o göremesede dünyanın kaç bucak olduğunu, gösterirler.arkadaşlar merak ettiyim bişey var bu kader denen ....... töbe töbe sabah sabah banlattırıcaklar beni napım tutamıyom kendimi. ççocuğun babası kim şimdi tv de olan ercanmı? birde şu dilber varya ne ona anne falan denmez varya o kadını bacaklarından asıp meydan yerede ıslak havluyla dövüp sonrada töbe ya bu kadınlar benim sabah sabah sinirimi alt üst ettiler..
hala okadar sakin ki şimdi tv de izledim .o kadının sadece kafası şeyine çalışıyor başka hiç bişey umrunda deyil. daha şimdi pek bişey anlayamaz ne olduma düştü bir cezası kesinleşsin ozaman görür dünyanın kaç bucak olduğunu :mymeka:
offffffffff tam dallashayır canım ercanla kaderin ilişkisi bir aylıkmış,cocuk güya eski kocasındanmışşşş.gayrımeşru demiyolarda.....o sinanla kaderin fasulye sırıgı annesi de dost hayatı yasıyorlarmış.
ayy allahım bunlar ne meraklı böyle doğurmaya,birini kurda kuşa yem ettiler,birini yurda verdiler -ki en iyi çözüm bu bence- o küçücük kız bile annesinin yatıp kalktıgını anlatıyormus.biride daha bir haftalıkken anasının kucağında karakol köselerinde. yaa ağlıyorum sinirimden benim kızım bir aylıkken ona odasında elimden gelen konforu sağlamaya calıştım üşümesin,başkalarının nefesinden mikrop kapmasın diye.cocuk dünyaya gözlerini karakol köselerinde adliye köselerinde acıyor.
Allahım sen evlatlarımızı esirge yarabbimmmmm
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq:o göremesede dünyanın kaç bucak olduğunu, gösterirler.
Allah hepsinin layığını versin inşallah...
babaanne kız torunu için dna testi istedi oğlumdanmı değilmi diye dilberde az değil yani surata bak ya
hee kız içinmi istediler bende iki çocuk içinde istediler sandım
evet kız için istedi şüpelenmiş dilber gelen gidenle yatınca
bugün müge dedi duydunuz mu bilmiyorum dilber bu işleri kızının gözü önünde yapıyomu ne kötü ya
arkadaslar bana katılırmısınız bilmem ama bu sabah müge "sinir krizi gecirdi" haberini yalanlarken "öyle bişi yok abartmasınlar ben niye muhammed için sinir krizi gecireyim ki" dedi, ne bileyim orda ölmüş bir cocugun adını anması beni üzdü,dilber deseydi tamamdı ama banane canım muhammet benim neyim ki havasında ki konusması tuhaf geldi bana,zaten sonra cok toparlamaya çalıştı cümlesini.tekrarı nette var izleyebilirsiniz isterseniz.ilk partta gecti konuşma programı yeni açtıgında.
gercekten mı yaaa daha nelerrrrr ahlaksızlarrrrrevet Muhammetin gördüğü sahneyi o yavrucak defalarca görmüş ve anlatmış hepsini..
minicik beyninde oyun sevgi yer alması gerekirken
annesin iğrençliği ile dolmuş yavrucağın beyni..
daha sonra toparlamaya calıstı cunku agzından bır anlık öle cıktı demek ıstedıgı muhammet benım neyımkı deıldı,bılırsın müge nın haksız bır durumda bazen fevri cıkısları oluyor sonra pişman oluyor,buda o tarz bişeydı..arkadaslar bana katılırmısınız bilmem ama bu sabah müge "sinir krizi gecirdi" haberini yalanlarken "öyle bişi yok abartmasınlar ben niye muhammed için sinir krizi gecireyim ki" dedi, ne bileyim orda ölmüş bir cocugun adını anması beni üzdü,dilber deseydi tamamdı ama banane canım muhammet benim neyim ki havasında ki konusması tuhaf geldi bana,zaten sonra cok toparlamaya çalıştı cümlesini.tekrarı nette var izleyebilirsiniz isterseniz.ilk partta gecti konuşma programı yeni açtıgında.
kaderin bebeğine acıdım bende.yazık çok yazık o bebeğe.zaten o kaderin suratındada hayır yok
birde o kadir denen çocuk varya 16 yaşındaki.şimdi belki bana kızarsınız ama o çocuğada çok acıdım.neden bilmiyorum ama acıdım işte.
ercan bilmez mi ya evde yaşıyomuş işte ercanda onlardan biri
ümit kzına abin öldü demiş ayyy içim bi tuhaf oldu kız nası ağlamış abim öldü diye küçücük çocuğa denir mi ya
babaaneye ne demeli muhammed çıksın ortaya ben büyütcem dedi ölüsü çıktı ama küçük kıza bakmam diyo fairmi bilmem neymiş
evet Muhammetin gördüğü sahneyi o yavrucak defalarca görmüş ve anlatmış hepsini..
minicik beyninde oyun sevgi yer alması gerekirken
annesin iğrençliği ile dolmuş yavrucağın beyni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?