• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ümitte bugün "abla ben gıdecem ya corluya, bide ben bakacam" deyıp deyıp durdu beyınsız...

canim sanirim duraginda annesinin akrabalari varmis oaraya gidi bakacakmis ümit annesinden süphelenince..
bence cocuk anlatilan gibi otobüse bindirilip götürüldü sonucta cocugunun otogarda otururken güvenlik kamera görüntüsü vardi bu kadar dallanip budaklaninca bence cocugu öldürüp getirip oraya koydular...havalar cok sicak zaten kan dolasimi yok yani cürümesi olasi yoksa o cocuk o tarlaya kendi gittiyse gidene kadar illa biri görürdü...ya dilber yapti yada yapmadi ama orda herseyi sakladi kendi seyleri cikacak diye cocugunu hice saydi...dilber yapmamis olsa bile o kisi anne olmayi haketmiyo ümit te baba bence yapmasada asil katil yine ikisidir cok üzüldüm eminim bizim kadar üzülmezdir yok kayboldugunda 5 farkli yer söylemezdi 11 saat sonra sikayet edip aramazdi

baştan beri tahmin ettiğim sonuç gerçekleşince çok fena oldum...şoktayım...inanamıyorum...kesin dilberin parmağı var bu vahşette...dna testi de yaparlar şimdi çocuğa...vahşetin rezaletinin ötesi neler oldu kimbilir.....küçük kızın da alınması lazım onlardan...bunlar gibi ana babalar olmaz olsun... senağlama

canim sanirim duraginda annesinin akrabalari varmis oaraya gidi bakacakmis ümit annesinden süphelenince..
bence cocuk anlatilan gibi otobüse bindirilip götürüldü sonucta cocugunun otogarda otururken güvenlik kamera görüntüsü vardi bu kadar dallanip budaklaninca bence cocugu öldürüp getirip oraya koydular...havalar cok sicak zaten kan dolasimi yok yani cürümesi olasi yoksa o cocuk o tarlaya kendi gittiyse gidene kadar illa biri görürdü...ya dilber yapti yada yapmadi ama orda herseyi sakladi kendi seyleri cikacak diye cocugunu hice saydi...dilber yapmamis olsa bile o kisi anne olmayi haketmiyo ümit te baba bence yapmasada asil katil yine ikisidir cok üzüldüm eminim bizim kadar üzülmezdir yok kayboldugunda 5 farkli yer söylemezdi 11 saat sonra sikayet edip aramazdi

hımm dengesız hareketlerı vardı bugün ümitin ondan garıpsedım bende..

Ama senınle hemfikirim canım,kesın bu cocuk bıseye sahıt oldu ve aldılar cocugu ortadan kaldırdılar....

kimse hatırlamıyormu bugün dilber bir mahalle adı verdi ben oralara baktım aradım muhammedi falan dedi..

bağlarmı bağcılar mahallesimi öyle bişi demişti...
en baştan beri dilberin arka planda söylediği "benim oğlum gitti gelmez" lafı ...o kadın bir şekilde konuşturulmalı geyiği yalanı kalmadı bu işin yazıkk allah rahmet eylesin

Ah yavrucum benim ya, minik kusum nasil kiyilir ya, Allah'im vicdan merhamet versin.:a015::a015:

Aceba diyorum cocuk cocuk annesinin kotu bir olayina mi sahit oldu da dilber cocugu kaybetmek icin planli birini ayarlayip otobuse bindirdi sonra da cocugu oldurduler, insanin aklina hersey geliyor malesef:015:

eğer dilberin ümitin parmağı varsa bu işte otopside çıkacak inşaallah ve o zaman kaçacak yerleri kalmayacak..dna da yapsınlar diğer çocuğuda alsınlar ellerinden..muhammed tamamen ilgisizliğin,sevgisizliğin kurbanı oldu..kimbilir hangi caninin ellerinde can verdi..idam cezası bunlara az bile...

gerçekten çok üzüldüm yaaaa.allah rahmet eylesin.hepimiz aynı fikirlerdeyiz arkadaşlar .bizde her sabah izliyoruz ve ölmediğini düşünüyorduk ama şuan çok üzüldük.biran önce sabah olsa da ne oldu ne bitti anlasak

1 hafta önce muge hanıma bır mail yolladım aynen kopyalıyorum arkadaşlar;

sn. Müge hn. bence dilber ve çocugun kayboldugunda yanında olan, altını alan kadın bu çocugu ya duşurduler, ya dıkkatsız davrandılar çocuk öldu, kımse anlamasın dıye gömduler. köyde araştırma yaparsanız bu cocugun cesedi çıkar. çunku sağken dedı, sağlık ocagı demedı. lutfen mailimi cıddıye alın. bu kadına tahammulum kalmadı artık.

dilber para veren olursa muhammed gider demişti arkadaşlar hatırlıyormusunuz..biri kandırdımı acaba..inşaallah bu olayda cinsel içerikli birşey çıkmaz..

1 hafta önce muge hanıma bır mail yolladım aynen kopyalıyorum arkadaşlar;

sn. Müge hn. bence dilber ve çocugun kayboldugunda yanında olan, altını alan kadın bu çocugu ya duşurduler, ya dıkkatsız davrandılar çocuk öldu, kımse anlamasın dıye gömduler. köyde araştırma yaparsanız bu cocugun cesedi çıkar. çunku sağken dedı, sağlık ocagı demedı. lutfen mailimi cıddıye alın. bu kadına tahammulum kalmadı artık.

mügede hemen atlamıştı sağlık ocağı diyecektin dimi diye...çocuk gitti gelmez lafınıda neden söylediği çıktı ortaya
yaaaa bunları döveeeeeeeeeeeeee döveeeeeeeeeeee konuştursunlar...ayyy yeter artık yaaaaaaaaa...
belkide babaanne yaptı sonrada bakın bana malum oldu işte diyip sıyrılacktı işin içinden...ayy merak ediyorum bu çocuk neden öldürüldü ama işin içinden de basit bir neden çıkacağına eminim...

dilber para veren olursa muhammed gider demişti arkadaşlar hatırlıyormusunuz..biri kandırdımı acaba..inşaallah bu olayda cinsel içerikli birşey çıkmaz..

dılber onu kendı suçunu bastırmak ıçın söylemış olabılır. o kadının şeytana papucunu ters gırdırır. çok uzuldum yazık yavrucagıza...içim parçalandı

böyle seyleri duydukca cok kötü oluyorum
kücücük savunmasiz cocuklardan ne isterler yaaa
ALLAH böyle insanlarin binbir türlü belasini versin

Allah'im bu iste parmagi olanlari kahretsin, mahvetsin tez zamandasenağlama

Back