yaa bu kader hamile ama bunun kocası nerde CADIARZU
onun kocası yoktu sanırsam.
evet hamile ama ne bilem orası randevu evimiydi neydi artıkkötükedihüso
ayy evet yaaaaaaa..o kızda kimden hamile kaldı ise..hiçbirinin yolu yol değil ki..dilberin o evde neden buluştuğuna şaşmamak lazım:)
aaaa :1shok:kocasız hamilee:1shok:
yaa bide 18 yaşındaymış o hürriyetin habernde öyle yazıyodu yaşı vayy beee şok oldumm:1shok:
bende düşünüp duruyodum diyodum heralde bu kız hep babasında olduğuna göre kocası çok çalışıyo demek ki o da oraya gidiyo heralde diyodum
ya benim anlamadığım bişi var..ümit herşeyi biliyordu herhalde yani dilberin aşnalarını fişnalarını
ee neden oo zaman çocuk gördü ,söylemesin öldürelim oldu..yada ümite değilde başkalarına der diyemi korktular
aaaa :1shok:kocasız hamilee:1shok:
yaa bide 18 yaşındaymış o hürriyetin habernde öyle yazıyodu yaşı vayy beee şok oldumm:1shok:
bende düşünüp duruyodum diyodum heralde bu kız hep babasında olduğuna göre kocası çok çalışıyo demek ki o da oraya gidiyo heralde diyodum
haber aynen şöyle;
Genç kadın ifadesinde komşuları Sinan G.'nin evinde sevgilisi Kemal E ile ilişkiye girdikleri sırada Muhammed'in kendilerini gördüğünü söyledi. Küçük çocuğu gördüklerini anlatmaması için korkutmak istediklerini ve dövdüklerini anlatan anne Yıldırım Muhammed'in düşerek başını yere çarptığını ve bu sırada öldüğünü ileri sürdü. Daha sonra cesedi Sinan G.'nin imam nikahlı eşi Fadime S.'nin çocukları Kader ve Kadir ile birlikte boş araziye attıklarını itiraf etti. Bunun üzerine polis müteahhit Kemal E. ile televizyon programlarına da katılıp Muhammed'in kaybolması ile ilgili konuşan Sinan G. (34), Fadime S. (38) Kader S. (18) ve Kadir S.'yi (16) gözaltına aldı. Zanlıların sorgusu sürüyor.
haber aynen şöyle;
Genç kadın ifadesinde komşuları Sinan G.'nin evinde sevgilisi Kemal E ile ilişkiye girdikleri sırada Muhammed'in kendilerini gördüğünü söyledi. Küçük çocuğu gördüklerini anlatmaması için korkutmak istediklerini ve dövdüklerini anlatan anne Yıldırım Muhammed'in düşerek başını yere çarptığını ve bu sırada öldüğünü ileri sürdü. Daha sonra cesedi Sinan G.'nin imam nikahlı eşi Fadime S.'nin çocukları Kader ve Kadir ile birlikte boş araziye attıklarını itiraf etti. Bunun üzerine polis müteahhit Kemal E. ile televizyon programlarına da katılıp Muhammed'in kaybolması ile ilgili konuşan Sinan G. (34), Fadime S. (38) Kader S. (18) ve Kadir S.'yi (16) gözaltına aldı. Zanlıların sorgusu sürüyor.
Kesinlikle dava sonunda gidiceği cezaevini öğrenmem lazım benim..ordaki koğuşa mektup yollıycam çünkü..taktım bunu kafaya!!!!! çorbada benimde tuzum olsun....!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?