• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

evet canım yakın sayılır
yani aslında şöyle tarla yerleşim yerine evlerin bulunduğu yere biraz mesafeli ama o tarlanın en yakın olduğu yer onların bulunduğu mahalle

sahi nasıl bulunmuş...detayları okuyamadım çok gerildim üzüldüm başıma ağrı girdi...

zaten münevverin canlı canlı boğazı kesildiğini öğrendiğimden beri hiç iyi değilim...

sahi nasıl bulunmuş...detayları okuyamadım çok gerildim üzüldüm başıma ağrı girdi...

zaten münevverin canlı canlı boğazı kesildiğini öğrendiğimden beri hiç iyi değilim...

tarla sahibi adam tarlasını ziyarete gitmiş bi dolaşmaya o zaman görmüş kemikleri
bende açıkçası netten okuduğum kadarıyla biliyorum ama elbet tüm çorluyu sarar detaylar o zaman tam olarak öğrenirsem yazarım

uykum kaçtı kızlar yaaa... deli gönlüm diyor: atla uçağa git istanbula dilberle ümitin yakasına yapış allah ne verdiyse:oklava::oklava::oklava:çok sinirliyim kızlar yaaa...

ben hala şoktayım!
hala üzerimden atamadım o şok halini!
ikidebir durup dururken çocuk ölmüş yaaa diyorum..
eşimde çok etkilenmişsin diyor...
münkünmü etkilenmemek?

anladım. yani çocuk kendisi kaybolmuş olsa bile hemen bulunacak yakınlıktaymış.

yanii kore mahallesine gittim bağlara gittim diye marifetmiş gibi anlattı yaa lütfetmişte gitmiş hanfendi ee şurdaki ilerdeki tarlalıklara da gideyim bi bakayım belki çocuk orda bi yere düşmüştür bacağına bişey olmuş kalmıştır diye düşünür heralde insan bi

yaa bi de müge anlı demişti başlarda her yere bakılmış hani kuyu var mı çukur bi yer var mı olurda çocuk düşer diye ama kuyu fln yokmuş demişti ee bakıldıysa:uhm:muhakkak belkide o tarlalıklara da bakıldı

yarın programa çıkmazlar bence bi kaç gün sonra göz boyamaya oğlumuzun katilini arıyoruz diye çıkarlar belki

bırılerı tarafından oldurulmusse ben hurdacının oglundan suphelendım madde bagımlısıymıs cocuk MEVLAM boyle anne babanın cezasını versın

bence de tarla içleri araştırılmıştır polisler tarafından. oraya yeni konmuş olabilir muhammedin cesedi.

Çok üzgünüm,çok sinirliyim,çok doluyum ben de..Günlerdir deli divane olarak ''acaba bugün bulundu haberi çıkar mı? diye hep izledim..

Çıka çıka ölüm haberi çıktı,daha boyu sandalyeye bile ulaşmayan yavrumun..

Şimdi bu anne ve baba diye adlandırılan paçavraları,insan olmayanları,Allah'tan korkmaz,kuldan utanmazları ne yapmalı?

Ha? Soruyorum sizlere ne yapmalı?
Ne yapılır da bu el kadar sübyan geri gelir? Bunlarda ki de ciğer mi beeee !!! Peeeehhh..Allah sizi bildiği gibi yapsın,koca Türkiye de yer yurt tutmayın..
Derhal o kız bebek de ellerinden alınmalı hem de acilen..O yavrunun sonu da Muhammediminkinden farklı olmayacak..Ama bir yıl sonra ama üç yıl sonra...Sonuç aynı..

Söyleyecek,içimde ki nefreti kusacak,aktaracak kelimeleri bulamıyorum,seçemiyorum..Çocuklar söz konusu olunca ağzıma kilit vurulmasın,yüreğimdekini söyleyim diyorum ama ben yine her zaman ki gibi en başta o ana baba müsvetlisini sonrasında bu olayda zırnık parmağı bulunan herkesi Allah'a havale ediyorum..

Allah sizin gibi anne babanın gani gani belasını versin emi!!!!!
Sizi bana sunsalar,on parmağımda ki on tırnağım ile sizi doğup doğacağınıza pişman ederim..Annelik nedir? her tırnak darbesinde ne olduğunu ezberletirdim...:kızgın:

Çocuk ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın, ailenin elinde ki diğer çocuğu alması için hemen çalışmaları başlatması gerektiğini düşünüyorum..

Çok üzgünüm,çok sinirliyim,çok doluyum ben de..Günlerdir deli divane olarak ''acaba bugün bulundu haberi çıkar mı? diye hep izledim..

Çıka çıka ölüm haberi çıktı,daha boyu sandalyeye bile ulaşmayan yavrumun..

Şimdi bu anne ve baba diye adlandırılan paçavraları,insan olmayanları,Allah'tan korkmaz,kuldan utanmazları ne yapmalı?

Ha? Soruyorum sizlere ne yapmalı?
Ne yapılır da bu el kadar sübyan geri gelir? Bunlarda ki de ciğer mi beeee !!! Peeeehhh..Allah sizi bildiği gibi yapsın,koca Türkiye de yer yurt tutmayın..
Derhal o kız bebek de ellerinden alınmalı hem de acilen..O yavrunun sonu da Muhammediminkinden farklı olmayacak..Ama bir yıl sonra ama üç yıl sonra...Sonuç aynı..

