Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ßende okudum şimdi sabah gazetesinde kızlar çok üzücü bi durum nasıl bi anne bu nasıl:1no2:

Atv yi bende actım izliyoruz annemle

Adi kadın ne kadar aşağılıkmış :S

Buda sabah gazetesindeki haber ;

Çorlu'da 45 gündür kayıp olan ve önceki gün bir tarlada cesedi bulunan 6 yaşındaki Muhammed'in annesi ve sevgilisini ilişkiye girerken gördüğü, bu yüzden dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayetle ilgili anne ve müteahhidin de aralarında olduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Çorlu Nusratiye Mahallesi Kumluca Mevkii'ndeki önceki gün öğlen saatlerinde tarlasında çocuk cesedi bulan vatandaş durumu polise bildirdi. Tarlada inceleme yapan Çorlu polisi ve Cumhuriyet Savcısı, çürümeye başlayan cesedin 5 - 6 yaşlarında bir erkek çocuğuna ait olduğunu tespit etti.

Küçük çocuğun cesedi Çorlu Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Cesedin 45 gün önce Çorlu'da kaybolan ve ulusal televizyon kanallarına haber olan Muhammed Fırtına'ya ait olabileceği ihtimali üzerinde duran polis anne Dilber ve baba Ümit Fırtına'ya haber verdi. Çocuklarının kaybolması ile ilgili bir televizyon kanalına katılmak için İstanbul'da olan çiftin olay yerine gelmesi istendi. Akşam saatlerinde kente gelen anne Yıldırım, Muhammed'i kıyafetleri ve ayakkabısından teşhis etti. Muhammed'in cinayete kurban gittiğinden şüphelenen polis anne ve babanın ifadelerine başvurdu.

Genç kadın ifadesinde komşuları Sinan G.'nin evinde sevgilisi Kemal E ile ilişkiye girdikleri sırada Muhammed'in kendilerini gördüğünü söyledi. Küçük çocuğu gördüklerini anlatmaması için korkutmak istediklerini ve dövdüklerini anlatan anne Yıldırım Muhammed'in düşerek başını yere çarptığını ve bu sırada öldüğünü ileri sürdü. Daha sonra cesedi Sinan G.'nin imam nikahlı eşi Fadime S.'nin çocukları Kader ve Kadir ile birlikte boş araziye attıklarını itiraf etti. Bunun üzerine polis müteahhit Kemal E. ile televizyon programlarına da katılıp Muhammed'in kaybolması ile ilgili konuşan Sinan G. (34), Fadime S. (38) Kader S. (18) ve Kadir S.'yi (16) gözaltına aldı. Zanlıların sorgusu sürüyor.

bende bekliyorum vereceklermi acaba,nasıl kandırdı bir aydırdır bizi nasıl çıktı televizyonlara bu nasıl bir vicdan bunlar insan olamaz ya,arif hocanın dediği gibi şeytan kötüyse eğer bunlar şeytandan da kötü...

ona ne üzülüyon be canım işine gelmiş onunda demek ki
yoksa gidemezmiydi karakola benim annem babam böyle diyemezmiydi
fuhuş esnasında bastırır insan evi valla cahil desem ne cahili her bi halta çalışıyo kafaları

çok kötü oldum ya bir anne bunu nasıl yapabilir böyle insanları ne yapmalı ya ülkemiz ne hale geldi Allah akıl fikir versin bunlara ufacık bebekten ne istedin be kadın çok üzgünüm

gerçek ortaya çıktığı zaman herkes benden özür dileyecek diye azarlamıştı yusufun ablasını....

Allah bizi çoluğumuzu çoğumuzu dilberlerden korusun.

