• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

sımdı burdan duydum kıslar elım ayagım tıtrıo ne dıyrcrgımı bılmıorum gozyaslarıma hakım olamıorum bende bı anneyım 13 yasında oglum war allah benım omrumden alıp onun omrune katsın yawrularımızın acısını bıze gostermesın ayyy ck kotu oldum yha bı an ıcın muhammetın annesı gıbı hıssettım kendımı ahhh dılber ahhh rabbım senı nası bılıosa oyle yapsın

kesın çocuk duştu flan kaza sonucu oldu, bunlarda ustu kapancak sandı. zaten başından bellıydı, çocugun kaybolması ıle ılgılı herkese farklı bırşey söylemiş. beledıyeye gıdıyorum dıye gıttı gömdu çocugu. ben başından sattı sandım ama sağken dedı o an anladım. umarım ben yanılırım, umarım bu kadın suçsuzdur, yoksa ona lanet olsun, binlerce kez lanet olsun.

ayy off yha okudum netten haberı we haber uzerıne yapılan yorumları kkdan farklı deıl asagı yukarı yazılanlar ebeweynlerın hakkında muhammet yawrum daa ck kucuk melaıke yattıgı yerde huzurlu olsun dualarım onun ıcın ckkk uzgunum ckkkkksenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

mynetin haberinde kemikler tarlaya sacilmis diye acaba nasi sacilir acaba köpek filan mi oynadi kemiklerle yoksa oraya tasinirken mi oldu insallah cikar katili eger aileden biri yaptiysa rahat yüzü görmesin bu kadar milleti kandirdilar.

dilber veya ümit muhammedi döverken kaza ile ya da dilber ve ya ümit sinir krizi anında öldürdü...ve ortak karar vererek birlikte gömdüler....

ilk günden beri aynı şeyi düşünüyorum:delphin:

kimse hatırlamıyormu bugün dilber bir mahalle adı verdi ben oralara baktım aradım muhammedi falan dedi..

kore mahallesi dedi canım romanların yaşadığı mahalle çok tehlikeli bi mahalledir
ordan arabalar bile çok hızlı geçiyor korkudan
dilber de ben kore mahallesine bile gittim de baktım dedi
yanii fedakarlık yapmış hanfendi onu belirtmeye çalıştı kore mahallesine gittim derken
bide bağlar dedi ama bağlarda kötü bişey yok zaten sadece uzak onların oturduğu yere ordada uzak yerlerde de aradım demeye getirdi heralde Çok üzgünüm çoook

haberı okudum uykum kactı off yha offf ben bu dılber ıle umıte ne dıyım artık su an ne yapıolar acaba ??

dilber veya ümit muhammedi döverken kaza ile ya da dilber ve ya ümit sinir krizi anında öldürdü...ve ortak karar vererek birlikte gömdüler....

ilk günden beri aynı şeyi düşünüyorum:delphin:

bende kesinlikle öyle düşünüyorum
öldürdüler çocuğu :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

muhammed nasılda babasına benziyor .. benden değil diye nasıl iddia etmiş bence o çocuklar aslında ikisindede değil..ruhsuzlar..

kıslar hepınıze ıı geceler yarın ayrıntıları mugeden orenırız sınırlerım alt ust oldu :enbuyukkk:

kore mahallesi dedi canım romanların yaşadığı mahalle çok tehlikeli bi mahalledir
ordan arabalar bile çok hızlı geçiyor korkudan
dilber de ben kore mahallesine bile gittim de baktım dedi
yanii fedakarlık yapmış hanfendi onu belirtmeye çalıştı kore mahallesine gittim derken
bide bağlar dedi ama bağlarda kötü bişey yok zaten sadece uzak onların oturduğu yere ordada uzak yerlerde de aradım demeye getirdi heralde Çok üzgünüm çoook

oğlunu ısırmayı özlemiştir pislik kadın diyeceğim ama öldüğünü biliyor gitmez ...bu da meşhur yalanlarından birisi...

benim oğlum kaybolacak da ben canımı aramak için girdiğim bir mahalleye girdiğimi söz konusu yapacağım...

bildiğiniz ateşe atlarım...ya kurtarırım ya beraber ölürüz ...her anne gibi ANNE yapar yaptığımı ....başka hiç bir şekli yok ....

yaa bi ara kaynana ev kokuyomuş ben gidip bakcam demişti
günah almak yanlış tabi ama belki sonradan tarlaya götürdüler attılar dicem ama çorluya nasıl gircekler dilber arabada bile saklanmış yaa millet onu linç etmesin diye
ama belli ki çocuk kaçırıldığı gibi öldürülmüş eti kalmadığına göre

sardunya yazdığın gibi olabilir.
bu arada cesedin bulunduğu yerle dilberlerin evi yakın mı onu merak ettim.
bu konuda duyum alan var mı acaba?

offf yaaa... allahımmmmm... inanamıyorum....dilberin ve ümitin rahat tavırları beni yaşadığına inandırmıştı şimdi okuyunca şok oldum

offf yaaa... allahımmmmm... inanamıyorum....dilberin ve ümitin rahat tavırları beni yaşadığına inandırmıştı şimdi okuyunca şok oldum

suratlarında bence suçlu ifadesi var
kesinlikle kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

sardunya yazdığın gibi olabilir.
bu arada cesedin bulunduğu yerle dilberlerin evi yakın mı onu merak ettim.
bu konuda duyum alan var mı acaba?

evet canım yakın sayılır
yani aslında şöyle tarla yerleşim yerine evlerin bulunduğu yere biraz mesafeli ama o tarlanın en yakın olduğu yer onların bulunduğu mahalle

bakalım yarın da şaka yapabilecekmi ümit bey.... ben ağlayamıyorum yapım böyle diyorlardı haberi alınca gözyaşları akacakmı bakalım....yazık olan o küçücük masum yavrucağa oldu. umarım devlet küçük kızı bunların elinden alır o bari böyle rezilliklerin kepazeliklerin içinde büyümez....

Back