• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Kemal ın verdıgı parayı neden kazı kazandan aldım dedıgı cıktı işte ahh ahh...

o evde o iş süreklı oluyordu demek ki...

20 lıra karsılıgında yaptı dılber,10 fadımeye patrona 10 dılbere tabı...

kocasınada kazı kazandan aldım dıyo...

allahım o 19 yaşında kız vardı yaa kocasını öldürtmüşte katilini aramaya çıkmıştı yanii o bile dilberin yanında foss kaldı yaa inanamıyorum hala yaa
allahım herkesi korusun böyle insanlardan
böyle durup durup onun yalan söylediği sahneler aklıma geliyo
ben bugün emniyetin oraya bakındım hep kim getiriliyo kim götürülüyo diye ama hiç bişey göremedim yaa

allahım o 19 yaşında kız vardı yaa kocasını öldürtmüşte katilini aramaya çıkmıştı yanii o bile dilberin yanında foss kaldı yaa inanamıyorum hala yaa
allahım herkesi korusun böyle insanlardan
böyle durup durup onun yalan söylediği sahneler aklıma geliyo
ben bugün emniyetin oraya bakındım hep kim getiriliyo kim götürülüyo diye ama hiç bişey göremedim yaa

çorlu ilçe emnıyetın orada mı oturuyorsun sen canım?

bi 10 lira içinmi gitti yavrucak,yazık çok yazık.allah o o.......yu da,kocası olacak o p........gide bildiği gibi yapsın inşallah...

ne olursa olsun olan çocuklara oluyor bu anne babayla yaşasaydı zaten çocuğun sonu yine kötü olurdu annesi yüzünden ya katil olurdu yada evden kaçardı yada madde bağımlısı olurdu oda topluma faydalı olamazdı ama komşuları yada akrbaları şikayet etselerdi devlet alsaydı çocuğu sosyal hizmetler çocuğun kaderi farklı olabilirdi yazık oldu masum yavruya

arkadaşlar hangi haber sitesinde yer alıyor bu olay ayrıntılı okumak istiyorum.hürriyete baktım ama yok

keşke izlemez olaydım o kadar
canım acıdıki benim
bu olayda en çokta muhammed olayında
inşallah hapishanede dilberi şişlerler
o minicik bebeğin çektiğini aynısını onada çektirirler
hemen öldürmezler ama o yavrumun bütün çektiği acıyı taaaaaaa
iliklerinde hisseder ömrünün sonuna kadar ve o ölüm acısını çekerken çoooooook uzuuun yıllar yaşar ölmek ona bir mükafatmış gibi gelmeye başlar or.......u..inşallah
kalbim

birde şunu belirtmek isterim anne baba olan aileler şimdiki zamanda bebeklerini ulturason görüntülerini bile saklıyolar çocuğun bir tane resmi yok ellerinde kameralı telefon var resim çekemiyolar çocuklarına çocuktan bir hatıra resim bile kalmadı yazıklar olsun böyle anneye bile demek gelmiyor çünkü annelik çok kutsal herkes anne olamaz demmekki dilber gibiler anneliğe layık değiller

ilknur cinayetindede 5 lira için öldürmüştü katil 3 kişiyi..buradada 10 lira meğer 10 liraya neler yapılıyormuş...

atv haber verecek birazdan .müge konuşacak ,cinayeti anlatacak

şerefsiz pislikler allah aynısını size yaşatsın,size yakıştıracak sıfat bulamıyorum..

ben şu hurdacının oğluna da üzüldüm. kimbilir o nelere şahit oldu. madde bağımlılığı onun suçumuydu acaba. bi de bu gencecik yaşında belki zorla suça ortak ettiler. şimdi cezaevinde yaşayamadığı gençliği tamamen gidecek.
ne iğrenç yaşamlar var.

Back