Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

of çok üzüldüm çocukların görüntülerin e...
o meleklere nasıl kıydınızz....

ay söyledikleri anı gösterdiler ürperdim...pek izlemiyorumama kim acaba katil çok merak ettim

tahsinde geldi ,yazık ya.perişan olmuş adam..bu arada gökhana ulaşmadıkları benimde dikkatimi çekti..insan acaba diyor..

tahsinde geldiiiiiii.......Allahın gücüne gitmesin ama ben bi türlü leyla hanıma ısınamadım valla..ağlaması bile tuhaf geliyo bana..neyse..katil kim onu bi öğrenelim de dahada rahatlarız..

----------tahsinde aşure yemiş tatlı tatlı iyi geldi diyor heycanlı ne soyleyeçek şaşırmışşşşşş yazık ya aile perişan oldu

köyde nişanlısı varmış....
sonratahsınlle kavgalıyken köye gidip..
3 4 aykalmış

çok merak ediyorum kım ya nasıl yaptı bu vahşetiiii....Allahım ömür boyu cezasını ceksın,uykularına girsin.rahat uyuyamasın

reklamlardan sonra asayiş şube müdürlüğü açıklayacakmış....bu katil tek mi,yoksa birkaç kişi mi acaba..........

Son düzenleyen: Moderatör:
allahım ağlamaktan yazamadım kızlar katil bulunduuuu.inşallah tanıdık kimse çıkmaz.o kadar kötü ldum ki hıçkıra hıçkıra ağladım.allahım devletimizi,polisimizi askerimizi başımızdan eksik etmesin yarabbim

müge hanımında dediği gibi bende tahsınden şüphelenmiştim insanoğluyuz...o görüntüleri her gördüğümde dağılıyorum.birazdan celalettin cerraha bağlanacaklar...
evet türk polisiyle gurur duyuyoruz....herkese tüm çabaları için teşekkürler.
bugün ekran başında ağlayarak izliyorum hala.acı mutluluk buymuş evet arkadaşlar...
inş birdaha hiçbirzaman yaşanmaz böyle olaylar...

mideme ağrılar girdi zaten rahatsızım çok kötü oldum inşallah tanıdık çıkmaz.annenin kardeşin çığlıkları gitmiyor kulağımdan

reklamlar da bitmek bilmez şimdi bir an önce bitsee reklamlar ya (

eşimde bi polis ve onunla her zamanki gibi bugünde gurur duyuyorum..istanbul emniyetine bin kere teşekkür ediyorum..kimin emeği geçtiyse hepsini kutluyorum..o kadar olay sonuçlandı ama bunun kadar hiçbiri derinden etkilememişti beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…