Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

celalettin beyin eli cebin de kasıla kasıla çıkması bi garipti :))
olayı çözmüş olmanın havasını atıyodu sanırsam :)))

Ben daha çok müdürümüzün ağzının niçine bakıyordum ne diyecek diye.
Ellerinin nerde olduğunu görmedim hiç.
Böyle bir anda bile eleştri yapacak bişey bulmak, bence garip olan bu....
Türk polis teşkilatına milyonlarca teşekkürler...

Acaba o binadan çıkan çarşaflı iri yarı şahıs o muydu?
Belki de cinayetten sonra binadan çıktığının görülmemesinin nedeni bu..Önce alt daireye Gökhanın evine girior ve sonra delilleri yok ederek çarşafı da giyip çıkıor!!

Ama sebep ne!

muge anlı gökhan saptırmak ıstedı gıbu geldı ogun olayı sımdı onu duşunuyorum dedı bılıyormuydu gökhan acaba dıyo

katılıyorum,size. çok haklısınız...........

anneyle kardeşi çöktü bekliyor ya allahım sen sabır ver kimseye de yaşatma yarabbim böyle bir acıyı.

aynen canım hercümlene bende katılıyorum...

Acaba o binadan çıkan çarşaflı iri yarı şahıs o muydu?
Belki de cinayetten sonra binadan çıktığının görülmemesinin nedeni bu..Önce alt daireye Gökhanın evine girior ve sonra delilleri yok ederek çarşafı da giyip çıkıor!!

Ama sebep ne!

olabilir aslında iri olduğunu söyeli tahsin

katil nasıl da gülüyordu gördünüzmü kızlar çıkarken allhım ya.son nefesini verdiren insan o anne varya allhım sabır versin.inşallah lan davası falan başlamaz

Gökhanda sorgudaymış,delilleri yok etmekten diyorlar ama azmettiriyor da olabilir bence

Allah bu çocuğu bildiği gibi yapsın! Nasıl sırıtıo pis piss Allah seni bildiği gibi yapsın.çocuğun bakışlarını gördünüz mü kanım donduuuu yaa

olayı çözmenin rahatlıgıyla beraber bi heycan var celalettin cerrehta mügeye teşekkürü atlamadı.....

evet yüzünde tebessüm varrrr allahım yarabbim ya anne delirdi götürün beni dio ben o annesinin yerinde olsam yaşayamazdım anne çok güçlüymüş

X