• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

yaa bir insan bu kadar mı cani bu kadarmı insanlıktan nasibini almamış olur
böylelerine bırak insan hayvan bile demek içimden gelmiyor
Allah kahretsin daha ne diye bilirim ki...

bugün evde olup ta programı izlemeyi o kadar çok isterdimki dün fırsat bulabildim izledim ama bugün çalışıyorum malesef bu arada herkese günaydın arkadaşlar

Müge Anlı son olarak 45 gün boyunca aradığı Muhammed Fırtına adlı çocuk ölü bulununca yıkıldı. Ertesi sabah canlı yayına doktor gözetimde çıkıp programı yapmaya başladı. Muhammed Fırtına ölü bulunmuştu ama Anlı işin peşini bırakmıyordu. Muhammed'i kim öldürmüştü?

Öğleden sonra ise korkunç haber Müge Anlı'ya ulaştığında ünlü sunucu hıçkırıklara boğularak sinir krizi geçirmeye başladı. Doktor kontrolüne alınan Müge Anlı, büyük bir yıkım yaşadı.

Müge Anlı, kendisi ile birlikte ölen çocuğunu arayan anne Dilber Fırtına ve sevgilisi Kemal E.'nin kendilerini cinsel ilişkiye girdikleri sırada gördüğü için küçük Muhammed'i döverek öldürdüklerini öğrenince fenalaştı.

Akşam ATV Ana Haber bültenin canlı yayın konuğu olan Müge Anlı olayı gözyaşlarına boğularak anlattı. ATV Ana Haberin yayınından sonra Müge Anlı tekrar fenalaştı ve yeniden doktor kontrolüne alındı.

Kaynak:hürriyetport

:çok üzgünüm:

Biz bile olayın bu kadar dışındayken mahvolduk, uykularımız kaçtı.
Müge Anlı üstelik o canilerle aynı ortamda bulundu, aynı havayı soludu, konuştu, sohbet etti, kızdı falan ama bu kadarını o bile tahmin etmemiştir, yada aklına gelse bile yok daha neler demiştir.
Çok zor bir durum, Allah kolaylık versin....

ayy inanamıyorum ben akşam olanları şimdi okudum dilbermi öldürmüşş ne pislik bi insanmış yaa burda bu kadar insan çocuk sahibi olmak için gözyaşı döküyolar ya rab hikmetinden sual olunmaz ama bölelerine çocukk.. off offf

çok kötü oldum yaaa

o yaratıkta ona insan demicem ben kimse kusura bakmasın ar namus vicdan denen bi
kavram kalmamış ki herşey beklenir ondan sürüm sürüm sürünsün mapus damlarında umarım çöpteki bi dilim ekmeye muhtaç kalır umarım ağzında diş bırakmazlar onun

bi iki kişi telefonla bağlanıp evleri çok pis kokuyo filan demişti baba da kızmıştı evde koku filan yok die nerden çıktıki çocuk

insanın evladı kaybolsa makyaj yapmakmı gelir aklına zaten hiç inandırıcı gelmiyordu ama öldürmüş olabileceği hiç aklıma gelmedi hep çocuk yaşıyo onlarda nerde olduğunu bildikleri için öyle davranıyolar zannettim ama yuuuhhh yani insan nasıl kıyar evladına ve okadarda rahat olur insafsızlar okadar sinirlendimki şu dilbere elime verseler paralarım pis adiiii

dilber kızım sen şimdi bittin asıl hapse girdiğinde senin muhammete yaptığının bin katını yaparlar sana inşaallah sürüm sürüm sürün oralarda zaten allahım vermiş senin belanıııı!!!!

ne kadar kendini bilmez insanlar kendi zevkleri için günahsız bir yavrunun hayatı gitti ve biz bide çocuğumuz olsun diye çırpınırken böyle haberlerin çıkması psikolojimi alt üst ediyor resmen kocasıda bu şeytanı korucam diye şekilden şekile giriyordu görsün şimdi

Back