Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım yakın sayılır
yani aslında şöyle tarla yerleşim yerine evlerin bulunduğu yere biraz mesafeli ama o tarlanın en yakın olduğu yer onların bulunduğu mahalle
sahi nasıl bulunmuş...detayları okuyamadım çok gerildim üzüldüm başıma ağrı girdi...
zaten münevverin canlı canlı boğazı kesildiğini öğrendiğimden beri hiç iyi değilim...
anladım. yani çocuk kendisi kaybolmuş olsa bile hemen bulunacak yakınlıktaymış.
Nerden duydunuz ki muhammedin öldürüldüğünü bugün programda mı söylediler :uhm:
Nerden duydunuz ki muhammedin öldürüldüğünü bugün programda mı söylediler :uhm:
Çok üzgünüm,çok sinirliyim,çok doluyum ben de..Günlerdir deli divane olarak ''acaba bugün bulundu haberi çıkar mı? diye hep izledim..
Çıka çıka ölüm haberi çıktı,daha boyu sandalyeye bile ulaşmayan yavrumun..
Şimdi bu anne ve baba diye adlandırılan paçavraları,insan olmayanları,Allah'tan korkmaz,kuldan utanmazları ne yapmalı?
Ha? Soruyorum sizlere ne yapmalı?
Ne yapılır da bu el kadar sübyan geri gelir? Bunlarda ki de ciğer mi beeee !!! Peeeehhh..Allah sizi bildiği gibi yapsın,koca Türkiye de yer yurt tutmayın..
Derhal o kız bebek de ellerinden alınmalı hem de acilen..O yavrunun sonu da Muhammediminkinden farklı olmayacak..Ama bir yıl sonra ama üç yıl sonra...Sonuç aynı..
Söyleyecek,içimde ki nefreti kusacak,aktaracak kelimeleri bulamıyorum,seçemiyorum..Çocuklar söz konusu olunca ağzım kilit vurulmasın,yüreğimdekini söyleyim diyorum ama ben yine her zaman ki gibi en başta o ana baba müsvetlisini sonrasında bu olayda zırnık parmağı bulunan herkesi Allah'a havale ediyorum..
Allah sizin gibi anne babanın gani gani belasını versin emi!!!!!
Sizi bana sunsalar,on parmağımda ki on tırnağım ile sizi doğup doğacağınıza pişman ederim..Annelik nedir? her tırnak darbesinde ne olduğunu ezberletirdim...
Çocuk ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın, ailenin elinde ki diğer çocuğu alması için hemen çalışmaları başlatması gerektiğini düşünüyorum..
bir önceki sf yi okudum simdi,inanamiyorum,soktayim suanda,ne zaman aciklandi yaaa,kim yapmis bellimi yapan acaba.