Kızlar kafamda bazı sorular oluştu işyerinde KK yasak olduğu için eve gelince sizlerlede paylaşmak istedim.
1- Muhammeti gördük diyenler kimdi (otobüs şoförü, muavin, o konuşan bayanlar)
2- Baştan beri hepimiz Dilberden şüphelendik Polis neden itiraf ettiremedi.
3- Madem hurdacının kızı ve eşide olayın içindeyse neden Dilber yapmıştır deyip durdular.
4- Kimseye anlatmasın diye öldürmüşler ki zaten herkes herşeyi biliyormuş neden korktular.Ümitin hiçbirşey umrunda değil zaten eşi onun huyunu bilmiyormuydu ki söylemesin diye çocuğun öldürülmesine göz yumdu.
5- Babaanne çocuk bulunmuş dayısının yanındaymış diye niye bakkalda konuşmuş
Daha birsürü soru var aklıma geldikçe çıldırıyorum.

mltm87 canım, kimbilir küçükken ne dayaklar yedi. belki maddeye aile alıştırdı. onu demek istiyorum.

allahım ınanın sok oldummm bu haber dogrumu gercekten eger dogruysa ne yerden bıtme zıllıymıs yaaa kocasınkı yetmemıssss elın herıflkerıyle dusup kalkmıs asıfteee baska soz dyemıyorum ona ALLAH BIN BIR DEFA BELASINI versın ınsallah hapıslerde dayaklar ıcnde olur ogluna yaptıgı gıbı

bir bayan aramıştı programı güvenilir bir kaynaktan öğrendim 20 milyara satmışlar çocuğu demişti..

yazıklar olsun dilber sana budunya sana dar olsun zaten sen cehennem ateşinde yanacaksınnn
sinirim bozouldu ya şekerim yukseldiii dilber salağın yüzündeeee allah seni kayrelesinnnn:)

kader hamilemiymiş bunu bilmiyrdum

mltm87 canım, kimbilir küçükken ne dayaklar yedi. belki maddeye aile alıştırdı. onu demek istiyorum.

kardalina annadım canım demek istediğini ama o da istemiş demek bu hayatı
bak küçücük muhammed bile bunların yannış olduğunu biliyormuş demek ve birilerine söylücek diye öldürülmüş muhammed baş kaldırmış bu olanlara demek ki ama diğeri kabullenmiş razı gelmiş
hem 17 yaşında çocuk küçükken akıl edemese şimdilerde akıl edip aa bu yanlış deyip polise gidebilirdi
onun da işine gelmiş işte hele kaderi düşündükçe deli olucam yaa pis şeyler

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa neler olmuş böyle...hepside olayın içindeymiş..ama sinan sen hep yalan söylüyorsun vsvs diyip duruyordu..onun haberi yokmuydu..kaderde suçladı dilberi..
yaa madem bir halt yiyecek gidin otele,yada o adamın evine gitsinler..elalemin evinde ne işleri varmış?onlarda yoksa para falan mı alıyorduki izin vermişler
ayy ben dedim birkaç sayfa önce..kemalle birlikte olmuştur,görmüştür çocuk diye..ama diğerinin işin içinde olacağı aklıma gelmedi..
ya madem bu üümit her bir haltı biliyordu bunlar neden korktu söyleyecekler diye
vayyyyyyyyy bee

Okuyup durdum butun yazilanlari...Kalbim SIKISti artik..Nasil yapmislar bunu yaaa..Hep hani olabilir dendide hiç konduramadik ama olum haberi zaten uzdu hepimizi ama annesinin tarafindan oldurulmesi dahada kahrediyor insani...Onca gun kandirildigimizda yanimiza kar kaldi....Diyicek bisi bulamiyorum ben artik gercekten fena oldum okudukca....

NAsil oturdun be kadin orda bile bile.....!!! Aklim almiyor...

canım benim yaa
yavrum
çok üzüldüm çok
programı hiç izlemedim ama yazdıklarınızla öğrendim öğrendikçe şok oldum
bunlar insan olamazzzz
yazıklar olsun((((((((
inşallah hapishanede icabına bakarlar

ne demek bu yaa

Yarınn n butun soruların cvplarıı buluncakk ve kahrolasıca kadını ınsallahhhh cezaveınde hıslayacakalrrr dusman cocuk katılııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…