Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

tahsin sigara içtiğini anlamadı zaten oan çcukları öldürülmüş cenazenin başındaymış öteki görgü şahidi ali görmüş.onu da pazarda takip etmiş

Allahım sabırlık versin tüm yakınlarına...şu pislik yüzünden sinirlerim altüst oldu ama Allaha şükür yakalandılarya...ömür boyu günyüzü göremıcekler..öbür dünyada nasıl hesap verecek bu sırıtan pislik...
artık yarın dahada belırgin olacak hersey.gözümüz aydın kızlar ne diim...Allahım sen büyüksün Yarabbim tüm kötülüklerden sana sığınıyoruz...sen ver Yarabbim cezalarını...
iki minik yavru ve annesi mekanları cennet olsunn....

evet. gökhanda bu olayda var... bence iki kardeş işledi,cinayeti....belkide kadına göz koydular... kadının evine gittiler kadın karşı koyuncada böyle oldu.... iğrenç yaratıklar..........

vallahi böyle bi vahşet olamaz kesinlikle insanlara olan güven falan kalmadı resmen ağlamktan gözlerim şişti böyle birisi insan olamaz yaratık bile değil bide o surattaki şeytan ifade insanın onu elleriyle boğası gelir resmen içim kalktı kapıları kontrol ettim zaten yeni evliyim gittim kapının kilitlerini kontrol ettim böyle insanlar çevremizdede varsa allah belalarını başına dolasın eli ayağına bağlanasıca hayvan ben o kızın annesi yerinde olcam o sinsice gülen surattan sonra heralde o çocuğu öldürürüdüm allah belası pislik ay kendime gelemem bu gün allah hepimizi bu tür insanlardan korusun

O herifin yatacak yeri yok.ikisi melek 3 tane cana kıydı ve eminim Gökhan da olayın içindeydi.erkek kardeşi böle bi vahşet yapcak ve gökhanın haberi bile olmayacak mı..
İçimizde nasıl yaratıklar barındırıoruz ya rabbim...

Hepsi buldu cezasını ve biliırumki bunun bedeli bu kadar deil.ödeyemeyecekler bu vebali.
Celalettin cerrah ı ve adalaeti Türk polislerini Allah başımızdan eksik etmesin
Hepsine teşekkürler!

uçkur davasına olmamıştır inşallah
nedir bu erkeklerin şeylerini düşünmesi,bunun uğruna cinayet işlemesi , işkence etmesi vs
tahsin çıktığında vardı demek bu okan..delilleri yok ediyordu ama tahsin çocukları görünce gözü bişi görmedi ki...arkasından ali çıktı...o da şaşırmıştır bu adamın ne işi var burada diye..ne zaman çıktı diye...çok önceden çözülmüştürde delil toplamışlardır

insanın aklı almıyor gerçekten
bir cana nasıl kasteder bi insan yaaa
2 minik can ve anneleri...günahsız onlar neydi suçlarııı
insan parmağını kesince akan kanı gördükçe içi gidiyor
bu hayvan bile demememiz gereken cani yaratık
3 insanı canice öldürdü ailelerinden koparttı...
hayatlarını ellerinden aldı...

allahım bildiği gibi yapsınnnn helak etsin o caniyiii

tahsin video daa nasılda dualar ediyordu çocuklarınaaa
içim gitti yaaa..
ne hakkı vardı bunları yaşatmayaa bu güzel insanlara..
asıcaksın bunları topunun soyu kurusun inşallah..

burdan okudum sanirim katil yakalanmis peki nasil oldu kendimi itiraf etti yoksa delillerden yola cikarak mi bulundu?peki okuduklarimdan 18 yasinda oldugunu anladim 18 yasindaki birisi neden cinayet isler hemde iki cocuk bir anne yani anlayamiyorum...
ailesinin gözü aydin

sukurler olsun bulundu sabah 8 45 den berı aglırum o annesı kardeslerı nasıldır artık dusunuleım
o gokhanmıdır nedır onun oraya buraya pıslık atmasından saldırmasından bellıydı ama ıste oan ınsan nası dusunecegını sasırıyor
ınsan bu kadarmı gozu donmus olur
sapık ruhlu abı kardes muhakkak gokanında parmagı var ya tecavuz etmeye kalkıstılar ya bısey yaptılar
ıste besle kargayı oysun gozunu ısıne varana kadar dusunmus tahsın ınsanlık yapmıs
artık kımselere guvenmıyorum
zaten samımı komsum da yok ama daha gıtmek ıstemıyorum
bu laydan berı gunduz kapıların butun kılıtlerını kılıtleyerek oturuyorum
yazıklar olsun muebbet hapıs mukafaat bunlara sallandıracaksın o yavrulara kıyarken nasıl can cekıstıysse mınıcık bedenler o acıyı tattıra tattıra oldureceksın
Alllahım kotulere fırsat vermesın

canım yakalandı evet gözümüz aydı.n
Toplanan delillerle Okan olduğu anlaşılıor tabi itirafta etmiş sonunda.
Büyük ihtimalle Ali yide yüzleştirdiler tesbit için çünkü çocuk Aliyi takip etmiş falan.
Kesinleşince de açıklandı
Abi Gökhan ı da tutuklamışlar onu da götürmüşler adliyeye.şimdilik delilleri saklamak ve ifadeleri ile olayları saptırmak suçundan.tabii olayın altında gökhanla alakalı bişiler daha çıkacaktır muhakkak

ben artık etrafımda olup biten şeylere daha duyarlı ve dikkatli yaklaşıyorum bu programdan sonra..mesela karşı apartmanda 3. katın balkonunda 1 haftadır çamaşır ipinde tek bi eşofman duruyodu..kimse almıyodu içeri ..ne yağmur yedi 1 haftadır..daha önce olmazdı çamaşır öyle uzun süre balkonda..kafaya koydum ..dedimki..akşama kadar kimse almazsa onu içeri apartman yöneticisine söyliycektim ama almışlar ipten öğle saatlerinde..komşudan çığlık filan duyarsam da (allah etmesin) duyarsız olmam bu saatten sonra..bugün ona yarın bana allah korusun..kimse benim başıma gelmez demesin..

Cinayet sebebi adliyede açıklık kazancakmış..şimdilik sebebinin ne olduğu bilinmior.yarın açıklanır diye umuyorum

Hiç bir şekilde mazereti olamaz çok yazık o yavrulara ve o kızcağıza, zaten huzur görmemiş doğru dürüst yaşam görmemiş genç yaşta kaydı gitti çok yazık, çok günah...

Ama Okan akşam yakalanmış ve Müge'de 11 civarı açıklama yaptılar katil şudur diye ama habertürkte saat 10.30 olmadan açıklanmış kim olduğu... Biz boşu boşuna yarım saat heyecanlanıp gözyaşı dökmüşüz ben de çok ağladım kıyamam yaa...

ewet kesinlikle katılıyorum..
toplum olarak duyarlı olmalıyızherşeyi anormal bi durum gördügümüzde...
mutlaka polise haber vermeliyiz..
a.s

aaa habertürk neden vermişki ...evt heycanla bekledikk..:1shok:

kızlar yenı duydum tahsın bey çocuklarının cınayetını bıle görmuş ne buyuk acı ya ogluma sımsıkı sarıldım bırakamıyorum

kızlar tahsin bey nasıl görmüş cinayeti anlamadım bugün saat 10 dan sonra izleyemedim açıklarmısınız

Tahsin bey,cinayeti görmemiş.çocuklarının öldürüldükten sonraki o hallerini görmüş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…