- 1 Şubat 2007
- 5.420
- 1.588
- 698
- 39
hangi site yayınladılar cnm özelden link verebilir misin
Daha adice birsey yapip ortadan kaldirdilar cocugu, zaten herkesin herseyden haberi varmis gordu diye oldurmezlerdi oyle bir durumda dilber gene bir yalan atar olayin seyrini degistirirdikötükedihüso
Cocugu pisliklerine mi alet ettiler aceba bir tokatla olacak is degil bu, Allah koru yarabbim:Saruboceq:
özebus bende istiyorum linki bana da yollarmısın?
gönderdım canısı...
ya hadi biri vicdansızmış bunların hepsimi vicdansız merhametsiz 5 kişi yaaa hepsiii mi insafsızz
kaçta bitiyo program kılar, ay sinir oldum, ümit geldimi programa, sorguda mıymış yoksa hala
ümit bakamıyor bıle,basını kaldıramıyor utancından...
allahim assinlar ne olur hepsini idam cezasi iste bu günlerde lazim oluyor böyle olaylari duyunca idam cezasinin kalkmasina lanet ediyorum
allah belani versin insan uckuru icin evladini feda edermi
ya hadi biri vicdansızmış bunların hepsimi vicdansız merhametsiz 5 kişi yaaa hepsiii mi insafsızz
hiç mi vicdanı titremedi nasıl kafasını yastığa koydular nasıl bi damlasu geçti boğazından nasıl ekmek geçti boğazından anlamıyorum yemin ederim anlamıyorumm
ümitin üzülmesinin tek sebebi dilber denen manyaktan ayrıldıgı için,eğer gercekten öldüğünü bilmiyorsa 45 gündür haberini alamadıgı bi evladı varken,dogumgünü kutlamaları,cep teli paylaşamamaları nasıl yaptı o zaman...pislik para kaynağı kesildi tabi serefsiz ..ben karımı cok seviyorum diyor allahım nasıl iştir bu ya....
özebus bende istiyorum linki bana da yollarmısın?
çok sağol bakıyorum canım, ne kadarda güzel bir kızmış yaaa :çok üzgünüm:
gönderdım canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?