saol canım,bunlar bence tarlaya götürüp orada öldürdüler yavruyu...
dun kadar hepımız kız cocugu nu devlet baksın dıyor duk bugun herkes ben bakarım dıyor
dılberın babası ben de bakarı dıyor studyodakıler alkıslıyor
dılberın babası dılbere ne kadar baktı sımdı ıkı bucuk yasında kıza bakmak ısıtıyor
cocuk bakmak o kadar kolay mı....
En guvenılır yer suna devlet....
o kız cocugu bır cok şeyı gordu...
Umıtle beraber kalsa aynı olaylarla sureklı yuz yuze gelecek...
En dogru karar verıldı...
umarım dna sonucu muhammet ümitten çıkar ama gamze çıkmaz...hem o vicdansıza bir ders olsun(ki sanmıyorumki olsun) hemde gamzeyi daha arayıp sormazlar kızın hayatı kurtulur..
dilber kandirilirsa bende insan degilimbenneyaptımki
dun kadar hepımız kız cocugu nu devlet baksın dıyor duk bugun herkes ben bakarım dıyor
dılberın babası ben de bakarı dıyor studyodakıler alkıslıyor
dılberın babası dılbere ne kadar baktı sımdı ıkı bucuk yasında kıza bakmak ısıtıyor
cocuk bakmak o kadar kolay mı....
En guvenılır yer suna devlet....
o kız cocugu bır cok şeyı gordu...
Umıtle beraber kalsa aynı olaylarla sureklı yuz yuze gelecek...
En dogru karar verıldı...
dün müge anlı çocuğa cinsel saldırıda yapılmış olabilir gibi bir imada bulundu ve ekledi bu benim düşüncem dedi ortada daha bişi yok dedi umarım öle bişi olmamıştır ama bi tokatla ölmez bi çocuk
kesinlikle bu konuda haklısın en doğru karar çocuğun verilmesi ama tepki çeken daha 2 gün oldu kadın biraz daha sahip çıkabilirdi en azından 1 yada 2 ay daha yanlarında kalsaydı çocuk annesizli abisizliği babasızlığa alışsaydı birde zaten ümit gerizekalısı daha dün kıza abisini öldüğünü söylemiş düşünsenize 2,5 yaşındaki bir çocuğun yaşadığı tranvayı
Tabıkı canım hersey olabılır,gerıye kemıklerı kalmıs hıcbırsey bılınmıyor cunku...Sadece dılber salagının dedıgı uzerıne..
ah Kader ah kafasız kader.
o bebeğini evinde büyütmek varken
hapis köşelerinde sürünecekiniz
lohusa halinle ne hallere düştün bak
dilber aynı meymenetsiz surat ifadesiyle duruyo..
eeeee bunlar gene bizim paralarımızla beslenecekler........dışardeyken yemediklerini içerde yiyecekler ......başka bişey yapmalılar olmaz böyle olamaz........olmamalı.....
eeeee bunlar gene bizim paralarımızla beslenecekler........dışardeyken yemediklerini içerde yiyecekler ......başka bişey yapmalılar olmaz böyle olamaz........olmamalı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?