Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Allahım inanamıyorum ya gökhanın kardeşi okanmış.ozaman gökhanda biliyordu insaf yaa.neden yapmış peki neden?18-19 yaşındaymış hemde...
bide ekranlara çıktı gökhan

aile ne kadar şaşkın ama allahtan aileden biri çıkmadı kızlar.düşünsenize iki kat yıkılırdı aile.acaba kaynana mı yaptırdı?

bukadar canıce bışı olamaz ılk defa bugun gördum bu cınayet konusunu gökhanıda bılmıyorum görmedım yazık çok yazık ya

bende polisimizi tebrik ediyorum zaten belliydi o gökhan neden yüzünü saklıyor diye şüphelenmştim ben kesin onun da parmağı var bu işte
bir de hep kavga ediyorlardı falan deyip hedef saptırmaya kalkmıştı sanki katil tahsinmiş gibi hissetmemizi sağlamıştı

Allah bildiği gibi yapsın sizi emi

18 yaşında birinin çocuklarla bir alıp veremediği olamaz ki.kadınla olur.kesin altından başka biri çıkıcak.allahım sen koru yarabbim komşuma da güvenmem ama kimseye güvenemicez artık hayatta.gölgeden sakıncaz kendimizi

gökhan kardeşinin yaptığını biliyordu belki de,acaba, o yüzden mi şüpheyi hep başkalarına yöneltti...

Oh be rahatladık bir aydır
izliyordum bende o anneyle ağlıyordum
çok şükürler bulunduuuu katilll

celalettin beyin eli cebin de kasıla kasıla çıkması bi garipti :))
olayı çözmüş olmanın havasını atıyodu sanırsam :)))

gökhanın haberi olmayabilir ama ..
eve girip delileri yoketmiş olabilir..
hersey olabilir..
adam dedi zaten hasta ruhlu diye..
demekki cocuk normal deil..
murata cok üzüldüm
iş de vermiolarmıs artık..

Katil Okan mış ya.Gökhanın erkek kardeşii..of nasıl yani şuraya bak hiç ummadığın insanlar..çocuk daha 18 yaşında bu kadar derin bir cinayet işlior
neden yapmış sebep neymiş.evli çocuklu bi kadınldan ve o meleklerden ne istemiş.

ya kızlar acaba gökhanda bu işin içinde mi
ne biliyim öğlen hiç ses duymadım falan diyordu
acaba cinayet saatini saptırmaya mı çalışıyordu..13,30 da değil de daha erken işlendi aslında havasımı vermeye çalışıyordu
bir de telefon geldi bende çıktım falan dedi..yani 13,30 dan önce olmuşsa ben duymadım sonra olmuşsa ben işlemedim falan mı demek istedi
bence işin içinde olabilir..bana öyle geldi

18-19 yaşında bir çoçuk neden yapar bunu ya alt komşusunun kardeşi.tahsın bey ona iş bulmaya çalışmış.gökhan biliyordu bence sürekli başka yönlere çekmeye çalışıyordu...
nedenı ne yaa...
Allahından bulsunlarr

bence gökhanın herşeyden haberi vardı ve sürekli olayı saptırmaya çalıştı evdende olaydan sonra çıktı kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…