• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Ümit bence bu kadın fuhuş yaptığını bu şekilde para kazandığını biliyodu..Adama karın fuhuş yapıyodu diyolar adamdaki sakinliğe bakkkkk....

geçen gece eşimle evimize çıkıyorduk önümüzde de beyaz renkli minibüs tipinde bir araç gidiyordu araç birden durdu ve içindende belki 20 tane genç atladı hemen trafiği durdurdular şehrin en işlek caddesinde ve oynamaya başladılar sonra anladımki arkadaşlarını askere yolcu ediyorlar tüylerim diken diken oldu ağladım güle güle git güle güle gel dedim ama malesef ki kardeşlerimiz işte böyle oynaya oynaya askere gidiyorlar ve bayrağa sarılı olarak geri geliyorlar mükafatmı bu şimdi

Vatan Onlara minnettardır...

Vatan Sağolsun....

Ümit bence bu kadın fuhuş yaptığını bu şekilde para kazandığını biliyodu..Adama karın fuhuş yapıyodu diyolar adamdaki sakinliğe bakkkkk....

bencede biliyordu

git nerden para bulursan bul diyomuş dilbere
dilber öyle diyordu gerçi onun laflarına ne kadar inanılırki

şimdi, bi cocuu gösteriolar ya dünden beri.neden daha önce söölemeişki?ılla olayın cıkmasınımı bekliomus?

gunlerce munevver ve muhammedin konusu oldu.sabahlari moral bozuklugu yasadigim icin tv acmaz oldum.dunyadan bi haber yasayanlar daha mutlu galiba.insan denen varlik dunyanin en merhametsiz hayvanimidir nedir.hayvanlar dogalari geregi aclik gidermek icin avlanirlar ekolojik dengeyi de saglarlar.insanlar ne icin boyle vahset dusunebiliyorlar.aklini beynini kullanmayanin ustune allah pislik yagdirir denir gercekten dogru.aklini kullanmayan bu insanlar pislik yagdiriyorlar baskalarinin canina kiyarak kendi ustlerine.nasil bir ceza bu insanlari akillandiracak?omur boyu hapis yatsalar ne olacak.oldurdukleri insanlarin ailelerinin verdigi vergilerle beslenecek,ekmek elden su golden yasayacaklar.sonrada kader mahkumuyuz diyecekler.hapishanelerin kotu sartlarindanda sikayet edecekler yuzlu yuzlu ..bu insanlari bos bos beslememek lazim gozetim altinda tutup en agir islerde calistirmak yediklerini hak ettirmek,yaptiklarinin cezasini ise yarayarak cektirmek lazim.tabii hapishanelerde yer kalmadi af cikartip bir cogunuda salivermezlerse.

bu işi yapanları o cocuga kıyan kimin parmagı varsa bunlar hepsini bi meydanda bırakacan halkın eline linç edip sonra onlarıda o tarlaya atıp böceklerin kusların falan yemesini beklicen allah nasıl biliyosa öyle yapsın bunları vicdansızlarrrrrr suuuu ümitede gıcık oluyom zaten

Bir anne nasıl bu kadar acımasız olabilir, kendi evladının canına kıyabilir hala inanamıyorum...
Ben bebeğime bir şey olacak diye 35 gün yataktan kalkmadım, 90 tane iğne vuruldum her yanım çürük içinde, hala bile wc ye gitmeye korkuyorum ya bebeğime bir şey olursa diye...Yüzünü dahi görmediğim yavruma birşey olacak diye aklım çıkıyor...
Bu kadın nasıl bir annedir...Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın...Ama bedelini bu dünyada da çeksin sürünsün...

Benim anlamadığım adam ne kadar sakin böyle bunlar bi şeymi içiyorlar nedir anlamadım evladın öldürülmüş sanki kümesteki tavuğu ölmüş gibi davranıyor ne yaman çelişki anlamadım gitti valla

Yaa kızlar yeni uyandım televizyonu açtım tüylerim diken diken oldu kahrolasıca dilber ve kırıkları öldürmüş çocuğu buradada hep diyoduk ya bu çocuk görmemesi gereken bişey mi gördü acaba diyoduk.Hele o kader bide hamile çeksinler hepsi cezalarını pislikler

Back