyormuşşşşş
ümit gitmeyecek toplanıp biz gidelim ziyarete

Back