Söyleyecek,içimde ki nefreti kusacak,aktaracak kelimeleri bulamıyorum,seçemiyorum..Çocuklar söz konusu olunca ağzım kilit vurulmasın,yüreğimdekini söyleyim diyorum ama ben yine her zaman ki gibi en başta o ana baba müsvetlisini sonrasında bu olayda zırnık parmağı bulunan herkesi Allah'a havale ediyorum..

Allah sizin gibi anne babanın gani gani belasını versin emi!!!!!
Sizi bana sunsalar,on parmağımda ki on tırnağım ile sizi doğup doğacağınıza pişman ederim..Annelik nedir? her tırnak darbesinde ne olduğunu ezberletirdim...:kızgın:

Çocuk ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın, ailenin elinde ki diğer çocuğu alması için hemen çalışmaları başlatması gerektiğini düşünüyorum..

sevgili Uzman çocuk ihmal ve istismarının bam telin olduğunu çok iyi biliyorum...

ve çok haklısın devlet bu duruma gecikmeli olarak da olsa derhal el koymalı diğer yavrucağı bu canavarların elinden almalı...

ölmüs mü muhammet öyleyse, ki insaallah degildir cok üzülürüm.günlerdir anne ve babanin rahatligi sinirlerimi bozmustu izlemedim o yüzden.

bir önceki sf yi okudum simdi,inanamiyorum,soktayim suanda,ne zaman aciklandi yaaa,kim yapmis bellimi yapan acaba.

yok canm henüz belli degil degilde anne ve babasi öldürmesede bence katil bu kadr sorumsuz insanlar ancak akillari seye basiyor kadin kendinin kirli camasirlari cikmasin diye herseyi sakladi cünkü kendini cocugundan cok seviyor türkiye nereye gidiyor anlamiyorum haberlerde,nette hergün bir cinayet hergün cocuk istismari anlamiyorum ne oldu bize...dilber bugün babaanneye atilinca suc rahatladi yüzü gülüyordu..mügenin röpartajinda ümit satmis olabilir diyordu ama bunlar can ciger kuzu sarmasi yine normalde böyle mi olur bir kadin kocasindan süphelenecek ayni catida kalacak,bir koca karisi baska erkeklerle birlikte oldugunu duyacak böyle oturacak(dogru olup olmadigini bilmiyorm ama ümitin arkdasi dedi)bir kadinin ne yaptigini kimden para aldigini cebindeki parayi kocasinin arkadasi bilecek adam böyle oturacak bunlara inanmiyorum bu olay kapandi diye seviniyorlardir Allah belalarini versin yatacak yerleri olmaz insallah

bak canim bu haberi buldum.demek ki ölmüs,inanmiyorum,hep birgün bulunacak diyordum,olan yavruya oldu.inan yüregim cok yandi.haklisin,tr.cok karisik,hergün bir olay.akla hayale gelmiyecek olaylar oluyor.inan herseyden herkesten korkar olduk.Allah sonumuzu hayr etsin.

TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde, buğday tarlasında bir çocuk cesedi bulundu. Tamamen çürüyen cesedin 1.5 ay önce kaybolan 6 yaşındaki Muhammed Fırtına’ya ait olduğu belirlendi.

Nusretiye Mahallesi yakınlarındaki buğday tarlasını dolaşmaya giden O.P. tamamen çürümüş ve kemikleri kalmış bir çocuk cesedi gördü. Tarla sahibinin ihbarı üzerine olay yerine gelen Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarlada bulunan cesede ait kemikler ile eşyalarını delil torbasına koyarak incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bulunan cesedin, Nusretiye Mahallesi’nde oturan Ümit ve Dilber Fırtına çiftinin 1.5 ay önce kaybolan oğulları 6 yaşındaki Muhammed’e ait olup olmadığını belirlemek için harekete geçti. Bir televizyon programına katılmak üzere İstanbul’a giden çifte haber veren ekipler, bulunan eşyaların çocuklarına ait olup olmadığını belirlemeleri için Çorlu’ya gelmelerini istedi. Çorlu’ya gelen çift, olay yerinde bulunan giysilerin oğullara Muhammed Fırtına’ya ait olduğunu belirledi.

benım 1 aydır tanıdıgım dılber o gun cocugunun ne gıydıgını bıle bılmıdurr ne sorumsuz aıle hadı bakalım sımdıde enerjı ıcecegı ıcınde neselenın .( dılber hanım enerjı ıecegı ıcmıste ondan bugun cok neselıymıs) nalet sey

Dilber eger succuzsa bile oyle anne yerin dibine batsinnn,,,sinsi yilann
Umitt denen serefsiz babada yerin dibine batsin...sahtekarr,duzenbazz
Babanne ve dedeleride yerin dibine batsin...zamaninda sahip cikmadiklari icin,yalakalarrr
Allahim butun arkadaslarimda gorsun okusun amin desinlerr
Boyle insanlara evlat nasip etme yarabbimmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Milyonlarca cocugum olsun diye yalvaranlarr,ici evlat hasretiyle yanip tutusanlara nasip eyle yarabbimmm:Saruboceq::Saruboceq:

Back