Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Yanlız Hurdacıda ısrarla Dülber belediyeden değil şu yoldan geldi yalan söylüyor demişti.Bunlar mahallecemi kafayı yemişti acaba?

peeeesssss vallahi peeeeesssss.... düşündükçe cinlerim tepeme çıkıyor ....peki şimdi o küçük kız ne olacak? umarım devlet sahip çıkarda yavrucak bari kurtulur bu çirkefliğin içinden....

Yanlız Hurdacıda ısrarla Dülber belediyeden değil şu yoldan geldi yalan söylüyor demişti.Bunlar mahallecemi kafayı yemişti acaba?

belkide biz dilberin üstüne atalım suçu bizi karıştırmasın diye hep dilberi suçladılar..nasıl olsa dilber bir yalan bulurdu

kizlar mynete bi haber gördüm simdi dogru mu yasak ask kurbani yaziyor ya gercekten dogru mu

bi de mügenin annesi bu adi kadına acımışta hep aynı seyi giymesin diye şu üstündeki body'i almıştı..ayakta uyuttular alemi...

sana yazıklar olsun dılber senın ALLAH b.......v.... bu dunyadada ötekı dunyadada huzur bulamıya
sın

tüüüüüü..... allahtan korkmaz kuldan utanmaz rezil k.....
.................................................................................
.................................................................................
................................................................................

dedigim gibi gördü kesin buda öldürdü dedimde ama yinede bu kadr rahat olmasindan kesin yasiyor gibi düsünüyordum ya o kader e sinana ne dersin ya surata bak..Allah hicbirseyin sakli kalmasina izin vermiyor iste,evlerinin dibine koydular bulmanayacak sandilar ama cok kötü oldm ya inanmiorm ya bu anne degil diyordukta ay fena oldm ya

ayyy inanmıyorum mynette haberi okuyunca şok oldum yazık ya yazık sen nasıl bi kadınsın nasıl bir annesin ya diğcek hiçbirşey bulamıyorum sana yazıklar olsun
yazık olan küçücük bi çocuğa oldu ya
bide sırıtıyordun makyaj yapıp çıkıyordun oraya
Allah sana evlat nasip etmiş sen onun kıymetini bilemedin
birsüsrü insan evlat hasreti çekerken sen çocuğunu öldürdün
ayyy acayip sinirlendimmm

Allah korkusundan uzak annelikten uzak hatta insanlıktan uzak bu insanları asıcaksın bunlar başka türlü temizlenmez bugün bu
yarın başka dilberler çıkar..
tecavüzcü ve bu tür katilleri
asıcaksın millette rahat edecek ...

polis sorguya bastan cekmeliydi bu kadin taaa bastan yalan konustugu belliydi,
celiskili ifadeleri coktu
Allah belasini versin

insallah cezaevinde sislerler ölüm haberini en kisa zamanda aliriz
gebersin nasil kiydin sabiye

kimbilir nasil öldürdü bogarak öldürmüstür,

peki niye yapmis acaba cocuk gördü babasina söler diye felanmi

bu kadin cok kahbeymis
ayy sinirledim icim yaniyor yavruya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…